به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 492

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 شهریور 04 [ 10:34]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 984
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,314

تشکرشده 1,494 در 483 پست

Array
    سلام
    امروز صبح میخواستم برم باشگاه، ماشین رو لب خیابون پارک کردم. وقتی برگشتم دیدم یه ماشینی به صورت اریب جلوی من پارک کرده طوریکه من نمیتونستم از پارک خارج بشم.
    به فاصله 3 متر جلوتر هم یه تعویض روغنی بود و کنارش یعنی روبروی جایی که من پارک کردم دو مغازه دیگه بود.
    وقتی برگشتم و خواستم سوار بشم بهشون گفتم این ماشین واسه کی هست بیاد جابجا کنه.
    چند نفری که اونجا نشسته بودن داشتن صبحانه میخوردن، گفتن فلانی بیا جابجا کن ماشینتو. خلاصه من سوار شدم و خوش خیال یه مقدار کارای خودمو کردم که اینا عجله نکنن و صبحانشونو بخورن
    هی وایسادم دیدم اونی که باید میومد جابجا می‌کرد هیچ عجله ای نداره و تازه شروع کرد به شستن ماهیتابه!!!!!
    گفتم آقا من منتظر شمام
    تازه در اومد گفت چرا در مغازه ما پارک کردی؟
    گفتم اینجا خیابونه، پل هم که نیست، درست پارک کردم. مغازشون هم اونجوری نبود که بگی مثلا فاصلش با لب خیابون کم باشه. تقریبا 4 متر با لب خیابون فاصله داشت. خیابون هم یه بلوار بزرگ و پهن هستش.
    خلاصه با قلدری گفت بیخود جلو مغازه پارک کردی و منم گفتم خیابونو که نخریدی.
    آخرش یکیشون اومد ماشینه رو جابجا کرد، باز به اون میگفت نمیخواد تکونش بدی !

اصلا دلم نمیخواد مخصوصا با مردای بیشعور و بی شخصیت یکی بدو کنم، ولی واقعا دیدم داره زور میگه این بود که نمیتونستم سکوت کنم. آخرشم دید من جواب حرف زورشو دادم یه توهینی هم کرد.

در نهایت راه باز شد و من اومدم.
    دور از جون آقایون محترم،اما از اینکه هنوزم نسل بعضی آقایونی که فکر میکنن با ضعیفه روبرو هستن و هر حرف زور و اذیتی که میخوان میتونن بکنن، منقرض نشده، خیلی برام تلخه. البته خوشبختانه خیلی کم هستن اینجور مواردی، ولی امیدوارم اون نسل زورگوی بی شخصیت هم هرچه زودتر منقرض بشن....

اینجور مواقع از حق خودم دفاع میکنم ولی اگر ببینم طرف عفت کلام نداره سعی میکنم اصلا بحث نکنم چون در شأن من نیست.
    البته اگر جابجا نمی‌کردن دیگه مجبور بودم به پلیس بگم.
    میدونم که این قبیل موجودات ( که جزو گونه انسان ها نیستن) هزار و یک بیماری روحی و عقده روانی دارن. ولی در کل اینجور مواقع خیلی حرص میخورم، از نجابت یه خانم سوء استفاده میکنن!
    البته این قبیل رفتارها مخصوصا در جاهایی که سطح فرهنگ پایین تره بیشتر دیده میشه. ولی خب بهرحال هنوز همونطور که گفتم نسلشون منقرض نشده.... که به امید خدا یا هدایت بشن یا منقرض.
    ویرایش توسط zolal : پنجشنبه 06 شهریور 04 در ساعت 15:11

2. 4 کاربر از پست مفید zolal تشکرکرده اند .

ammin (پنجشنبه 06 شهریور 04), Mvaz (جمعه 07 شهریور 04), paiize (جمعه 07 شهریور 04), باغبان (پنجشنبه 06 شهریور 04)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)