به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 خرداد 95 [ 21:46]
    سطح
    32
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    132

تشکرشده 135 در 56 پست

Array
    خیلی ممنونم از دوستانی که نظر دادن و سایر دوستانی که وقت گذاشتن و خوندن. واقعا از نظراتتون استفاده کردم و خیلی راه گشا بودن. با توجه به پوشش خانم که خیلی صورتشون رو پوشونده بودن فکر می کنم باید یک جلسه هم برم.
    نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    سلام جناب برسرک

نظر سایرین درست هست اما من می خوام از زاویه دیگه هم موضوع شما را ببینم.

شما فقط یک جلسه ایشون را دیدین.درسته؟
    شما می گید قیافش قشنگه ولی به دلتون ننشسته. ببینید نمی دونم ها! ولی یه احتمال هم می دم که شاید قیافه ایشون برای شما جدید بوده .مثلا شما یه جور قیافه می پسندیدین و تو ذهنتون داشتین بعد وقتی با یه قیافه دیگه مواجه شدین چون براتون و ضمیر نا خوداگاهتون جدید بوده، به دلتون ننشسته.

دارم با توجه به این می گم که هم خودتون و هم پدرتون می گین قشنگه ولی به دلتون ننشسته.

1.مساله دیگه اینکه آیا مادر و خواهر شما ایشان را بدون حجاب دیدند؟
    2.بعد هم آیا شما عیب خاصی در چهره ایشان دیدین که بدتون بیاد؟
    3.راستی می تونید به ما بگید چرا می گید قشنگ هستند؟ و چهره خاصی مد نظر شماست؟
    4.دختر محجبه هست؟
    5.آیا شما سابقه خواستگاری رفتن دارید؟

گفتم شاید وقت نداشته باشید.تو این پست در مورد به دل نشستن توضیح داده شده: #33
    سلام
    پست بسیار مفیدی بود و تشکر

قسمت هایی که نیاز به جواب دارن:

بله دفعه اول بود و به نکته خیلی خوبی اشاره کردین.

1- بی حجاب ندیدنشون و فکر می کنم که برای جلسه بعدی، اول مادر و خواهرم برن و ایشون رو بدون حجاب ببینن و بعد از مدتی هم خودم برم و برای بار دوم هم ایشون رو ببینم.
    2- تنها عیبی که دیدم مربوط به بینی ایشون بود که که انگار ضربه ای چیزی خورده بود و باعث شده بود که یکمی کج به نظر بیاد (نه آنچنان تابلو، یه کوچولو و همین باعث میشد که هر وقت به بینیش نگاه می کردم نظرم رو عوض می کرد ولی چشم و ابروش رو که میدیدم نظرم برمی گشت!!)
    3- سایر قسمت های صورتش هیچ عیب و ایرادی نداشت و نمی تونم بگم مثلا گونه هاش مشکلی داره، یا چشماش یا فرم صورتش. آره چهره خاصی توی ذهنم هست که با اون چهره و فرم صورت فاصله داشتن.
    4- دختر خیلی محجبه بود و بیشتر از قرص صورتش رو پوشونده بود.
    5- یک مورد رسمی و یک مورد هم غیر رسمی سابقه دارم. که مورد اول با وجود اینکه به دلم نشست نتونست از فاکتور خانواده عبور بکنه و دومی هم به دلم ننشست.

نقل قول نوشته اصلی توسط anisa نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من با نظر مصباح الهدی عزیز موافقم . برای خودم هم پیش اومده بار اول ممکنه با قیافه ظرف نتونم ارتباط برقرار کنم اما وقتی بار دوم میبینم انگار برام آشناتره مخصوصا اگر شخصیتشو دوست داشته باشم .
    پیشنهاد میکنم یه بار دیگه ایشونو ببینید اگر باز هم دودل بودین ادامه ندین
    سلام دوست گرامی
    جلسه دوم هم حتما میرم.

با تشکر از پستهای خوبتون و کمک های بی دریغتون.

این رو هم اضافه بکنم که مورد دیگه ای که واقعا دو دلم کرده، قانع بودن ایشون و بساز بودنشون هست و می دونم که اگر این وصلت سر بگیره در آینده زندگی خوب و رضایت بخشی خواهم داشت و خلقیاتش دقیقا همونی هست که می خوام... .

ویرایش:
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    با این وضعیت حق داری به دلت نشینه،من نمی دونم فاز دخترایی که از خاستگار رو می گیرن

چیه! نه این بی حجاب مطلق باشن ولی قرص کامل صورت با یکم مو ...چهره کاملشو ببین شاید

نظرت عوض شد.
    قربون دهنت! حرف دل ما رو زدی.
    ویرایش توسط برسرک : شنبه 12 مهر 93 در ساعت 01:00

2. 3 کاربر از پست مفید برسرک تشکرکرده اند .

anisa (چهارشنبه 16 مهر 93), Eram (شنبه 12 مهر 93), یه تنهای خسته (جمعه 18 مهر 93)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    1- بی حجاب ندیدنشون و فکر می کنم که برای جلسه بعدی، اول مادر و خواهرم برن و ایشون رو بدون حجاب ببینن و بعد از مدتی هم خودم برم و برای بار دوم هم ایشون رو ببینم.
    2- تنها عیبی که دیدم مربوط به بینی ایشون بود که که انگار ضربه ای چیزی خورده بود و باعث شده بود که یکمی کج به نظر بیاد (نه آنچنان تابلو، یه کوچولو و همین باعث میشد که هر وقت به بینیش نگاه می کردم نظرم رو عوض می کرد ولی چشم و ابروش رو که میدیدم نظرم برمی گشت!!)
    3- سایر قسمت های صورتش هیچ عیب و ایرادی نداشت و نمی تونم بگم مثلا گونه هاش مشکلی داره، یا چشماش یا فرم صورتش. آره چهره خاصی توی ذهنم هست که با اون چهره و فرم صورت فاصله داشتن.
    4- دختر خیلی محجبه بود و بیشتر از قرص صورتش رو پوشونده بود.
    با این وضعیت حق داری به دلت نشینه،من نمی دونم فاز دخترایی که از خاستگار رو می گیرن

چیه! نه این بی حجاب مطلق باشن ولی قرص کامل صورت با یکم مو ...چهره کاملشو ببین شاید

نظرت عوض شد.

4. 5 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

maedeh120 (شنبه 12 مهر 93), SpecialBoy (شنبه 12 مهر 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 12 مهر 93), یه تنهای خسته (جمعه 18 مهر 93), برسرک (شنبه 12 مهر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 19 مرداد 98 [ 22:19]
    سطح
    53
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    29

تشکرشده 187 در 78 پست

Array
    دوست عزیز ماشین نرفتی بخری که ظاهرش برات خیلی مهم باشه. حتی کسی هم که ماشین می خره به کلی چیز های دیگه هم توجه میکنه.

اینقدر معیار های خیلی مهم هستش که قیافه توش گم هست.

-------------------------------------------------------------

قیافه هیچ وقت ضامن خوشبختی نبوده ، نیست و نخواهد بود.

6. کاربر روبرو از پست مفید amirmahmood تشکرکرده است .

برسرک (شنبه 12 مهر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مرداد 95 [ 15:24]
    سطح
    39
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 73.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    94

تشکرشده 539 در 149 پست

Array
    سلام و روزتون بخیر
    نظر شخصی من اینه که ظاهر خیلی مهمه همانطور که دوستان فرمودن باد کسی که میخواین باهاشون زندگی کنید مورد پسندتون باشه و این کاملا حق شماست... یه چز دیگه که واسه من همیشه سواله اینه که چرا در موارد مشابه خواهر و مادر باید برن بدون حجاب ببینن خانومو؟ مگه اونا باید زندگی کنن با ایشون؟ و اینکه مگه سلیقه مردا و خانوما یکی هست؟ خب بسته به اعتقادشون میتونن محجبه باشن اما به هر حال شما باید با هم زندگی کنین باید از هم بدونین... امکانش نیست که درخواست آشنایی و ارتباط بیشتر واسه شناخت بدین تا در موقعیت های بیشتر مثل خارج منزل و .. ایشونو ببینین؟
    به نظر من اصلا این موضوع رو سرسری نگیرین.. ممکنه از هر لحاظ ایشون اخلاقشون کامل باشه و هیچ مشکلی پیش نیاد اما خدایی نکرده اگر بعدا نتونستین کنار بیاین مطمئنن بیشترین فشار رو باشد تحمل کنید ... در واقع شما نظرتون اهمیت داره اگر 100 نفر هم بگن ایشون خیلی زیبان از نظر شما نباشه اون بنده خدا هم آرامشش گرفته میشه...موفق باشید

- - - Updated - - -

سلام و روزتون بخیر
    نظر شخصی من اینه که ظاهر خیلی مهمه همانطور که دوستان فرمودن باد کسی که میخواین باهاشون زندگی کنید مورد پسندتون باشه و این کاملا حق شماست... یه چز دیگه که واسه من همیشه سواله اینه که چرا در موارد مشابه خواهر و مادر باید برن بدون حجاب ببینن خانومو؟ مگه اونا باید زندگی کنن با ایشون؟ و اینکه مگه سلیقه مردا و خانوما یکی هست؟ خب بسته به اعتقادشون میتونن محجبه باشن اما به هر حال شما باید با هم زندگی کنین باید از هم بدونین... امکانش نیست که درخواست آشنایی و ارتباط بیشتر واسه شناخت بدین تا در موقعیت های بیشتر مثل خارج منزل و .. ایشونو ببینین؟
    به نظر من اصلا این موضوع رو سرسری نگیرین.. ممکنه از هر لحاظ ایشون اخلاقشون کامل باشه و هیچ مشکلی پیش نیاد اما خدایی نکرده اگر بعدا نتونستین کنار بیاین مطمئنن بیشترین فشار رو باشد تحمل کنید ... در واقع شما نظرتون اهمیت داره اگر 100 نفر هم بگن ایشون خیلی زیبان از نظر شما نباشه اون بنده خدا هم آرامشش گرفته میشه...موفق باشید

8. 4 کاربر از پست مفید ida bahrami تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (شنبه 12 مهر 93), فرشته اردیبهشت (شنبه 12 مهر 93), یه تنهای خسته (جمعه 18 مهر 93), برسرک (شنبه 12 مهر 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 اردیبهشت 98 [ 12:47]
    سطح
    95
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 473
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    بسیار کار خوبی می کنید که این جلسه مادر و خواهرتون قبل از شما می رن.

چند تا نکته:

1) همین که ایشون بیشتر از گردی صورتشون را می پوشونند باعث میشه که شما بیشتر روی مرکز صورت(بینی) فوکوس کنید.
    تصورکنید مثلا یه دختر بی حجاب با تمام زیبایی های دخترانه اش جلوی شما بشینه. اون وقت تو اون همه زیبایی فرصت فوکوس کردن روی یک جزء دارید؟ خب نه. اصلا اون موقع ممکنه حواستون به بینی هم نباشه.
    پس روی بینی فکوس نکنید.

2) سعی کنید کلی نگر تر هم( به جز جزئی نگری) به ظاهر نگاه کنید. مثلا اگر اون خانم جزئی روی چهره شما نگاه کنند آیا شما خودتون چهرتون بی نقصه؟ طبیعتا نه. روی کلیت ظاهر تمرکز کنید. فکر کنید وقتی تصویر بازی گری را می بینید مگه اول رو بینیش نگاه می کنید. مگه کل تصویر در ذهن شما نقش نمی بنده. راستی یه نکته ای از دور هم به دختر خانم نگاه کنید. مثلا وقتی وارد جمع میشه تا برای شما چایی بیاره. از دور فکر کنم بهتر در مورد کلیت چهره نظرتون تاثیر بگیره.

3) چهره قبلی که تو ذهنتون داشتید را فعلا بذارید کنار. نه فقط برای این موردها. کلا می گم. چون وقتی خواستگاری می رید با مقایسه با اون چهره ناخوداگاه به صورت کاذب به چهره طرف مقابل نمره می دین. اون تصور قبلیتون اگر براتون پررنگ نیست را در نظر نگیرید و وقتی چهره دختر خانم را می بینید به اون فکر نکنید.بذارید هرکس خانوم شما میشه خودش به تنهایی به دل شما بشینه نه در مقایسه با تصویر خاصی.این طور بهتر نیست؟

4)راستی شاید دختر خانم از روی خجالت حجابشون را بیشتر رعایت می کنند. منظورم اینه یه جوری برخورد کنید که خیلی خجالت نکشند.مثلا اوایل جلسات اصلا به سمت پایین نگاه کنید تا فکر کنند شما نگاهتون به سمت ایشون نیست.

مثلا یکی از خواستگارام سرش به سمت چپ و پایین متمایل بود.منم که فکر می کردم دیگه نگاه نمی کنه خیلی راحت بودم چادرم هم خیلی راحت تر گرفته بودم.داشتم چایی می خوردم بعد به بهانه پاسخ دادن به سوالی سرش را به آرامی برگردوند... بعد دیگه به صورت مقابل بود و ولی باز هم نگاه متمایل به پایین و هرازگاهی تو صورتم نگاه می کردند...
    اصلا یه جوری نبودم که معذب باشم.

ولی همون اوایل یک خواستگار داشتم کلا مستقیم نگاه می کرد خب اون موقع ها خجالتم از خواستگار بیشتر بود و اصلا راحت نبودم.

احتمال می دم این دختر خانم این قدر خجالتیه که همش سرش پایینه که شما راحت می تونید بهشون نگاه کنید... چون دقیقا در مورد برادران من هم زن داداشام همین طور بودند... بعد مثلا برادر بزرگم هر وقت می رفتیم خواستگاری می گفت چهره دختر خانم یادم نمونده.ولی سر خانوم خودش چون خانومش همش سر به زیر بود تا جزئیاتش هم یادش بود! زن داداشم می گه من اون موقع اصلا قیافه داداشت یادم نموند و دقت نمی کردم.

در کل گویا مورد خوبی به شما معرفی شده. ان شاالله هر چی که خیر هست چه برای شما و چه برای اون دختر خانم،پیش بیاد.
    به ما هم از این جلسه بعدتون اطلاع بدین.

موفق و خوشبخت باشید
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه
    ویرایش توسط مصباح الهدی : شنبه 12 مهر 93 در ساعت 11:02

10. 2 کاربر از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده اند .

paiize (شنبه 12 مهر 93), برسرک (شنبه 12 مهر 93)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array
    باسلام

باید ابتدا ببینید گرفتار کاراکتر ذهنی بصورت یک قالب شده اید یا خیر . یعنی اینکه کاراکتری با تمام زوایای چهره و اندام در ذهن ساخته باشید و هرجا می روید دختر را با آن کاراکتر مقایسه می کنید و اگر اون نباشد توی ذوقتان بخورد یا به دلتان ننشیند . اگر این باشد اول نیاز دارید این کاراکتر را به هم زده و خراب کنید و به جاش به کلیت معیارها در کنار هم بطور منطقی بپردازید ، یعنی وضعیت ظاهر را هم فاکتور بندی کرده و در کنار دیگر فاکتورها در معیارها بیاورید نه اینکه تصویر سازی کنید .و روی ظاهر با تکیه بر این تصویر زوم کرده و بقیه فاکتورهای معیارهای شما در مقابل آن ریز و گم شود . سپس با این روند آن دختر را از این نظر ارزیابی کنید

موفق باشید

12. 5 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

Eram (شنبه 12 مهر 93), فرهنگ 27 (شنبه 12 مهر 93), مصباح الهدی (شنبه 12 مهر 93), برسرک (شنبه 12 مهر 93), دختر بیخیال (شنبه 12 مهر 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 خرداد 95 [ 21:46]
    سطح
    32
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    132

تشکرشده 135 در 56 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahmood نمایش پست ها
    دوست عزیز ماشین نرفتی بخری که ظاهرش برات خیلی مهم باشه. حتی کسی هم که ماشین می خره به کلی چیز های دیگه هم توجه میکنه.

دوست گرامی؛
    کاش خرید ماشین بود! حرف شما درست هست. همین معیارهای خوب ایشون هست که باعث شده در جواب دادن دو دل بشم وگرنه این تاپیک رو هم ایجاد نمی کردم...

نقل قول نوشته اصلی توسط ida bahrami نمایش پست ها
    سلام و روزتون بخیر
    آخه وضعیت اون خانواده طوری هست که بسیار سنتی هستن و اگر با اونا بود همون جلسه اول می خواستن ما رو عقد بکنن
    البته خود دختر خانم اینطوری نبود و آدم تحصیل کرده و با درک و فهمی بودن و نظر خودش هم این بود که حداقل چندین جلسه باید صحبت بکنیم و مخالف سنت گرایی بودن.
    امکان اینکه بخوام درخواست بدم بیرون همدیگه رو ببینیم هست و فکر نمی کنم که مشکلی باشه و تنها مشکل این وسط اینه که خانواده ها میگن اگه جلسه دوم بری باید پسند بکنی و خیلی بد می شه و این حرفا که متاسفانه توی خانواده های سنتی رواج داره. ولی هر طور که شده قانعشون می کنم و بعد از این جلسه اگر به دلم نشست مساله ای که گفتین رو هم مطرح می کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط مصباح الهدی نمایش پست ها
    بسیار کار خوبی می کنید که این جلسه مادر و خواهرتون قبل از شما می رن.

چند تا نکته:

1) همین که ایشون بیشتر از گردی صورتشون را می پوشونند باعث میشه که شما بیشتر روی مرکز صورت(بینی) فوکوس کنید.
    تصورکنید مثلا یه دختر بی حجاب با تمام زیبایی های دخترانه اش جلوی شما بشینه. اون وقت تو اون همه زیبایی فرصت فوکوس کردن روی یک جزء دارید؟ خب نه. اصلا اون موقع ممکنه حواستون به بینی هم نباشه.
    پس روی بینی فکوس نکنید.

2) سعی کنید کلی نگر تر هم( به جز جزئی نگری) به ظاهر نگاه کنید. مثلا اگر اون خانم جزئی روی چهره شما نگاه کنند آیا شما خودتون چهرتون بی نقصه؟ طبیعتا نه. روی کلیت ظاهر تمرکز کنید. فکر کنید وقتی تصویر بازی گری را می بینید مگه اول رو بینیش نگاه می کنید. مگه کل تصویر در ذهن شما نقش نمی بنده. راستی یه نکته ای از دور هم به دختر خانم نگاه کنید. مثلا وقتی وارد جمع میشه تا برای شما چایی بیاره. از دور فکر کنم بهتر در مورد کلیت چهره نظرتون تاثیر بگیره.

3) چهره قبلی که تو ذهنتون داشتید را فعلا بذارید کنار. نه فقط برای این موردها. کلا می گم. چون وقتی خواستگاری می رید با مقایسه با اون چهره ناخوداگاه به صورت کاذب به چهره طرف مقابل نمره می دین. اون تصور قبلیتون اگر براتون پررنگ نیست را در نظر نگیرید و وقتی چهره دختر خانم را می بینید به اون فکر نکنید.بذارید هرکس خانوم شما میشه خودش به تنهایی به دل شما بشینه نه در مقایسه با تصویر خاصی.این طور بهتر نیست؟

4)راستی شاید دختر خانم از روی خجالت حجابشون را بیشتر رعایت می کنند. منظورم اینه یه جوری برخورد کنید که خیلی خجالت نکشند.مثلا اوایل جلسات اصلا به سمت پایین نگاه کنید تا فکر کنند شما نگاهتون به سمت ایشون نیست.

در کل گویا مورد خوبی به شما معرفی شده. ان شاالله هر چی که خیر هست چه برای شما و چه برای اون دختر خانم،پیش بیاد.
    به ما هم از این جلسه بعدتون اطلاع بدین.

موفق و خوشبخت باشید
    1- نکته خیلی خوبی بود.
    2- از دور چهره ش بهتر بود.
    3- اینم حرف خوبیه و سعی میکنم چهره قبلی رو همونطور که فرشته مهربان هم گفتن کنار بذارم.

مورد واقعا خوبی هست...
    خیلی ممنونم، شما هم همینطور

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    باسلام

باید ابتدا ببینید گرفتار کاراکتر ذهنی بصورت یک قالب شده اید یا خیر . یعنی اینکه کاراکتری با تمام زوایای چهره و اندام در ذهن ساخته باشید و هرجا می روید دختر را با آن کاراکتر مقایسه می کنید و اگر اون نباشد توی ذوقتان بخورد یا به دلتان ننشیند . اگر این باشد اول نیاز دارید این کاراکتر را به هم زده و خراب کنید و به جاش به کلیت معیارها در کنار هم بطور منطقی بپردازید ، یعنی وضعیت ظاهر را هم فاکتور بندی کرده و در کنار دیگر فاکتورها در معیارها بیاورید نه اینکه تصویر سازی کنید .و روی ظاهر با تکیه بر این تصویر زوم کرده و بقیه فاکتورهای معیارهای شما در مقابل آن ریز و گم شود . سپس با این روند آن دختر را از این نظر ارزیابی کنید

موفق باشید
    سلام
    فکر می کنم جز اون آدم های خوش شانسی هستم که پست شما نصیبش میشه.
    آنچنان هم کاراکتری نیست که بخواد در همه لحظه ها غالب بشه و باعث بشه که همه رو با اون کاراکتر مقایسه بکنم. وگرنه چند موردی که پیش اومده بیرون، چشمم خورده (البته یک نگاه!) اون کاراکتر قالب بندی شده نبوده ولی از قیافش خوشم اومده.
    ممنون از نظرتون.

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط amirmahmood نمایش پست ها

آدمی که قیافش به دل همسرش ننه شسته باشه،اگرچه سایر ویژگی هاش ممتاز

باشه،همسرش از زندگی هیچ وقت رضایت نخواهد داشت،اگر ظاهر به دل نشسته

باشه،و در سایر معیارها معمولی باشه توام با رضایت خواهد بود.

15. 2 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

asemaneabi222 (شنبه 12 مهر 93), برسرک (شنبه 12 مهر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 29 آذر 97 [ 04:23]
    سطح
    35
    Level completed: 64%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 44 در 23 پست

Array
    به نظر من نسبت به ظاهرش خوش بین باش اگر از ظاهرش بدت نیومده نمی دونم چه جوریه این دخترا یه کوچولو یه دستی به سر و صورتشون بکشن از این رو به اون رو میشن

17. کاربر روبرو از پست مفید omidoooo تشکرکرده است .

برسرک (شنبه 12 مهر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 آبان 93 [ 14:19]
    سطح
    1
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 9
    دستاوردها:
    500 Experience PointsTagger Second Class1 year registered
    تشکرها
    58

تشکرشده 135 در 50 پست

Array
    من فقط خاستم بگم که قیافه بعضیا با حجاب و بی حجاب ،حدود 180 درجه فرق میکنه.حالا کمتر از 180 درجه هم داریم
    من خودم چندبار برام پیش اومده که واقعا تعجب میکردم که چرا تا این حد فرق داره !!!!!!

19. 2 کاربر از پست مفید niki.69 تشکرکرده اند .

anisa (چهارشنبه 16 مهر 93), برسرک (شنبه 12 مهر 93)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)