به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 49

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آذر 04 [ 21:28]
    سطح
    71
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    434

تشکرشده 437 در 149 پست

Array

راهنمایی جهت کنترل خشم احتیاج دارم

با پناه به خدای بزرگ
    و با سلام خدمت دوستان
    راه حل برای کنترل و پیشگیری از خشم و عصبانیت میخوام. کتاب، مطالب تئوری و مقاله احتیاج ندارم هرچیز تئوری دستم رسیده خوندم تاحالا و در حال حاضر وقت مطالعه مطالب طولانی رو هم ندارم. مطالب غیرقابل اجرا و کاملا تئوری و انتزاعی هم بیشتر عصبیم میکنن.
    راه حل های عملی و قابل اجرا نیاز دارم که در موقعیت های عصبانیت بتونم به کار بگیرم. مدتیه تکنیک هایی که مشاور خودم میگه هیچ اثری در عصبانیت های شدیدم نداره (قبلا درصد زیادی اثر میکرد) و اکثر مواقع دیگه قابل اجرا هم برام نیست توان کنترلم خیلی پایین اومده. یه دلیلش به نظر خودم اینه که دوره های عصبانیتم بیشتر و طولانی تر شدن و شدتش هم نسبت به یکماه پیش خیلی بیشتر شده و دیگه مثلا ترک مکان برای من موقع عصبانیت غیرقابل اجرا شده یعنی قبل از اینکه بتونم مکان رو ترک کنم بخاطر شدت بالای عصبانیت، بروزش میدم و به نحو بدتری هم دارم اینکارو میکنم. بعد اینکه اینکارو میکنم تازه مکان رو ترک میکنم.
    نگرانی ها و فشارهای کاریم یکم زیادتر شده بخاطر آخر سال و مهلت اتمام پروژه، تدارکات عروسی و مسائل جانبیش هم که هست. اذیت های خانمم و حساسیت های من هم که به صورت ثابت سرجاشه و گاهی بهم فشارهای شدیدی میاره. یه سری مسائل دیگه هم پیش اومده این مدت برام که درگیرم کرده مثلا ده روزه که درگیر بیمارستان و عمل برادرم هستم و شب ها کلا دو سه ساعت بیشتر نمیرسم بخوابم. دغدغه و نگرانی اصلیم هم که برای بعد عروسی و زندگی مشترکم هست که بهم استرس وارد میکنه بخوام با این شرایطی که هر روز داره بدتر میشه با خانمم یک جا زندگی کنم و بتونم خودمو کنترل کنم و بهش آسیبی نزنم. جمیع این مسائل خیلی بهم فشار وارد میکنن و حس میکنم کنترلم رو کم کردن.
    نظر شما راجع به رفتن پیش روانپزشک رو هم میخوام. من وقت دکتر گرفتم ولی هنوز مرددم که برم و دارو بگیرم. جدای از بحث عوارض داروها که من در روابط و کارم ممکنه باهاش مشکل پیدا کنم بخصوص این مدت که مجبورم هفته ای یکی دو روز برم جنوب مستقیم بالای سر کار باشم و نیاز به هوشیاری بیشتری دارم، نگران واکنش خانمم هم هستم اگر یه زمان بفهمه من دارو مصرف میکنم ناراحت بشه. نظر مساعدی کلا نسبت به مشاوره نداره و البته من الان تاحدودی دیگه دارم دلیل مخالفت هاشو درک میکنم ولی نمیدونم همین نظر رو نسبت به دکتر روانپزشک هم داره یا نه ممکنه حتی بدتر هم باشه و فکر کنه آدم ضعیفیم که دارو میخورم. این چند مسئله من رو نگران و مردد میکنه که واقعا برم پیش دکتر یا نه. لطفا در این زمینه هم راهنمایی کنید که تصورات و نگرانی های من درسته یا نه. (سوال من نظرسنجی نیست دغدغه و مشکل شخصی خودمه نه عمومیت داره نه میتونم با پاسخش تحلیل آماری انجام بدم انتظار برخورد بدور از غرض و پاسخ از روی منطق دارم)
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.

2. 7 کاربر از پست مفید Amir A تشکرکرده اند .

Amirhossein96 (شنبه 05 اسفند 96), paiize (چهارشنبه 02 اسفند 96), گیسو کمند (چهارشنبه 02 اسفند 96), باغبان (چهارشنبه 02 اسفند 96), خانم ایکس (دوشنبه 14 اسفند 96), صبا_2009 (شنبه 05 اسفند 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)