به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 خرداد 93 [ 02:36]
    سطح
    5
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    22

تشکرشده 12 در 9 پست

Array

آیا گرفتن دعا از دعا خوان ها درسته؟

با سلام
    در یک موردی من دچار مشکل شده بودم و الان هم هستم
    تا حدودی حل شده و راحت شده ام ولی مشکل بزرگ دیگری دارم
    اگه بخوام توضیح بدم قرار از اینه که بنده در یک رابطه بودم که به نامزدی هم کشید و بنا به دلایلی این رابطه تموم شد نمی خوام توضیح بدم فقط اینو بدونید قسمت نبود که تموم شد.
    بنده بعد از اتمام رابطه اوضام خوب نبود طی زمان حالم در حال بهتر شدن بود ولی خاطرات و تصاویری گه گاهی می آمد و می رفت و بنده مجبوا بعد از اینکه نتونستم بر این این حالم غلبه کنم پیش دعا نویس رفتم و ایشون یک دعا نوشتن و واقعا دعا اثر کرد و حالم بهتر می شد و تصاویر و خاطرات فراموش که نه کم رنگ تر شد یعنی بعضی مواقع از روی قصد سعی می کردم خاطرات رو به یاد بیارم یه نیرویی نمی دونم چی بود باعث می شد حین وارد شدن به لحظه اول خاطره زود نتونم وارد کامل خاطره بشم و باعث ناراحتی من بشه خلاصه ..........
    یک مشکل دیگری نیز از اول داشتم اینکه کلمات یادم نمی موند اسم مخصوصا اسم فامیلهامون از یادم می رفت امروز که اسم یکی رو خونودام بهم گوشزد می کردند و اصل نصب اون شخص و چه کاره بودنش رو می گفتن فردای آن روز یا حتی بعضی مواقع چند ساعت بعد به کل همه چیز یادم میرفت

در مورد آموزش و تحصیل هم همین طور البته قبل از سربازی این مورد مشکل کم رنگ بود بعد از سربازی که وارد دانشگاه شدم متوجه شدت یافتنش شدم که خیلی عذابم می داد
    یک بار پیش روانپزشک رفته بودم و ایشون یه مقدار دارو تجویز کرد برام ولی گفت که باید جلسه بیای چون مشکل تو حاد هست و مشکل عدم اعتماد به نفس داری ( البته دکتر رفتنم از این بود که خودمو باور نداشتم اعتماد به نفسم خیلی افتضاح بود نمی تونستم در جمع صحبت کنم و و و و )
    بعد از اینکه متوجه شدت یافتن فراموشیم شدم باز به دعا نویس رفتم و ایشون گفتن شما استرس داری فقط و یک دعای کلی می نویسم که کل استرست رو رفع کنه
    آوردم و استفاده کردم منتها تو چند روز تاثیری احساس نکردم و روزی که در خونه نبودم پدرم دعا رو باز کرده بود ولی به گفته خودش نخونده بود مادرم هم چون دیده بود کاغذ باز شده هست رو فرش تو سطل زباله انداخته بود بعد از فهمیدن ماجرا دعا رو از سطل در آورده و دوباره تا کرده و چسبوندم
    نمی دونم در این صورت اثر دعا از بین میره یا نه ...
    در هر صورت الان مدتی هست که از دعا استفاده نمی کنم
    می دونم کارم اشتباهه متوسل شدن به دعا به نظر من کار اشتباهیه و راه چاره رفتن پیش یک روانشناس هست ولی خوب تنبلم یا بهتره بگم اردام ضعیفه یا دقیقترش اعتماد به نفسم خیلی پائینه که باعث میشه راه های ساده رو انتخاب کنم
    از یک طرف نمی ونم پیش کدوم روانشناس برم ؟کدوم بهتره؟ از کجا بفهمم بهتره؟ ترس از این دارم که چطوری بیام توضیح بدم وضعم رو ؟ ترس از خوب نشدنم دارم ترس از به طول کشیدن درمانم

توی یکی از تاپیک های این انجمن خوندم
    اینکه جزو اون دسته هام که مثلا یکی میگه بیا اینجا میرم یکی میگه فلان مطلب درسته منم میگم درسته یا فلان مطلب غلطه منم می گم همین طوره
    اگر تناقضی باشه نمی تونم یعنی ترس از مبارزه دارم ترس از باخت دارم یعنی همیشه این طور بوده اگر در مورد چیزی می دونم بخوام درست بودنش رو به کسی بگم و بحث داشته باشم باهاش می بازم
    گاها پیش دوستانی هستم که در درونم واقعا نمی خواهم با اون ها باشم یعنی در شان و شخصیت من نیست که با این ها باشم و صحبت و محبت با هم داشته باشیم اینو وقتی در حضور هم هستیم بیشتر اوقات حس می کنم ولی نمی تونم به زبون بیارم یا نمی تونم بگم من با تا نمی سازیم خداحافظ ....
    با دوستایی که در شان من هستن هم نمی دونم چه طوری دوست بشوم در یک تاپیکی این مشکل رو هم عرض کردم ولی دوستان باتجربه هیچ جوابی نداده اند به من ....
    نمی دونم واقعا دیگه چی بگم ... بعضی وقتا مثل الان خیلی حرف برای گفتن دارم تا اینکه همین لحظه حرفم تموم میشه . دوستان سوالی داشتین بپرسین تا جواب بدم بلکه راهنمایی هایی شما به حل مشکلم کمک کنه
    ممنون

2. کاربر روبرو از پست مفید biikas تشکرکرده است .

toojih (جمعه 23 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 14 مرداد 93 [ 01:28]
    سطح
    10
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 48 در 26 پست

Array
    به همان اندازه ای که اسب تک شاخ و هیولای اسپاگتی پرنده حقیقت دارند.دعا و دعانویسی حقیقت داره

4. 3 کاربر از پست مفید saeed.a تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (پنجشنبه 22 اسفند 92), biikas (پنجشنبه 22 اسفند 92), khaleghezey (پنجشنبه 22 اسفند 92)

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 726 در 247 پست

Array
    نیرویی که باعث شده مشکل شما برطرف بشه نیروی تلقین و باور پذیری ذهن شماست و نه چیز دیگری
    من توی یک سریال قدیمی ساخت استرالیا دیدم ماجرایی نقل شد که خیلی جالب بود

مردی در حال فرار به راه آهن میرسه و برای اینکه راحت تر بتونه فرار کنه به سمت قطاری میره که در حال گذر از اون ناحیه بوده
    اون مرد میدوه و وارد یکی از کوپه های قطار میشه و برای اینکه کسی متوجه نشه که اونجاست درب کوپه رو محکم میبنده ( اون کوپه ها که مخصوص حمل بار بودن فقط از بیرون باز میشدن)
    مرد کمی به خودش میاد و احساس سرما میکنه
    به اطراف که نگاه میکنه متوجه میشه که در کوپه حمل گوشت قرار داره که معمولا از تهوبه هوا سرمای زیادی وارد این قسمت ها میشه
    مرد تقلا میکنه تا در رو باز کنه اما نمیتونه
    روز بعد این مرد رو در حالی که از سرما مرده بوده پیدا میکنن
    پلیس چند روز روی این ماجرا کار میکنه و نکته جالب اینجاست که چون اون واگن خالی بوده سرمای زیادی به اون قسمت هدایت نمیکردن و عملا سرمای نمیتونسته جان مرد رو بگیره ولی همه علائم نشون دهنده اینه که اون مرد از سرما مرده

بالاخره متوجه میشن که مرد به خودش تلقین کرده بوده که از سرما خواهد مرد و همین باعث مرگش شده

نمونه این اتفاقات برای خیلی از ما افتاده مثل همین قرار گرفتن در یک محیط سرد که با صحبت کردن در مورد سردی هوا ،به خودمون تلقین میکنیم که سرمای هوا بیش از حده و اینطوری لرز به تنمون می اندازیم در حالی که در واقعیت اینطور نیست

نمونه های دیگه ای از تلقین رو من انرژی درمانی و هیتموتیزم (امیدوارم نارش املایی اش درست باشه) میدونم که برای افرادی که این مسائل رو باور دارند بسیار موثره و در عوض برای افرادی که قلبا این موارد رو قبول ندارن هیچ کمک بخشی نداره

یک مثال دیگه هم میتونم فال و فال گیری رو مثال بزنم

پس امیدوارم درک کرده باشید که چرا این موارد برای افراد خاص امکان پذیره

6. 5 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

biikas (پنجشنبه 22 اسفند 92), khaleghezey (پنجشنبه 22 اسفند 92), toojih (جمعه 23 اسفند 92), واحد (پنجشنبه 22 اسفند 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 22 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    22

تشکرشده 12 در 9 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1234567 نمایش پست ها
    نیرویی که باعث شده مشکل شما برطرف بشه نیروی تلقین و باور پذیری ذهن شماست و نه چیز دیگری
    من توی یک سریال قدیمی ساخت استرالیا دیدم ماجرایی نقل شد که خیلی جالب بود

مردی در حال فرار به راه آهن میرسه و برای اینکه راحت تر بتونه فرار کنه به سمت قطاری میره که در حال گذر از اون ناحیه بوده
    اون مرد میدوه و وارد یکی از کوپه های قطار میشه و برای اینکه کسی متوجه نشه که اونجاست درب کوپه رو محکم میبنده ( اون کوپه ها که مخصوص حمل بار بودن فقط از بیرون باز میشدن)
    مرد کمی به خودش میاد و احساس سرما میکنه
    به اطراف که نگاه میکنه متوجه میشه که در کوپه حمل گوشت قرار داره که معمولا از تهوبه هوا سرمای زیادی وارد این قسمت ها میشه
    مرد تقلا میکنه تا در رو باز کنه اما نمیتونه
    روز بعد این مرد رو در حالی که از سرما مرده بوده پیدا میکنن
    پلیس چند روز روی این ماجرا کار میکنه و نکته جالب اینجاست که چون اون واگن خالی بوده سرمای زیادی به اون قسمت هدایت نمیکردن و عملا سرمای نمیتونسته جان مرد رو بگیره ولی همه علائم نشون دهنده اینه که اون مرد از سرما مرده

بالاخره متوجه میشن که مرد به خودش تلقین کرده بوده که از سرما خواهد مرد و همین باعث مرگش شده

نمونه این اتفاقات برای خیلی از ما افتاده مثل همین قرار گرفتن در یک محیط سرد که با صحبت کردن در مورد سردی هوا ،به خودمون تلقین میکنیم که سرمای هوا بیش از حده و اینطوری لرز به تنمون می اندازیم در حالی که در واقعیت اینطور نیست

نمونه های دیگه ای از تلقین رو من انرژی درمانی و هیتموتیزم (امیدوارم نارش املایی اش درست باشه) میدونم که برای افرادی که این مسائل رو باور دارند بسیار موثره و در عوض برای افرادی که قلبا این موارد رو قبول ندارن هیچ کمک بخشی نداره

یک مثال دیگه هم میتونم فال و فال گیری رو مثال بزنم

پس امیدوارم درک کرده باشید که چرا این موارد برای افراد خاص امکان پذیره
    سلام
    بله کاملا درسته مثال ساده همون سرما هست بعضی مواقع که هوا واقعا سرده و چیزی نپوشیده ام که گرمم نگه داره به خودم تلقین می کنم که مگه هوا سرده؟ هوا اصلا سرد نیست پس لرزیدن بی معنی نباید بلرزی و همین طور هم میشه و نمی لرزم
    ولی در هر صورت مشکل بزرگتری هم دارم که با این روشها قابل حل نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.a نمایش پست ها
    به همان اندازه ای که اسب تک شاخ و هیولای اسپاگتی پرنده حقیقت دارند.دعا و دعانویسی حقیقت داره
    شما تا حالا تاثیر دعا رو عملا دیده اید ؟ برای خودتا دعا داشته اید یا برای کسی دیگر بود؟

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    اعتقاد من بشخصه اینه اصلا نرید اینجور جاها بهتره چجوری بگم یکجورایی اینگونه افراد از کم اطلاعی و سا بی اطلاعی پیروان ادیان و مذاهب مختلف سوساستفاده میکنند برای پر کردن جیب خودشان.بهتره در اینگونه موارد به روحانی هایی که در این ضمینه مهارت و معلومات دارن مراجعه بشه.
    و اینگونه کارهای خرافی بیشتر باعث میشه از قدرتی که خداوند در وجود ما بعنوان برترین مخلوقش قرار داده غافل بشیم.
    شما هم بهتره برید از روشهای علمی اقدام کنید و تلاشتون رو انجام بدید تا ایشالله به نتیجه دلخواه دست پیدا کنید.
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
    ویرایش توسط khaleghezey : پنجشنبه 22 اسفند 92 در ساعت 10:31

9. 7 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

1234567 (پنجشنبه 22 اسفند 92), asemaneabi222 (پنجشنبه 22 اسفند 92), biikas (پنجشنبه 22 اسفند 92), fariba s (پنجشنبه 22 اسفند 92), toojih (جمعه 23 اسفند 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 28 فروردین 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 22 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 22 مهر 94 [ 19:19]
    سطح
    88
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 261
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second ClassSocialOverdrive10000 Experience Points
    تشکرها
    5,188

تشکرشده 3,056 در 916 پست

Array
    برادر خوبم البته کارشناسان دینی نظر بهتری میدن ولی به نظر خود من خواندن دعاهایی مثل ایه الکرسی و صلوات و ... حتما مفید و کمک کننده است و اینکه از خداوند یاری بخواهیم و به وی توسل بجوییم و لی کسانی که به عنوان دعوا نویس یا رمال فعالیت میکنن عموما شیادانی هستند که از سادگی و گاه از اعتقادات مردم سو استفاده میکنن و بیشتر شون اصلا سواد هم ندارن و فقط این اثر تلقین هست که به مراجع کمک میکنه . دیدم بیشتر اینا تاکید میکنن که دعا نباید باز بشه و اثرش از بین میره . چرا باید اثرش از بین بره ما دعای خوب رو بهتره بارها و بارها بخونیم نه اینکه قایمش کنیم تا اثر کنه و این به این دلیل است که مراجع متوجه نشه تو اینا چی نوشته شده بعضیاشون که اصلا سواد ندارن و چیزای نا مفهومی رو خط خطی میکنن . بعضیام شاید چیزایی مثل بسم الله و این چیزا نوشته باشن . ولی در کل اگه شما خواستید میتونید خودتون از توی مفاتیح دعایی یا ایه ای رو انتخاب کرده و برای سلامتی تون بخونید ویا در کاغذی نوشته و با خودتون داشته باشید این اثرش خیلی بیشتر از دعا نویس خواهد بود . البته در کنار این از مراجعه به پزشک و کار کردن روی خودتون غافل نشید چرا که خدا گفته از تو حرکت از خدا برکت . موفق باشید انشا الله

11. 5 کاربر از پست مفید واحد تشکرکرده اند .

biikas (پنجشنبه 22 اسفند 92), khaleghezey (پنجشنبه 22 اسفند 92), toojih (جمعه 23 اسفند 92), فرهنگ 27 (پنجشنبه 28 فروردین 93), مصباح الهدی (پنجشنبه 22 اسفند 92)

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    یکشنبه 20 دی 94 [ 22:37]
    سطح
    64
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,872

تشکرشده 3,054 در 793 پست

Array
    سلام .
    دوست عزیز .
    ما دو نوع افرادی داریم که در این وادی به فعالیت مشغول هستند .
    نوع اول : براساس نیروهای منفی و سحر و جادو و اجنه و ... به فعالیت مشغول هستند و کسانی که از این موضوع بهره می برند ، اگرچه ممکنه به هدف برسند اما با توجه به اینکه منبع دریافت این نیروها انرژی منفی می باشند لذا دوامی نخواهد داشت و نکته دیگر اینکه این نوع انرژی ها در مواضع منفی هم اثرگذار خواهند بود .(این افراد رسما جادوگر هستند ، و باید خیلی مواظب باشید که در دام اینها نیفتید )

نوع دوم : نیروهای مثبتی هستند که براساس انرژی های مثبت مشغول به فعالیت هستند و منبع اصلی این انرژی قران هستش و مهمترین موضوع هم نزدیکی فرد دعانویس ( البته دعا نویس واژه مناسبی نیست ) و فردی که دعا خواه هستش می باشد . مثلا برای این اینکه فرد به هدف دست پیدا بکنه ازش خواسته بشه مثلا 40 روز یک نمازی رو بخونه . این انرژی مثبت به هیچ عنوان در مورد کارهای منفی نمی تونه وارد بشه یعنی خدا این اجازه رو به اون فرد نمیده و اون هم نمی تونه که منفی جلو بره .

حال شما هم اگر از نوع دوم جلو رفته اید ، دعا گرفتن از این فرد صحیحه.
    ویرایش توسط omid65 : پنجشنبه 22 اسفند 92 در ساعت 11:25

13. 3 کاربر از پست مفید omid65 تشکرکرده اند .

biikas (پنجشنبه 22 اسفند 92), khaleghezey (پنجشنبه 22 اسفند 92), مصباح الهدی (پنجشنبه 22 اسفند 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    من وقتی متن شما را خوندم متوجه شدم عمده مشکل شما نداشتن اعتماد به نفس هست!
    به نظر من بهترین راه و در عین حال ساده ترین راه و لذت بخش ترین راه برای افزایش اعتماد به نفس ؛توکل به خدای قادر مطلق هست.اگر واقعا انسان به معنای واقعی و نه تظاهر به این منبع قوی تکیه کند،واقعا بسیاری از نگرانی ها را از خود دور می کند.
    برای نزدیک شدن به خدا یکی از راه های موثر دعا کردن هست.هرچند که دعا به زبان خودمون هم بسیار خوب و مورد قبول هست،اما گاهی خواندن دعا که برای امر خاصی سفارش شده ،تاثیر بیشتری می گذارد.چرا که از نظر ادبیاتی و احساسی بسیار غنی تر است و در اون مورد خاص ذهن را بیشتر جهت می دهد و لحن دعا و شیوه بیان آن مطلب از طریق آن دعا، آرامش و اعتماد بیشتری به ما القا می کند.
    من خودم برای آرامشم و همین طور مواقع سخت دعای هفتم صحیفه سجادیه را می خوانم.که واقعا متنی بسیار زیبا دارد و می بینم وقتی همچین خدایی دارم که تمام گره ها به دست اوست؛دیگه چرا باید به خودم نگرانی و استرس راه بدم.
    دعاهای دیگری نیز در مفاتیح پیشنهاد شده ،که توصیه می کنم.حتی به نظرم از کتاب های معتبر هم می تونید استفاده بفرمایید.
    اما به هیچ وجه مراجعه به دعا نویس را توصیه نمی کنم.چرا که اغلب افراد از اعتقادات مردم سوء استفاده می کنند و....
    هر چند که من خودم در اطرافیان دیده ام که مشکلاتی عجیب در زندگی داشته اند و به یک دعا نویس مراجعه کردند و مشکلشون حل شد.حالا نمی دونم تاثیر تلقین بوده،یا تاثیرات متافیزیکی آن دعا ها.
    به هر حال اگر هم به دعا نویس مراجعه می کنید،دعا نویسی که به خاطر پول این کار را می کند،نمی تواند دعایش تاثیر گذار باشد.چرا که دعا وقتی تاثیر می گذارد که برای خدا و از ته دل و خالص باشد.دیگه اگه برای پول باشد که برای خدا نیست!
    به نظر من استفاده از کتاب های معتبر به جای دعا نویس بهترین کار و قابل اعتماد تر است.در سایت های اینترنتی هم دنبال این منابع با سرچ (عرفان و ادعیه و اذکار)می تونید باشید که از منابع دینی و توصیه های اهل بیت استفاده کرده اند.باز این منابع را ما می توانیم مطالعه کنیم و راه بهتر را انتخاب کنیم ولی چه طوری به یک فرد دعا نویس اعتماد کنیم که شناختی ازش نداریم و نمی دانیم از چه منبعی دارد استفاده می کند؟
    توصیه دیگرم هم این است که کتاب های روانشناسی در زمینه اعتماد به نفس و استرس مطالعه بفرمایید.
    موفق باشد
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

15. 4 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (پنجشنبه 22 اسفند 92), golemordab (دوشنبه 26 اسفند 92), khaleghezey (پنجشنبه 22 اسفند 92), toojih (جمعه 23 اسفند 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 30 بهمن 94 [ 13:54]
    سطح
    33
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    85

تشکرشده 129 در 66 پست

Array
    سلام
    فقط یه چیزمیخوام بگم اگردعای دعانویس هااثرداشت برای خودشون کاری میکردند اگربه محل زندگی دعانویسهادقت کرده باشی اکثرادرمحلات پایین هستندپس این فردچگونه میتواندبه یکی دیگرکمک کندکه برای مثال وضع مالی بهتری پیداکند
    بهترین دعاتوسل به ائمه وخواندن دعاهای مفاتیح الجنان وسایرکتابهاست به خداتوکل کن
    وبرای درمان کمبوداعتمادبه نفس پیش یه مشاوربرویدمطمئن باشیدمشکلتون حل میشه نیازی به قرص نداریدکه پیش روانپزشک میروید

17. 2 کاربر از پست مفید matinalone تشکرکرده اند .

biikas (پنجشنبه 22 اسفند 92), khaleghezey (پنجشنبه 22 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    5
    دستاوردها:
    تشکرها
    22

تشکرشده 12 در 9 پست

Array
    دوستان از همه نظرات شما واقعا ممنون .
    ولی یه چیزی رو می خواهم مطرح کنم اونم اینه که بیشتر به مطلب اولیه من توجه شده و همه بر اون اساس یا دعا نویس رو محکوم کردن یا تائید کردن ...
    ولی اساس مشکل من در قسمت بعدی هست که کسی برای حلش مثلا یک روانشناس خوب چطوری پیدا کنم و .... رو راهنمایی نکرده
    کاربر "مصباح الهدی " به نظر من راهی که شما پیشنهاد می کنید با بنده جور در نمیاد یعنی نمی تونم این کار رو انجام بدهم البته هم اکنون !
    برای مثال شما به یک بچه دو ساله بیاین بگین برو نماز بخون در حالی که این بچه شاید به درستی نمی دونه مثل ماها حرف بزنه و درک و فهم از نماز خواندن و چرا باید نماز خواند و مهم از همه باید خدا را با بزرگ تر شدن سن بیشتر بشناسه و طی زمان و بزرگ شدن بخواهد بهش نزدیک شه
    مشکل من هم دقیقا اینه وقتی اعتماد به نفس درون من مرده و به خودم هیچ باوری ندارم که مثلا می توانم این اهداف رو در زندگی داشته باشم و بخوام در رسیدن بهشون بدون خود باوری و عدم اعتماد به نفس برسم آیا با نماز خواندن و دعا خواندن میشه این مشکلم حل بشه ؟ نه نمیشه چون به خودم هیچ باوری ندارم که آیا می توانم این کار رو انجام بدهم یا نه
    من از خودم و اینکه چی می خام کی هستم چی می خواهم چه اهدافی دارم چه استعدادی در من نهفتس چه کارا می توانم بکنم من از همه اینها دور شده ام
    از خودم دور شده ام حالا نمی دونم چه طوری شده شاید از بچگی بوده باعثش شاید شرایط محیطی که در آن منو بزرگ کردن شاید از نداشتن تشویق از طرف خانواده بوده شاید های دیگر که واقعا نمی دونم علت اصلیش چی بود شاید همه و همه اینها علت بودن که ریشه اش خانوادم بودن
    از رفتن پیش مشاور یا بهتر از اون روانشناس می ترسم ! در اول گفتم که چرا ترس دارم
    چرا به دعا نویس روجوع کردم ؟ چون به شنیده ها و دیده هام اعتماد کردم
    آخرین چیزی که از دعا نویس و اثراتش در زندگی یک بچه شنیدم این بود :
    پسر دایی من تازه به دنیا اومده و چند ماهی میشه این خیلی گریه می کرد و شب و روز هم نداشت گریه کردنش از دعا نویس یک دعا گرفتن و در زیر بالش این بچه گذاشتن یعنی هر وقت که دارز می کشید یا می خوابید این دعا که به صورت چسب زده شده بود زیر بالش می گذاشتن و بعد از چند روز گریه این بچه از بین رفته و بی خودی و همین طوری گریه نمی کند
    نمی دونم فراموشی کلمات اسامی عدم موفقیت در راه تحصیل مثلا در به یاد نماندن مطالب کتاب هایی که دارم می خوانم در جلسه امتحان یا در سر کلاس تاثیر می گذارد و شاید از عدم اعتماد به نفس بودنه شایدم حافظه ام کند شده و مطالب رو نمی تونه ذخیره کنه
    در کل حالم شدیدا خرابه به زور خودم رو سر پا نگه داشته ام
    امروز می خواهم دوباره برم دعا نویس که بگم چرا دعات عمل نکرد و کلمات و اسامی و مطالب یادم نمی مونه !
    گیجم گیج

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)