به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28
    سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

بنده هم بنا به اطلاعات و تجربه پیشنهاد دادم که ابتدا به پزشک داخلی مراجعه کنید تا برای شما آزمایش خون بنویسد چون بعضی اختلالات در کارکرد غدد و هورمونها و همچنین کمبود آهن یا ویتامینهای گروه ب می تواند در پیش آمدن این فراموشی موثر باشد . اگر در این مرحله مسئله ای نبود . مغز و اعصاب برای این است که چک شوید که آیا ممکن است فراموشی شما به علت یک مشکل مغزی باشد یا خیر ؟ اگر این هم نبود قطعاً جنبه روحی و ذهنی دارد و نیاز به روانشناس بالینی خواهد بود .

برای تقویت اعتماد به نفس و جرأت ورزی نیز به شما گفتم که به مشاور مراجعه کنید . و راهش این هست که تحقیق کنید در محل زندگی خود و مشاوران و روانشناسان مجرب را شناسایی کنید و از میان آنها انتخاب کنید و مراجعه داشته باشید

2. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

ammin (دوشنبه 26 اسفند 92), biikas (شنبه 24 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 24 اسفند 92), tanin-91 (شنبه 24 اسفند 92), toojih (شنبه 24 اسفند 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 28 فروردین 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 خرداد 93 [ 02:36]
    سطح
    5
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    22

تشکرشده 12 در 9 پست

Array
    جناب meinoush
    من واقعا در تعجب شدم که این همه تناقض هست در شما یعنی به بیشتر چیزها بد بین هستین حتی یک روانشناس
    هر چیزی خوب و بد دارد به نظر من !
    اگر تمام روانشناس ها بد باشند و به فکر پول باشند که پس چطوری کسانی که مشکل روحی روانی دارند خوب می شوند
    بیشتر افراد مثلا مثل من هستند یعنی در وحله اول نمی تونن مشاور خوب پیدا کنن یا شایدم ترس از این دارند که مشاوری که پیدا کرده اند می تواند کمکش کند یا نه حالا سوا از پولی که می گیرد حالا این پول می تواند تو جیب مشاور برود فقط ! یا اینکه هر دو یعنی هم تو جیب مشاور برود هم در وجدان مشاور که بتواند راهنمایی های درست و با توجه به تجاربش راهنمایی کند
    نمی دانم هر کسی یک عقیده ای دارد
    ولی در این مرحله انتخاب مشاور مانده ام کسی رو هم ندارم که بپرسم کدامین بهتر است انجام مراحل 1 و 2 رو هم طبق گفته فرشته مهربان انجام خواهم داد ولی بیشتر احساس می کنم راه حل من در راه سوم هست یعنی مشاور

4. کاربر روبرو از پست مفید biikas تشکرکرده است .

khaleghezey (شنبه 24 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array
    من نگفتم همه روانشناسا بدن. گفتم بدشون عین فالگیره و فقط پولو وقتتو می گیره. خوبشو اگه بتونی پیدا کنی عالیه و راهنماییت می کنه.
    تناقض یا هر چی. به رایگان مفت و مجانی نتیجه ی زندگی با یه ادم خرافاتی رو بهت گفتم. حالا دوست داری برو الوده ی این دعانویسا شو هم خودتو ازار بده هم اطرافیانتو. به منم ارتباطی نداره.

6. 3 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

biikas (جمعه 23 اسفند 92), khaleghezey (شنبه 24 اسفند 92), toojih (شنبه 24 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    22

تشکرشده 12 در 9 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط meinoush نمایش پست ها
    من نگفتم همه روانشناسا بدن. گفتم بدشون عین فالگیره و فقط پولو وقتتو می گیره. خوبشو اگه بتونی پیدا کنی عالیه و راهنماییت می کنه.
    تناقض یا هر چی. به رایگان مفت و مجانی نتیجه ی زندگی با یه ادم خرافاتی رو بهت گفتم. حالا دوست داری برو الوده ی این دعانویسا شو هم خودتو ازار بده هم اطرافیانتو. به منم ارتباطی نداره.
    من در پست هام یادم نمیاد اعتقادی به دعا نویسان دارم یا بگم واقعیت و قبولشون دارم از اتفاقاتی که از وقتی دعا دادم نوشتن ، برام افتاده نوشتم و روز و حالم و احساس حاضرم گفتم
    همین که خودم رو الان چند ساله آزار می دهم خیلی مشکل ساز هست من اطرفیانم رو هیچ وقت به خاطر این مشکلم آزار نداده ام چون به قول گفتار عامیانه هر مشکلم رو درونم ریخته ام و به کسی چیزی نگفتم هر چی هست در این انجمن خودمو دارم خالی می کنم
    در هر صورت ممنون از راهنمایی هایتان

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درودادا

شما اول مراحل یک و دو رو طی کن ایشالله مشکلی نیست میریم سراغ مرحله سوم.

آیا میخوای همین روال دعانویسی و رمالی رو ادامه بدی؟
    آیا این تصمیم رفتن پیش پزشک داخلی و دکتر مغز و اعصاب رو میخوای عملی کنی؟

اگر واقعا تصمیم بر عمل کردن بر این رفتارا داری اونوقت همزمان این لینک هایی که برات مینویسم را مطالعه فرمایید.

http://www.hamdardi.net/thread-515.html

http://www.hamdardi.net/thread-27384.html

http://www.hamdardi.net/thread-25383.html

اینم لینک اعتماد بنفس

اعتماد به نفس

یه ایرادی که داری اینه که تشکر کردن خوب بلد نیستی.اینجا هرکی برات نظر میزاره یعنی وقت گذاشته و انرژی که برای شما نظر میزاره.یکی از رفتارایی که باعث میشه دیگران را بخودمون جذب کنیم همین سپاسگزاری و قدردانی از کارهایی که برای ما انجام میدن.

شماره دو:سعی کن وقتی حرف میزنی کوتاه باشه خیلی تخصصی توضیح نده توی سن های پایین بعلت شور و هیجانی که بین پسرها هستش خیلی علاقه ندارن با کس یمعاشرت کنن که بخواد خیلی علمی حرف بزنه و بقول معروف جای بزرگترا رو براشون پر کنه.وقتی توی جمعی هستی سعی کن مناسب اون جمع حرف بزنی و رفتار کنی.در مواردی که دارن در موردش حرف میزنن اطلاعات بگیر.

پ.ن: من در انتقاد کردن رک و راست هستم و حرفم رو میزنم حالا بخواد طرف خوشش بیاد یا نه.دفعات بعدی تشکر کردن و مهربان صحبت کردن با دوستانی که نظر میزارن را تمرین کنید طریقه درست ارتباط با دیگران از همینجا شروع کن
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
    ویرایش توسط khaleghezey : شنبه 24 اسفند 92 در ساعت 08:56

9. 3 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

biikas (شنبه 24 اسفند 92), tanin-91 (شنبه 24 اسفند 92), toojih (شنبه 24 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 تیر 94 [ 17:55]
    سطح
    35
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    195

تشکرشده 268 در 91 پست

Array
    سلام جناب بی کس.وقتی ادامه تاپیکتون رو خوندم انگار حرفای خودم بود که نوشته شده بود.چون مشکل منم دقیقا همینه و حتی به پزشک هم مراجعه کردم و آزمایش دادم و کاملا چک شدم.و هیچ مشکل و اختلالی نداشتم و دکتر برای خالی نبودن عریضه چنتا قرص ویتامینی برام نوشت.حتی تصمیم داشتم به پزشک مغز و اعصاب هم مراجعه کنم !
    حواس پرتی و گاها فراموشی،پرحرف بودن ذهن و عدم توانایی در بیان چیزهایی که تو ذهنمه.و اتفاقا به این نتیجه رسیده بودم که در نوشتن راحت تر میتونم حرفامو بیان کنم.و افرادی که باهاشون چت میکنم همگی اعتقاد دارن که فرد بسیار خوش سر زبونی هستم و کم نمیارم.ولی در واقع اینطور نیس و نمیتونم رو در رو و به صورت پخش زنده اینهارو بیان کنم.و همینها باعث شده که اعتماد به نفس امثال من و شما کم باشه.
    علت بیان این حرفام این بود که بین نوشته هاتون ذکر کردید :"شاید این طور انسانها در جامعه ما نیستن یا شاید تا به حالا من با آنها رو برو نشدم که آنچه که خودمم با طرفی حرف بزنم که هم زبون هم دیگر رو بفهمیم و هم در سطح گفتاریم پیشرفت کنم"

و خواستم بدونید که افرادی مثل شما هم هستن ولی تعدادشون کمه.و متاسفانه من هرجا میرم و مشکلمو بیان میکنم نمیتونن درک کنن،چون در موقعیتش نیستن.امیدوارم راهنمایی دوستان هم به شما کمک کنه هم به من

11. کاربر روبرو از پست مفید tanin-91 تشکرکرده است .

biikas (شنبه 24 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    22

تشکرشده 12 در 9 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درودادا

شما اول مراحل یک و دو رو طی کن ایشالله مشکلی نیست میریم سراغ مرحله سوم.

آیا میخوای همین روال دعانویسی و رمالی رو ادامه بدی؟
    آیا این تصمیم رفتن پیش پزشک داخلی و دکتر مغز و اعصاب رو میخوای عملی کنی؟

اگر واقعا تصمیم بر عمل کردن بر این رفتارا داری اونوقت همزمان این لینک هایی که برات مینویسم را مطالعه فرمایید.

http://www.hamdardi.net/thread-515.html

http://www.hamdardi.net/thread-27384.html

http://www.hamdardi.net/thread-25383.html

اینم لینک اعتماد بنفس

اعتماد به نفس

یه ایرادی که داری اینه که تشکر کردن خوب بلد نیستی.اینجا هرکی برات نظر میزاره یعنی وقت گذاشته و انرژی که برای شما نظر میزاره.یکی از رفتارایی که باعث میشه دیگران را بخودمون جذب کنیم همین سپاسگزاری و قدردانی از کارهایی که برای ما انجام میدن.

شماره دو:سعی کن وقتی حرف میزنی کوتاه باشه خیلی تخصصی توضیح نده توی سن های پایین بعلت شور و هیجانی که بین پسرها هستش خیلی علاقه ندارن با کس یمعاشرت کنن که بخواد خیلی علمی حرف بزنه و بقول معروف جای بزرگترا رو براشون پر کنه.وقتی توی جمعی هستی سعی کن مناسب اون جمع حرف بزنی و رفتار کنی.در مواردی که دارن در موردش حرف میزنن اطلاعات بگیر.

پ.ن: من در انتقاد کردن رک و راست هستم و حرفم رو میزنم حالا بخواد طرف خوشش بیاد یا نه.دفعات بعدی تشکر کردن و مهربان صحبت کردن با دوستانی که نظر میزارن را تمرین کنید طریقه درست ارتباط با دیگران از همینجا شروع کن
    خیلی ممنون از راهنمائی هایتان بنده شاید در هر جا دکمه تشکر رو می زنم برای هر کسی که در این تاپیک مطلبی ارسال می کند که بلکه راهنما و راه حلی برای مشکل من بازگو کرده باشد در یک جاهایی شاید یادم رفته شما ببخشید حتی در متن ها هم تشکر کرده ام ....
    من وقتی توی جمع هستم مثلا جمع دوستان هم سن و سال مخصوصا در دانشگاه بحث بر سر دختر بازی هست ( عذر می خوام رک گفتم) نمی خوام حالا به قول شما علمی تر توضیح بدم : دی ولی در هر صورت راهنمائی های شما و دوستان رو در ذهنم نقش بسته .....
    خیلی ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط tanin-91 نمایش پست ها
    سلام جناب بی کس.وقتی ادامه تاپیکتون رو خوندم انگار حرفای خودم بود که نوشته شده بود.چون مشکل منم دقیقا همینه و حتی به پزشک هم مراجعه کردم و آزمایش دادم و کاملا چک شدم.و هیچ مشکل و اختلالی نداشتم و دکتر برای خالی نبودن عریضه چنتا قرص ویتامینی برام نوشت.حتی تصمیم داشتم به پزشک مغز و اعصاب هم مراجعه کنم !
    حواس پرتی و گاها فراموشی،پرحرف بودن ذهن و عدم توانایی در بیان چیزهایی که تو ذهنمه.و اتفاقا به این نتیجه رسیده بودم که در نوشتن راحت تر میتونم حرفامو بیان کنم.و افرادی که باهاشون چت میکنم همگی اعتقاد دارن که فرد بسیار خوش سر زبونی هستم و کم نمیارم.ولی در واقع اینطور نیس و نمیتونم رو در رو و به صورت پخش زنده اینهارو بیان کنم.و همینها باعث شده که اعتماد به نفس امثال من و شما کم باشه.
    علت بیان این حرفام این بود که بین نوشته هاتون ذکر کردید :"شاید این طور انسانها در جامعه ما نیستن یا شاید تا به حالا من با آنها رو برو نشدم که آنچه که خودمم با طرفی حرف بزنم که هم زبون هم دیگر رو بفهمیم و هم در سطح گفتاریم پیشرفت کنم"

و خواستم بدونید که افرادی مثل شما هم هستن ولی تعدادشون کمه.و متاسفانه من هرجا میرم و مشکلمو بیان میکنم نمیتونن درک کنن،چون در موقعیتش نیستن.امیدوارم راهنمایی دوستان هم به شما کمک کنه هم به من
    سلام
    شما تا به حال کجا بودین ؟؟
    من فکر می کردم تنهام چه خوب کسی مثل شما پیدا شد که دقیقا بدونه من چه دردی دارم . درواقع درد همدیگرو رو باید خوب بدونیم ؟ درسته؟
    من تا این سنم که 25 هست تا به حال با کسی روبرو نشدم که مثل خودم باشه یعنی به طور خلاصه هم زبان من باشه برای همین 25 ساله در سکوت مطلق هستم برای همین اعتماد به نفسم و خود باوریم زیر خاک مدفون شده
    شاید برای یکی دو بار حرفم رو گوش کنن ولی دفه بعدی به روم هم نگا نمی کنن با اصلا گوش به حرفام نمی سپارن
    می شه بپرسم متولد چه ماهی هستین؟
    و درک و فهم شما از این دنیا چیه؟ یعنی منظورم اینه که به چیزهایی تو ذهنتونه که فکر می کنید کسی از این ها باخبر نیست؟ یعنی قانون و قوانین طبیعت و دنیا رو به راحتی لمس می کنید؟
    مثلا برای من بعضی چیزها که برای بیشتر اطرافیانم یا غیر اطرافیانم چه بزرگ باشن چه کوچک، جالب به نظر می آید و در موردش بگو مگو بخند دارن برای من بی معنی هست نمی دونم من این طور تا به حال برداشت کردم که درکم خیلی بزرگتر از این چیز هاست که بخوام بیام بشینم برای این جور چیزها بگو بخند داشته باشم
    یعنی فکر می کنم جایی هستم که نباید باشم
    ببخشید به قول دوستمون khaleghezey بحث رو علمی نکنم که حوصله شما و دوستان رو نبرم که اگر بردم ببخشید

13. کاربر روبرو از پست مفید biikas تشکرکرده است .

tanin-91 (دوشنبه 26 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 تیر 94 [ 17:55]
    سطح
    35
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    195

تشکرشده 268 در 91 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط biikas نمایش پست ها
    سلام
    شما تا به حال کجا بودين ؟؟
    من فکر مي کردم تنهام چه خوب کسي مثل شما پيدا شد که دقيقا بدونه من چه دردي دارم . درواقع درد همديگرو رو بايد خوب بدونيم ؟ درسته؟
    من تا اين سنم که 25 هست تا به حال با کسي روبرو نشدم که مثل خودم باشه يعني به طور خلاصه هم زبان من باشه براي همين 25 ساله در سکوت مطلق هستم براي همين اعتماد به نفسم و خود باوريم زير خاک مدفون شده
    شايد براي يکي دو بار حرفم رو گوش کنن ولي دفه بعدي به روم هم نگا نمي کنن با اصلا گوش به حرفام نمي سپارن
    مي شه بپرسم متولد چه ماهي هستين؟
    و درک و فهم شما از اين دنيا چيه؟ يعني منظورم اينه که به چيزهايي تو ذهنتونه که فکر مي کنيد کسي از اين ها باخبر نيست؟ يعني قانون و قوانين طبيعت و دنيا رو به راحتي لمس مي کنيد؟
    مثلا براي من بعضي چيزها که براي بيشتر اطرافيانم يا غير اطرافيانم چه بزرگ باشن چه کوچک، جالب به نظر مي آيد و در موردش بگو مگو بخند دارن براي من بي معني هست نمي دونم من اين طور تا به حال برداشت کردم که درکم خيلي بزرگتر از اين چيز هاست که بخوام بيام بشينم براي اين جور چيزها بگو بخند داشته باشم
    يعني فکر مي کنم جايي هستم که نبايد باشم
    ببخشيد به قول دوستمون khaleghezey بحث رو علمي نکنم که حوصله شما و دوستان رو نبرم که اگر بردم ببخشيد
    سلام.متولد ماه عقربم:دي
    البته فکر ميکنم بعضي از اين ويژگي ها مربوط به تيپ شخصيتي مشترک باشه.مثلا از نوجواني به مسائل متافيزيک و ماورائي ،مسائل فلسفي،روانشناسي و ....علاقه داشتم.چيزي که بين هم سن و سالام زياد رايج نبود!و به خاطر همين مسائل براي اينکه منزوي نشم و حرف مشترک باهاشون داشته باشم،برخلاف ميلم وارد حوزه کاري(!!) اونها ميشدم:دي
    مثلا الان يه سري مسائل براي من مهم نيستن و براي بقيه همسن و سالام مهم هستن.براي همين مدينه فاضله من جاييه که بتونم بدون دخالت و نظر ديگران يه گوشه بشينم و براي چيزايي که بهشون علاقه دارم برنامه بريزم و انجامشون بدم.خودم باشم و خودم

وقتي آدم نظراتي داشته باشه و تو محيطي باشه که اکثريت خلاف اون رو ميگن سرخورده ميشه.براي مثال من تو دانشگاه نمره برام مهم نبود،درسو ميخوندم واسه دل خودم!و مسلما اينطور درس خوندن تو دانشگاهاي ما اصلا نتيجه بخش نيست و همه با این نمره ای که میگیرن ارزیابی میشن.خب وقتی کسی با یه سری تضادای زیاد روبرو باشه نطقش کور میشه.و ترجیح میده تنهاتر باشه.البته من تا الان سعی کردم که منزوی نشم و تو جمع باشم ولی این مسائلم هست که اذیت میکنه..
    نگاهم به اطراف زیاد پیچیده نیست و خیلی ساده به زندگی نگا میکنم و معتقدم آدما تا وقتی زنده هستن که به حد اعلی خودشون برسن.و وقتی که دیگه امکان تغییر در افکار یا رشد نداشته باشن از دنیا میرن و نقششون تو این دنیا تموم میشه.
    فکرم درگیر اینه که من برای چه کاری به این دنیا فرستاده شدم و مدارم از این شاخه به اون شاخه میپرم ولی هنوز موفق نشدم پیداش کنم:دی
    البته ترجیح میدم زیاد در مورد این مسائل حرف نزنم چون ممکنه مدیرا بیان تاپیکتون رو به جرم حاشیه رفتن قفل کنند

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)