به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 493

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 شهریور 04 [ 10:34]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 984
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    1,314

تشکرشده 1,494 در 483 پست

Array
    سلام
    خیلی خوشحال شدم دوباره اسم دوستای قدیمی رو دیدم. الهی که همیشه همگی سلامت و شاد باشید. یاد گذشته ها افتادم دلم تنگ شد واقعا بچه های تالار همدردی همشون فوق العاده هستن.
    آقای مدیر همدردی که خدا حفظشون کنه خودشون بسیار انسان شریف و کاربلدی هستند، خانم فرشته مهربان عزیز و بزرگوار تا تمامی مدیران تالار و دوستان، خدا همتون رو حفظ کنه. البته خدا همه مردم رو و ایران عزیزمون رو هم حفظ کنه.
    قبلا که هنوز جنگی توی کشور خودمون اتفاق نیفتاده بود، برای مردم غزه ناراحت بودم و دعا میکردم ولی از وقتی این اتفاق برای خودمون افتاده، حس میکنم دعاهام خیلی دلی تر و عمیق تر شده، چون گوشه ای از رنج اونا رو حس کردم.
    میگن شنیدن کی بود مانند دیدن. اینم متاسفانه یک مصداقش هست.
    واقعا این روزها بیشتر میفهمم اسلام چقدر دین کاردرستیه که میگه اگر مظلومی رو دیدی باید یاریش کنی حالا چه مسلمان باشه چه غیر مسلمان.

راستی توی جنگ مرگ خیلی نزدیک تر به نظر میاد.
    من تازه فهمیدم اصلا برای مردن، آمادگی ندارم!!!
    همش هم بخاطر اینکه اونجوری که باید و شاید به مهم های زندگی رسیدگی نکردم.

ولی یه چیزی رو فهمیدم اونم اینه که نباید بذارم ناامیدی بهم غلبه کنه، این دقیقا کار شیطان هست. خدا در قرآن میگه شیطان بهتون وعده فقر و بدبختی میده و.....
    کلا شیطان کارش همینه، بترسونتت، سرزنشت کنه، بهت میگه دیگه دیر شده و..... و اینطوری آینده رو هم از آدم میگیره.
    اما خدا برعکسه، حال آدمو خوب میکنه.
    حضرت ابراهیم جایی در قرآن میگه (البته من دقیقش رو یادم نیست) اما میگه فقط گمراهان از رحمت خدا ناامید میشن. خب این خودش خیلی حرف بزرگیه.

یکی از چیزایی که باید زودتر روش کار می‌کردم همین مسئله ایمانه.
    البته ان شالله امیدوارم بتونم روش کار کنم. مثلا همین موضوع که حواست باشه اگر داری از آینده می‌ترسی یا ناامید هستی، مچ شیطون رو سریع بگیری و نذاری ادامه بده....
    همین کار خیلی دقت و حواس جمعی میخواد. چون اینقدر این افکار منفی رو مال خودت میکنه که یهو ميبينی دوباره تو دام افتادی.

خب، خواستم یکم برم روی منبر. اما دیگه کافیه. صلوات

امیدوارم همه بچه ها بیان و بازم ازشون خبر دار بشیم. واقعا دوستان نابی اینجا داریم.

2. 7 کاربر از پست مفید zolal تشکرکرده اند .

m.reza91 (دوشنبه 06 مرداد 04), Mvaz (دوشنبه 06 مرداد 04), paiize (شنبه 04 مرداد 04), فرشته مهربان (سه شنبه 07 مرداد 04), فرشته اردیبهشت (شنبه 04 مرداد 04), مدیرهمدردی (دوشنبه 06 مرداد 04), باغبان (شنبه 04 مرداد 04)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)