سلام دوست عزیزم
کارشناسا میان نگران نباش یکمی باید صبوری کنی هم تو این تالار و هم تو این برهه از زندگیت.
منم با نظر مریم جان موافقم
شما باید آروم آروم و با صبوری و مهربونی رفتارهای محبت امیز و مهارتهای زندگی رو یاد همسرتون بدین چون متاسفانه ایشون بلد نیستن
البته زندگی شما یک زخم جدی برداشته بوده و اونم همون دادگاه و ... است (ببخشید البته من تاپیکای قبلیو نخوندم) پس انتظار نداشته باش به همین زودی زندگیت از این رو به اون رو بشه.
فقط چند تا چیز یادت نره:
غر زدن ممنوع تو باید با محبت به همسرت محبت رو بیاموزی نه غر زدن!
مقایسه با مردای دیگه ممنوع بعضی رفتار ها با مرد خطرناکهتحت هیچ شرایطی چه شوخی چه جدی چه لج بازی چه انتقام و ... مردت رو با مردی مقایسه نکن و تعریف و تمجید مردای دیگه رو نکن!
قهر کردن ممنوع چون همسرت نازتو نمیکشه و اهلش نیست بنابراین فقط غرور خودتو لکه دار میکنی. تصور کن اگر قهر نکنی راحت تره یا قهر کنی و اون نازتو نکشه و تو مجبور شی خودت دوباره رابطه رو شروع کنی؟
البته واقعا حرفهایی که ایشون دیشب زدن سخت و غیرقابل تحمله بهت حق میدم. اما میتونی در این جور موارد یکمی کمتر و سردتر برخورد کنی اما قهر نکن!
در کل باید صبور باشی دوست عزیز تا همسرت آروم آروم مهربونی کردن رو از تو یاد بگیره![]()

تحت هیچ شرایطی چه شوخی چه جدی چه لج بازی چه انتقام و ... مردت رو با مردی مقایسه نکن و تعریف و تمجید مردای دیگه رو نکن!

یه چیز دیگه هم هست اقلیما جان،اگه برای جدایی اقدام نمیکردم محال ممکن بود که الان این اندازه هم تغییر بکنه،حداقلش اینه که هم خودش و هم خونواده ش حالیشون شد که نمیتونن و اجازه ندارن بهم توهین بکنن و بی احترامی بهمون بکنن.اونا پیش خودشون فکر کرده بودن یا من بی کس و کارم و هرکاری دلشون بخواد میتونن انجام بدن یا فکر کرده بودن مملکت و قانون کشکه. اما حالا فهمیدن هیچکدوم اینا نیست
ولی تو حق داری، در ازای این نتیجه زندگیم زخم برداشته. اما ازتون میخوام تنهام نذارین و من بتونم قدم به قدم کنترل اوضاع رو در دست بگیرم. وقتی تلفن میکنه عمدا میره روی اعصابم که من یه چیزی بگم ولی دو روزه که من دارم تحمل میکنم و کار به دعوا نکشیده ولی به قیمت اینکه دارم از تو خودم رو میخورم.یعنی فکر میکنم شاید دوباره کم بیارم ویه چیزی بگم. فعلا نمبتونم درخواستی ازش بکنم چه منفعلانه چه جراتمندانه و چه پرخاشگرانه. فعلا باید بتونم بکشمش سمت خودم، ولی خیلی بدقلقه خیلی کارم سخته واسه همین راهنمایی میخوام.

علاقه مندی ها (Bookmarks)