با سلام و احترام
ما معمولا وقتی به یک چارچوبی در رفتار و شخصیت خود عادت می کنیم ، احساس امنیت و آرامش می کنیم و در برابر هر گونه تغییری مقاوم بوده و احساس تنش می کنیم. لذا چیزهای جدید ما را مضطرب کرده و استقبال نمی کنیم. و سعی می کنیم یا فرار کنیم یا مقابله کنیم. یا در نهایت از ترس تسلیم شویم.
شما هم در مورد رفت و آمد برای خود چارجوبی دارید و سنتی در آن راحت هستید. اما راحتی به معنای شکوفایی و پیشرفت و درست بودن نیست. اگر ما در روشی که داریم ثابت باشیم. بعد از 120 سال طوری از دنیا می رویم که همانطور در جوانی بوده ایم. یعنی تجارب جدید را پس زدیم.
این مفهوم در روانشناسی با اصصطلاح open experience رایج هست. یعنی باز بودن به تجربه های جدید.
شما اکنون در معرض تجربه جدیدی هستید که دوست ندارید و عادت ندارید و از همه مهمتر آن را حتی بد می دانید.
ما اینجا نمی خواهیم قضاوت کنیم که روش مادرشوهر شما خوب هست یا بد، یا از نظر منطقی بیاییم خوب ها و بدها راه بیندازیم.
ما به عنوان تجربه جدید در نظر می گیریم.
به گفته خودتون در این شهر خانواده اتان نیست و تنهایید. اما با این وجود از ارتباط و رفت و آمد هم زیاد استقبال نمی کنید. و ممکن است از نظر شخصیتی تمایل به درونگرایی و انزوا گزینی داشته باشید.
برای شکستن این پوسته ها و حرکت به طرف خودشکوفایی، رنج و تنش پوست انداختن از روش فعلی خود را به تن بخرید. نگران نباشید. اولش سخته. اما نتیجه منجر به رشد شما می شود.
روابط از این نظر رشد زا هست که شما با شخصیت های متفاوتی روبرو می شوید و آنها ممکن است ضعف و قوت هایی داشته باشند و در ارتباط با شما تنش ایجاد شود. و وقتی شما سعی می کنید تنش را مدیریت کنید و یا انعطاف نشان دهید یا حل کنید بزرگ می شوید.
از چیزهایی که دوست ندارید فرار نکنید، مقابله نکنید و تسلیم هم نشوید. پذیرا باشید.
پذیرا بودن و منعطف بودن و مدارا با شرایط و ارتباطات جدید نیز کمک به تسهیل امور می کند.
به جای اینکه بیرون از خود را تغییر دهید، تغییر را از درون شروع کنید.
کرم ابریشم پیله ای دارد که اگر از بیرون شکسته شود از بین می رود، اما وقتی از درون رشد می کند و پیله را می شکند پروانه می شود و پرواز می کند.
پس ادبیات سخت گیرانه و شکننده و غیر قابل انعطاف خود را که ریشه در عادت به رفتار و شخصیت قبلی شما دارد کنار بگذارید و با خود تصمیم بگیرید در سال 1403 شما نسخه ارتقاء یافته ای از خود را رو کنید و این مستلزم میزانی از رنج و تنش هست. نترسید و به استقبالش بروید. بعد از مدتی از نتیجه آن شگفت زده خواهید شد.![]()








علاقه مندی ها (Bookmarks)