آقای توجیه،
تا جایی که من می دونم از نظر علمی و تحربی ثابت شده که خانمها احساسی تر تصمیم می گیرند، در روابط عاطفی صادق ترند، زودتر وابسته می شن، محبت و عاطفه براشون به معیارهای فیزیکی مثل ظاهر یا مادیات ارجحیت داره و خانمها وفادارترند.
همونطور که ممکنه درصد احساسی تصمیم گرفتن یا وفاداری یا ... در خانمها متفاوت باشه، در آقایون هم ممکنه باشه. مردهایی هم هستند که در رابطه وفادارتر یا راستگوتر یا ... از بعضی خانمهان. اما به طور متوسط خانمها وفادارتر و صادق تر و عاطفی ترند.
کاملا مشخصه که خانم شادی دارند منطقی موضوعشون را بررسی می کنند و این خیلی خوبه.
می خواد مطمئن بشه که این آقا واقعا می خوادش و قصد دیگه ای (دانسته یا ندانسته ) وجود نداره.
همه ما احتمال می دیم که این آقا نتونه همسر مناسبی باشه و بعد از رسیدن به شادی، تغییر کنه.
چون همه برامون عجیبه که چطور تونسته شادی را بعد از اون بی وفایی و پشت کردن، قبول کنه.
من هم به شادی جان گفتم که این مرد یا خیلی ضعیفه که تونسته از غرورش بگذره و تو را بیشتر از خودش دوست داره،
یا قصد دیگه ای پشت درخواستش هست. حتی اگر خودش آگاه به این قصد نباشه. غرورش اینقدر شکسته و جریحه دار شده که الان تمام تمرکزش روی اونه.
اما بعد یک آپشن سومی هم بهش اضافه کردم که شاید واقعا تونسته و بخشیده .... نمی دونم چقدر ممکنه و چطور می شه.
من حتی اگر بخششی هم ببینم، می گم می بخشه و می ره. ولی این آقا شاید تونسته ببخشه و بمونه.
عین همون مثالی که آقای کاپیتان زدند را من توی این تالار از یک دختر خانمی شنیدم. وقتی بهش گفتم اگر اون پسر تو را قبول کنه، معلومه که پسر ضعیفی هست که می تونه این خطای بزرگ تو را ندیده بگیره و بهت اعتماد کنه، برگشت گفت اون آقا خبر نداره که من چرا باهاش قطع رابطه کردم و نمی دونه داشتم خواستگارم را بررسی می کردم 
به هر حال این آقا فعلا هستن.
شادی هم داره بررسی می کنه ببینه ازدواجشون درسته یا نه. چه اشکالی داره؟ حتی اگر خواستگار بهتری نداشته باشه یا هر دلیل دیگه ای که شما می گید.
اون مرد هست که باید نمی موند یا نمی خواست یا ....
حالا که هست چرا شادی نباید بهش فکر کنه و درخواستش را بررسی کنه؟
فقط باید حواسش باشه که این آقا بعد از ازدواج ممکنه آروم بشه و زخم وجودش از حالت اورژانسی خارج بشه و تازه یادش بیفته که شادی مرهم اورژانسی و زمان خونریزی بود،
حالا می خواد بره پیش یک دکتر بهتر و یک مرهم مناسب تر.
ما اینجا نیستیم که شادی را قضاوت کنیم. ما اینجا اومدیم که به شادی کمک کنیم. فرض که بپذیره منفعت طلبه یا خائنه یا .... هر اسمی که شما می خواهید بذارید. بعد چی؟
الان باید کمکش کنیم که منافعش را درست تشخیص بده. همه ما منفعت طلبیم، مشکل اینه که منافعمون را درست تشخیص نمی دیم.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : دوشنبه 14 بهمن 92 در ساعت 12:23
علاقه مندی ها (Bookmarks)