miss seven (پنجشنبه 10 اسفند 96), paiize (جمعه 11 اسفند 96), گیسو کمند (پنجشنبه 10 اسفند 96), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 10 اسفند 96), باغبان (پنجشنبه 10 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)
miss seven (چهارشنبه 09 اسفند 96), paiize (جمعه 11 اسفند 96), گیسو کمند (پنجشنبه 10 اسفند 96), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 10 اسفند 96), باغبان (چهارشنبه 09 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)
تشکرشده 2,952 در 957 پست
سلام تمنای عشق عزیز و دوست داشتنی
امیدوارم خوب و سرحال باشی
ممنونم از زمانیکه میذاری عزیزم و به سؤالاتم پاسخ میدهی
بزرگترین درسی که در زندگیتان گرفتید ؟
اگه زمان به عقب برگرده دوست دارید چه کاری بکنید که تا حالا انجام نداده اید؟
بهترین اسباب بازی دوران کودکیتان چی بود؟
توی چه چیزی استعداد دارید ؟اگه یه قدرت ماورای طبیعی می تونستید داشته باشید ، چی بود و چرا ؟
چه عاملی باعث میشه به طرف شخصی جذب بشید؟ ( مثلا خوشتون بیاد ازش خیلی )چقدر نظر بقیه درباره ی خودتون براتون مهمه؟
ممنونم عزیز دلم و ان شاءالله اوضاع بر وفق مرادت باشه و خدا بهت آرامش عجیبی هدیه بده ...بنظر من آرامش میتونه ارزشمندترین دارایی انسان باشهبهترین هدیه ای که تا حالا گرفتید؟( اگر بهترین رو نمیدونید اون هدیه ای رو بگو که بیشترین تأثیر مثبت رو برات به همراه داشته)
به نظرتون ذهنیت مردم نسبت به شخصیتتون چیه؟
یه سؤال میپرسم که برای خودم هست لطفا راهنماییم کن ... این موضوع اتفاق نیفتاده ولی میخوام بدونم راهنمایی مناسب شما برای من چی هست؟مهمترین معیارهایی که فکر میکنید توی ازدواج موفق تأثیرگذار هستند چیه؟
فکر کنید برای من یه خوستگار خوب میاد که من هم ازش خوشم میاد در این لحظه اگر هفت با خودش بگه صبر کن شاید یه نفر بهتر برات بیاد باید چکار کنه در حالیکه این افکار اذیتش میکنه خیلی ....هفت دوست نداره اینقدر به این فکر کنه شاید یه شخص بهتر بیاد...خب بالأخره از هر آدمی آدم بهتری هست ...باید چکار کنه بنظرت ؟... در حالیکه از خواستگارش خیلی خوشش اومده ولی این فکر اذیتش میکنه .
راهنمایی کن.
چه کاری رو دوست ندارید ولی ناچارید ساعتی رو بهش اختصاص بدید؟
سخت ترین موقعیت در زندگیتون کی و کجا بوده؟وچطوری اتفاق افتاده؟حجاب پسر رو چی تعریف می کنید؟
بزرگترین محدودیتی که یک نفر می تونه برای خودش ایجاد کنه؟
چند سالته عزیزم ؟( البته اگر خواستید پاسخ ندید)
سؤال آخر : نظرتون راجع به من و همینطور یه نصیحت به من .
و دیگه اینکه عزیزم تو این دنیا خیلی ها هستند که ممکنه از ما خوششون نیاد حتی اگر دلیلی هم نداشته باشه ...فکر میکنم خدا برای هر کدوم از ما افرادی رو قرار داده که مارو تنها بخاطر خودمون دوست دارند و باید خیلی قدر این آدما رو بدونیم که در زندگیمون و در کنارمون هستند.
خدا اولین دوست و تنها همدم روز های تنهایی ست.
سلامت باشی رفیق عزیزم![]()
paiize (جمعه 11 اسفند 96), گیسو کمند (پنجشنبه 10 اسفند 96), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 10 اسفند 96), باغبان (چهارشنبه 09 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)
miss seven (پنجشنبه 10 اسفند 96), paiize (جمعه 11 اسفند 96), گیسو کمند (پنجشنبه 10 اسفند 96), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 10 اسفند 96), باغبان (پنجشنبه 10 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
سلام به همگی
چند شب پیش جاتون خالی آتیش روشن کردیم ، مطلب جالبی متوجه شدم اینکه به مرور اگه هیزم های نازک رو در آتیش بندازی به مرور حرارت آتش بیشتر می شه و بعد شعله آتش بیشتر می شه.لذا نتیجه گیری کردم برای جزقاله کردن بهتره یه خورده یه خورده مجری گری کنم. هاهاها
تمنا جان اون پشت مشت ها چه قول هایی به مدیر محترم تاپیک دادی که اینقدر هواتو داره و دایم داره سفارشتو می کنه که بهتون سخت نگیرم؟
خلاصه از این باند بازیها نداریم .
لطفا لباس ضد حریقتون رو بپوشید.
علی الحساب شروع می کنم.....
بفرمایید آیا شما هم در شوخی ها مشارکت داشتید؟ نظرتون راجع به شوخی با نامحرم چیه ؟ نظرتون راجع به خندیدن یک خانم با صدای بلند چیه؟ خودتون چی با صدای بلند می خندید؟
miss seven (پنجشنبه 10 اسفند 96), paiize (جمعه 11 اسفند 96), گیسو کمند (پنجشنبه 10 اسفند 96), باغبان (پنجشنبه 10 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)
ویرایش توسط تمنای عشق : پنجشنبه 10 اسفند 96 در ساعت 00:40
miss seven (پنجشنبه 10 اسفند 96), paiize (جمعه 11 اسفند 96), گیسو کمند (پنجشنبه 10 اسفند 96), باغبان (پنجشنبه 10 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)
تشکرشده 311 در 123 پست
سلام
وقت بخير
در همين جا لازم هست از دوستاني كه در صندلي داغشون شركت نكردم معذرت بخام. وقت نشد بنويسم
و اما سوالات من
1-فرض كنيد زندگي دنده عقب داشت و برميگشتيد به سنين نو جواني چه تصميماتي مي گرفتيد تا زندگي بهتري داشته باشيد؟
2- ظاهرا شما دانشجويي چه رشته اي ميخونيد؟ دانشگاه دولتي يا...؟ به رشته اي كه ميخونيد چقدر علاقه داريد؟ تا حالا شده استاد بپيچونيد؟بعد پيچوندن استاد چه حسي داشتي؟.
3-با پولي كه همسرتون هديه كرد به شما ميخايد چيكار كنيد؟ميانگين خرج ماهيانه خانواده شما چقدره؟
4- گواهينامه رانندگي داريد؟فرض كنيد همسرتون ي ماشين گران قيمت تازه خريده و شما ماشينش قرض ميگيريد و ميريد دانشگاه در حين از پارك در آمدن ي خش خوشكل به ماشينش ميندازيد .... رفتيد خونه به همسرتون چي ميگيد؟عكس العمل همسرت؟
5-به من اثبات كن كه
* پول خوشبختي نمياره!!!!
* كي مهريه داده كي گرفته؟؟
* حجاب مهم نيست من دلم پاك هست
6-قبل ازدواج چه اهدافي داشتيد؟چه معيار هايي داشتيد براي انتخاب همسر؟ و الان به كدوم اهداف رسيدي و معيارتون چند درصد درست بوده؟
7-بزرگترين درسي كه از زندگي گرفتي چي بوده لطفا كامل توضيح بدهيد.
8- چرا آمدي همدردي؟چه درسي گرفتي از همدردي؟تاپيك ها زير خاكي و قديميش خوندي؟ تاپيكي پيدا كردي كه داستانش داستان زندگي شما باشه ؟ از نظراتش استفاده كردي؟
9-طرز تهيه قرمه سبزي و كوفته تبريزي را بنويس.
10-ي انتقاد از مجريت و مدير صندلي داغ بكن..... و راه كار جهت اصلاحش بده
موفق باشيد
miss seven (پنجشنبه 10 اسفند 96), paiize (جمعه 11 اسفند 96), sia518 (پنجشنبه 10 اسفند 96), tavalode arezoo (جمعه 11 اسفند 96), گیسو کمند (پنجشنبه 10 اسفند 96), الهه زیبایی ها (پنجشنبه 10 اسفند 96), باغبان (پنجشنبه 10 اسفند 96), عشق آفرین (یکشنبه 13 اسفند 96)
تشکرشده 6,060 در 1,481 پست
سلام تمنای عشق عزیز
سعی میکنم سوالام ولرم باشه
1) وقتای فراغتت رو چیکار میکنی؟
2) برای تقویت اراده و کنترل ذهن چه پیشنهادی داری؟
3) چقدر برای تربیت فرزندت مطالعه می کنی و مشاوره میگیری؟ با اولیای مدرسه فرزندت در ارتباط هستی؟
4) تغذیه روح مهمتر یا تغذیه جسم؟چرا؟
5) چطوری زیست دوست نداری ولی دوست داری پرستاری یا مامایی می خوندی؟ میانبر خاصی سراغ داری؟
6) تا حالا به داشتن فرزندخوانده فکر کردی؟
7) تا حالا مرکز نگهداری معلولین، سالمندان، پرورشگاه رفتی؟ چرا؟
8)به نظرت نذری رو باید به کی داد؟ و چی کار میشه کرد که نذرمون راحتتر قبول بشه؟
9) وقتایی که شکست می خوری چطور حالت خوب میشه بعدش؟ و چقدر طول میکشه؟
10)اگر تو یه خانواده مذهبی دنیا نمی اومدی به نظرت بازم آدم مذهبی می بودی؟
پیشاپیش از اینکه با حوصله جواب می دی ممنونم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)