به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 11 از 27 نخستنخست ... 23456789101112131415161718192021 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 262
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 مرداد 92 [ 00:03]
    سطح
    52
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

RE: واسه سبکتکین

ببخشيد سرافراز جان من فقط نمي خوام نكات منفي رو برداشت كنم . احساس كردم كه از بعضي جملاتم اشتباه برداشت شده خواستم تصحيحشون كنم . و دقيقا چون فكر كردم كه شما و بالهاي صداقت حتما از حرفام برداشت ديگه اي كردين سعي مي كنم كه يه كم صحبتام رو بازتر كنم .

در صحبتهاي تلفنيت مهم نيست جمله به جمله چي بگي. مهم اينه كه چه حسي رو منتقل كني. برداشت كلي از تلفنهات متاسفانه منفي هست به همون دليل كه در نكته اول اشاره كردم.

چون دقيقا اندفعه اصلا التماسش نكردم كه برگرده و از طرفي هم وقتي خيلي شرايط بدش رو بهم گفت گفتم كه من دوسش دارم و مي تونه برگرده .

مردها نمي ذارن بهشون بد بگذره نگران نباش! 311
    فكر كنم بالهاي صداقت از همين نوشته ات هم كلي نكته برداشت مي كنه و پاسخت رو خواهد داد. من براي اينكه موضوع تحريف نشه چيزي نمي گم. ولي اگر جاي تو بودم بهش مي گفتم:"آره مي دونم بهت سخت مي گذره. اما اين انتخاب خودت بوده. من در خونه رو بروي تو نبستم.خودت خواستي و من از اين بابت خودمو مقصر نمي دونم."

مي دونم كه مردا نمي ذارن بهشون بد بگذره ولي شوهر من حيووني خيلي تنهاست . هيچوقتم دوستي نداشته . حتي با همكاراشم كه الان 10 ساله همكاره خيلي رسميه و اصلا باهاشون راحت نيست . با خانوادش كه ديگه بدتر و مي دونم كه خيلي داره اذيت مي شه . مخصوصا اينكه مثل سرايدارا الان سركارشون مي خوابه و خيلي تحملش واسه يه مرد سخته كه انقدر غرورش بشكنه و به خاطر همين دلم خيلي براش مي سوزه و دوست دارم زودتر نجات پيدا كنه .خودمم همينطور .
    منم همين حرفا رو بهش زدم . ولي نمي دونم چرا هيچ تاثيري نداره .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

ما همه اينكارا رو داريم براي سبكتكين انجام ميديم. اميدوارم درك كنه كه ديگران چقدر دارن براش تلاش مي كنن. اما سبكتكين دوست داره از طرف خدا ايه نازل بشه كه شوهرش برميگرده و هيچ نكته مثبتي رو نمي خواد ببينه و فورا اثر خوبشو با يك فكر منفي خنثي مي كنه... اين مردي كه من ديدم طلاق بگير نيست. فقط مي ترسه دوباره برگرده توي اون خونه همه چي مثل قبل بشه. مي خواد باور كنه خانمش تغيير كرده...بنده خدا مي ترسه.

3. 6 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (چهارشنبه 21 اردیبهشت 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,211 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

سلام سبکتکین عزیز
    تمام مطالب مربوط به شما را از روز 15 دی 89خوندم ، اونقدر نکات آموزنده توی تاپیک ها بود که فکر می کنم بیشتر از اونکه شما روی خودتون کار کرده باشید من روی خودم کار کردم .
    سبکتکین عزیز براتون خیلی نگران شدم از اونجایی که متوجه شدم همسرتون دلش نمی خواد که طلاق بگیره ولی شما از اونجایی که تنها چیزی که دارید توی ذهنتون مرور می کنید اینه که "یه کاری کنم که برگرده ، دلم براش می سوزه و ..."
    دارید اون را از خودتون دفع می کنید.
    همه شما رو خوب درک کردند اما اینجا می خوام بگم من همسر شما رو خوب درک کردم با تمام اشتباهاتی که همسرتون مرتکب شده ،با تمام اشتباهاتی که شما مرتکب شدید اما تغییر در شما خیلی سخت است. بهترین کاری که انجام دادید توی این مدت فقط عادت کردن به قضیه بوده .

5. 4 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

بی نهایت (شنبه 24 اردیبهشت 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    52
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

واقعا بي نهايت عزيز؟
    اينطوري برداشت مي كنين كه من فقط در همين حد تغيير كردم ؟
    نه خودم فكر نمي كنم . بيشتر بوده ها . يه كم ارفاق كنيد بهم . من خيلي دارم تلاش مي كنم . نااميد شدم .
    يعني انقدر كودنم من ؟
    البته خودمم حس مي كنم همينطور بوده كه شما مي گين و تغيير تو من خيلي سخته . اينو از حرفاي همه بچه ها مي فهمم كه چقدر دير مي گيرم . ولي تلاشمو مي كنم . نااميد نشين دوستان . من مي تونم .

مي خواد باور كنه خانمش تغيير كرده...بنده خدا مي ترسه.

سرافراز جان
    فكر مي كنين چه چيزايي نشون دهنده اينه كه من تغيير كردم ؟ يعني اگه شما جاي همسر من بوديد فكر مي كنين چه گفته هايي يا چه عكس العمل هايي كه اين اواخر انجام دادم نشون دهنده اين بوده كه من تغيير نكردم؟ مي خوام بدونم اشتباهاتم رو و بدونم كجاي فكرم و كارم اشتباه بوده ؟ متظر نظرتون هستم .
    ممنون از توجهي كه مي كنين .

7. 5 کاربر از پست مفید saboktakin تشکرکرده اند .

saboktakin (شنبه 24 اردیبهشت 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط saboktakin
    تلاشمو مي كنم . نااميد نشين دوستان . من مي تونم .

9. 4 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 24 اردیبهشت 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 اردیبهشت 91 [ 08:31]
    سطح
    25
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    110

تشکرشده 110 در 52 پست

Array

سبکتکین عزیز...
    فقط خواستم بگم خوشحالم که انرژی داری و امید داری .. امیدت به من هم امید میده ...
    ا

11. کاربر روبرو از پست مفید farnaz3211 تشکرکرده است .

farnaz3211 (شنبه 24 اردیبهشت 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,211 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

ما که امیدواریم و مطمئن باش که اگه بیشتر به خودت بپردازی و کمتر به فکر برگشتن همسرت باشی یه روز می رسه که میبینی هم خودت خیلی بزرگ شدی هم همسرت بهت افتخار می کنه .
    مهربان ،
    بیشتر از اینکه به روزایی فکر کنی که همسرت برگشته پیشت به جای اینکه دایم به فکر آینده باشی بیشتر به زمان حال و امروزت فکر کن ، پات رو فراتر از امروز نذار سعی کن امروز را به بهترین نحو بگذرونی از همه لحاظ ، توی اداره، توی خونه ، توی خرید کردن ، حتی اگه همسرت هم زنگ زد فقط به همین امروز فکر کن که بهترین و عاقلانه ترین برخورد را داشته باشی ، نشین برای خودت تعبیرو تفسیر کن که اگه فلان بگم اینجور برداشت می کنه اگه بهمان بگم فلان جور دیگه.
    فقط به این فکر کن که سبکتکین ایده آل اگه جای تو بود چه طور برخورد می کرد. نه سبکتکینی که همسرت می خواد.
    الان اصلا به این فکر نکن چی همسرت را خوشحال می کنه چی اون را ناراحت
    فقط به این فکر کن که حرف درست چیه که باید بزنی. میدونم اونقدر دلتنگش هستی که دنبال یه فرصت می گردی تا صداش رو بشنوی و ذره ای از محبتش را نثارت کنه اما عزیرم این فاصله ای که افتاده می طلبه که احساست را کنترل کنی و به این فکر کنی که نتیجه عملکردت مهم تر هست.

سبکتکین جان ،بدون همه چشم امید بهت بستیم و منتظر سرانجام خوب.
    امروز شوق فردا را داری وحسرت دیروز را اما امروز زیباتر از فردا و دیروز است

13. 5 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

بی نهایت (چهارشنبه 28 اردیبهشت 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    66
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط saboktakin
    سرافراز جان
    فكر مي كنين چه چيزايي نشون دهنده اينه كه من تغيير كردم ؟ يعني اگه شما جاي همسر من بوديد فكر مي كنين چه گفته هايي يا چه عكس العمل هايي كه اين اواخر انجام دادم نشون دهنده اين بوده كه من تغيير نكردم؟ مي خوام بدونم اشتباهاتم رو و بدونم كجاي فكرم و كارم اشتباه بوده ؟ متظر نظرتون هستم .
    ممنون از توجهي كه مي كنين .
    سلام عزيزم
    اول از همه خودت بايد تغييرتو باور كني. براي اينكه متوجه صحبتم بشي يك نمونه از خودم ميگم. يك مدت با يك آقايي در ارتباط بودم كه قضيه كشدار ازدواج بين ما مطرح شده بود. اول از همه بدليل غلبه احساسات بر عقلم يك رفتارهايي انجام دادم كه شبيه رفتارهاي شما بود. پس از ضربه اي كه خوردم يك كارايي كردم كه اون طرف اذعان كرد كه تغيير كردم. حالا نشونه هاشو از طرف خودم و از زبون اون آدم بهت ميگم.
    اول از طرف خودم.
    - عادت به گير دادن به يك مساله داشتم و بيخودي سر چيزهاي بيخود باهاش بحث ميكردم و مي خواستم ثابت كنم حق با منه كه خب مسلمه در چنين مبارزه اي خودم شكست مي خوردم. اين قضيه رو ترك كردم.
    - وقتي تماس ميگرفت يا تمايل به صحبت داشت خيلي عادي و بدور از احساس صحبت مي كردم. هيچ حرف يا توضيح اضافه اي نمي دادم و فقط جواب سوالاتشو اونهم در حد نياز (و حتي كمتر از نياز) مي دادم.
    - خودم هيچوقت سراغشو نمي گرفتم.
    - كلي كتابهاي روانشناسي و پرورش روح و مديتيشن و اينا مي خوندم و روي خودم كار مي كردم كه واقعا واقعا از اون ادم در درون خودمو بي نياز مي ديدم. يعني فيلم بازي نمي كردم و منتظر بازگشتش نبودم.
    حالا از زبون اون آدم.
    - گفت خيلي از رفتارم خوشش اومده و خيلي مقتدر بودم.
    - حاضر نبود ديگه رابطه رو قطع كنه اما من بدلايلي خواستار قطع رابطه شدم.
    - در تماسها و سراغ گرفتن از من مصر شده بود.
    - بهم ميگفت كه آدم سياستمداري هستم و در عين سادگي حواسم هست دارم چيكار مي كنم.

ببين سبكتكين جان! هر تغييري از درون انجام ميشه و اگر تو خودت تغييرتو باور نكني ديگران هم باور نمي كنن. شوهر تو هم آدم باهوشيه و متوجه ميشه كه ممكنه همه اينا فيلم تو براي برگردوندنش به خونه باشه و دوباره به دام بيفته و اينهمه زحمتش در دوري از خونه و زجركشيدنش بي ثمر باشه.بعد چند وقت دوباره همون آش و همون كاسه. همون گيردادنهاي تو. آويزون بازي! من دوستت دارم چرا تو نداري! من محتاجتم! به من توجه كن! و در يك كلام ساختن قفسي براي شوهرت و گدايي محبت! تو در ذهنت بايد از همسرت بگذري روي توانمنديهات كار كني و سپس به اين باور برسي هرچي برات پيش مياد خيره.
    راستي فيلم the ugly truth نكته هاي جالبي رو در برخورد با آقايون داره. جالبه ببينش.

15. 7 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (شنبه 24 اردیبهشت 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    52
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,919

تشکرشده 1,958 در 415 پست

Array

مي دونين دوستان خودم دچار خيلي تضادها شدم . هرچي بيشتر مي شنوم و كتاب و مقاله مي خونم خودم گيج تر مي شم . اينا رو مي گم شايد بتونين كمكم كنين از اين حالت در بيام .
    اين اواخر يه كتابي خوندم به اسم رازهاي شاد زيستن . تو كتاب ياد داده بود كه اگر مي خواين چيزي رو بدست بيارين ببخشينش و ازش رد شين و ديگه هم بهش فكر نكنين . خب از اون به بعد خيلي سعي كردم كه تلاشمو بكنم كه اصلا به شوهرم فكر نكنم و ديگه حالا كه بخشيدمش به اين اميد نباشم كه يه روزي دوباره بدستش بيارم . بي خيال بي خيال شم . هر چند خيلي سخته و هنوزم نتونستم ته دلمو با زبونم يكي كنم .
    چند روز بعدش فيلم راز رو ديدم و كتابشم خوندم كه اگه چيزي رو مي خواي دائما بهش فكر كن و تو ذهنت اونو اينجوري تصور و تجسم كن كه مال تو هست .
    بابا من همينجوريشم گيج مي زنم بعد اين چيزا رو كه مي بينم و مي خونم بيشتر قاطي مي كنم .
    تازه به اضافه همه اينا اينم داشته باشين كه جديدا يكي از دوستاي گلم يه جمله قصار از خودش در وكرد كه قضيه جالب ترم شد و بهم گفت زندگي مثل شطرنجه و تو بايد سعي كني وقتي حرف مي زني مواظب حرف زدن خودت و شوهرت باشي و رفتار شوهرت رو تحليل كني .
    و تازه بي دل عزيز هم راهنماييم فرمودن و گفتن انقدر گيج نزن تو بايد وقتي همسرت زنگ مي زنه از حرفاي خودش بل بگيري و انقدر منفعل و گيج عمل نكني و بالاخره با يه عشوه اي چيزي رامش كني . ( چقدرم كه من مي گيرم اين چيزا رو )
    و همه اينا رو همديگه باعث مي شه كه وقتي مي خوام به دستورالعمل هاي سي دي راز عمل كنم و پيش خودم همه چي رو قشنگ و در كنار شوهرم تصور كنم به خودم مي گم قرار شد ديگه به شوهرت فكر نكني و رو خودت تمركز كني ( حرفاي فرشته جون و كتاب رازهاي شاد زيستن ) و ديگه فكر نمي كنم .

بالاخره به اون چيزي كه دوسش دارم فكر كنم يا نكنم ؟

17. 4 کاربر از پست مفید saboktakin تشکرکرده اند .

saboktakin (شنبه 24 اردیبهشت 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    66
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

ببين سبكتكين! من جواب سوال تورو مي دونم. اما الان بايد برم. برگشتم جوابتو مي دم. چون سوال خودمم بوده.

19. کاربر روبرو از پست مفید سرافراز تشکرکرده است .

سرافراز (شنبه 24 اردیبهشت 90)

صفحه 11 از 27 نخستنخست ... 23456789101112131415161718192021 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)