شاید بتونین رابطتونو کنترل کنین و الان که هنوز شروع نشده و نمیدونین بعدش وارد چه احساساتی میشین راحت درموردش حرف بزنین و بگین فقط محبت میکنم اما یادتون باشه آدما تشنه محبتن با محبته که عاشق میشن. نشنیدین میگن از محبت خارها گل میشوند:)
شما اگه وارد این رابطه بشین فقط کافیه قدم اول و بردارین بقیش کاری نداره همونطور که قدم اول برداشته بشه احساسات خودش قدمای بعدی و بربرمیدارند یه لحطه بر میگردین و پشت سرتونو نگا میکنین و میبینین قرار بود فقط رو پله اول برای مدتی درجا بزنین اما الان رو پله های آخرین. شما اگه با ایشون صیغه بشین احساسات تا جایی پیش میره که دیگه امکان نداره بگین ما رابطه مون درهمین حده و بعدشم کات کنیم بسه تموم.مطمعن باشین خودتونم از یه رابطه تازه اونم با یه دختر جوون خوشتون میاد و بیشتر غرق میشین تا جایی که دیگه میبینین بزندگی زناشوییتون چه لطمه بزرگی زدین. مورد سادشو مثال میزنم فرض کنین سر یه مسله خیلی سطحی با خانومتون بحثتون بشه و دلخوری بوجود بیاد و باعث سردی موقتی خانومتون بشه اگه تو شرایط عادی باشه این سردی عذابتون میده و مجبورتون میکنه برین و شخصا ازشون عذرخواهی کنین و این سردی و هرچه زودتر به گرمای قبلش برگردونین . اما زمانی که اون دختر خانوم باشن و شما بدونین اگه برین پیشش محبتی که الان نیاز دارین خانومتون بهتون بده اون توجهی که الان نیاز داریم خانومتون بهتون بده و خیلی راحت حتی بدون منت کشی و ناز کشی و حتی بدونی که خودتون طلب کنین اون دختر خانوم میده بهتون پس ناخوداگاه به اون سمت کشیده میشین و از اون سمت ارضا عاطفی میشین و خانومتون واسه مدتی فراموش میشه. اونوقته که رابطه زناشویی قشنگتون سرد و تاریک میشه اینقد آروم آروم این اتفاقات میوفته که خودتونم متوجه نمیشین اونوقت میاین میگین حالا عاشق شدم . وقتی با شنیدن احساسات این دختر دلتون لرزیده مطمعن باشین تو رابطه با عمق بیشتر پاتون بیشتر میلغزه . اونوقت اون بچه معصومتر از این دختر خانوم چه گناهی کرده کی دوباره میتونه تو چشاش نگا کنه بگه باباجون من بودم که زندگی قشنگمون کانون گرم خانوادمونو نابود کردم . یکم بیشتر فکر کنین امشب که رفتین خونه وقتی کنار هم قرار گرفتین به خانواده قشنگتون فکر کنین و بگین این مکانیس برای آرامش زندگی من که با تلاشهای من و همسرم و فرزندم بوجود آمده، حالا بخاطر احساسات یدختر هرچند فرشته خو این مکان و این لحظات و نابود کنم؟ به چه قیمتی؟ ؟ تاوان نابودی این لحظات چقدره؟ ارزش زندگی الانم چقدره؟ به اندازه جواب دادن به احساسات اون دختر بچه ارزش داره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)