من وقتی متن شما را خوندم متوجه شدم عمده مشکل شما نداشتن اعتماد به نفس هست!
به نظر من بهترین راه و در عین حال ساده ترین راه و لذت بخش ترین راه برای افزایش اعتماد به نفس ؛توکل به خدای قادر مطلق هست.اگر واقعا انسان به معنای واقعی و نه تظاهر به این منبع قوی تکیه کند،واقعا بسیاری از نگرانی ها را از خود دور می کند.
برای نزدیک شدن به خدا یکی از راه های موثر دعا کردن هست.هرچند که دعا به زبان خودمون هم بسیار خوب و مورد قبول هست،اما گاهی خواندن دعا که برای امر خاصی سفارش شده ،تاثیر بیشتری می گذارد.چرا که از نظر ادبیاتی و احساسی بسیار غنی تر است و در اون مورد خاص ذهن را بیشتر جهت می دهد و لحن دعا و شیوه بیان آن مطلب از طریق آن دعا، آرامش و اعتماد بیشتری به ما القا می کند.
من خودم برای آرامشم و همین طور مواقع سخت دعای هفتم صحیفه سجادیه را می خوانم.که واقعا متنی بسیار زیبا دارد و می بینم وقتی همچین خدایی دارم که تمام گره ها به دست اوست؛دیگه چرا باید به خودم نگرانی و استرس راه بدم.
دعاهای دیگری نیز در مفاتیح پیشنهاد شده ،که توصیه می کنم.حتی به نظرم از کتاب های معتبر هم می تونید استفاده بفرمایید.
اما به هیچ وجه مراجعه به دعا نویس را توصیه نمی کنم.چرا که اغلب افراد از اعتقادات مردم سوء استفاده می کنند و....
هر چند که من خودم در اطرافیان دیده ام که مشکلاتی عجیب در زندگی داشته اند و به یک دعا نویس مراجعه کردند و مشکلشون حل شد.حالا نمی دونم تاثیر تلقین بوده،یا تاثیرات متافیزیکی آن دعا ها.
به هر حال اگر هم به دعا نویس مراجعه می کنید،دعا نویسی که به خاطر پول این کار را می کند،نمی تواند دعایش تاثیر گذار باشد.چرا که دعا وقتی تاثیر می گذارد که برای خدا و از ته دل و خالص باشد.دیگه اگه برای پول باشد که برای خدا نیست!
به نظر من استفاده از کتاب های معتبر به جای دعا نویس بهترین کار و قابل اعتماد تر است.در سایت های اینترنتی هم دنبال این منابع با سرچ (عرفان و ادعیه و اذکار)می تونید باشید که از منابع دینی و توصیه های اهل بیت استفاده کرده اند.باز این منابع را ما می توانیم مطالعه کنیم و راه بهتر را انتخاب کنیم ولی چه طوری به یک فرد دعا نویس اعتماد کنیم که شناختی ازش نداریم و نمی دانیم از چه منبعی دارد استفاده می کند؟
توصیه دیگرم هم این است که کتاب های روانشناسی در زمینه اعتماد به نفس و استرس مطالعه بفرمایید.
موفق باشد
علاقه مندی ها (Bookmarks)