البته امور منظم عالم که ماهیت ریاضی دارن و در محدوده اختیار انسان هستن با علم ریاضی قابل توصیف هستن
اما اموری که در محدوده اختیارات ما و قابل پیش بینی توسط انسان نیستند هم در این عالم ساری و جاری
هستند.
دوست گرامی
مسلما هدف من کمک به شماست نه بحث با شما. قصدم هم از گفتن اون مطلب که زیرش خط کشیدین :) این بود که
شما رو متوجه اصل موضوع بکنم نه فرعیات و فرضیه ها اما انگار شما رو ناراحت کرد. من عذر میخوام بابت سوء تفاهم پیش آمده.
برگردیم به مسئله شما.
برای جلوگیری از انحراف بحثتون و پرداختن به مسئله شما که باید حل بشه چند سوال دارم.
آیا شما به خداوند و قدرتش بر سیطره عالم اعتقاد دارید؟
آیا شما به دین یا عقاید خاصی اعتقاد دارید؟
این ها رو از این رو می پرسم که بدونم نقش ایمان و اعتقادات و باورهای مذهبی (هر مذهبی) در زندگی شما
چقدره و رابطتون با خداوند چطوره؟
چون به کرات دیدم که وقتی رابطه انسان با خالقش کمرنگ میشه ، میزان اضطراب و استرس بیشتر میشه و میزان
عدم قطعیت ها در ذهنش بیشتر.
و وقتی رابطه انسان با خالقش بیشتر میشه روح انسان رو آرامشی فرا میگیره که باعث میشه بهتر فکر کنه ، تمرکز
کنه ، از توانمندیهاش بهتر استفاده کنه و نیرویی بیش از تصورش داشته باشه برای انجام امور.
چون خودتون میدونین که حساب و کتاب های منطقی مختص جسم ما هست ولی روح ما نیاز به تغذیه ای داره که
در محاسبات منطقی نمی گنجه.
من فکر می کنم ریشه اضطراب شما ، از نگرانی و خستگی روح شما نشات می گیره و کمرنگ بودن رابطتون با
پروردگار.
حالا باز نظر خود شما هم در این مورد محترمه دوست گرامی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)