به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

با سلام

ممنون.
    موارد زیر که می نویسم یه چیزی کلی هست که خدمتتون میگم از دیدگاه خودم ،،،
    به نظرم مقایسه خود با دیگران خوب نیست و محصول مقایسه چیزی نیست جزء غبطه – حسادت – قضاوت – کمال گرایی – افسردگی و ....
    به نظرم هر فردی باید خودش باشه ،،،هر فردی یگانه ست و یکتاست ،،،ما فقط خودمان هستیم ،هیچ کس شبیه ما نیست و نیازی نیست شبیه ما وجود داشته باشه ،،چون خداوند دنبال نسخه اصل هست نه کپی .
    خب حالا چطوری رشد کنیم اگه مقایسه نکنیم ؟
    راه رشد مقایسه نیست ،،،راه رشد اینکه خودمون را بشناسیم – هدف زندگی را بدونیم – سعادت واقعی و فلسفه زندگی مون بدونیم کجاست - استعدادهای خودمون را پیدا کنیم ،،به کشف خودمون بپردازیم ،،،
    ما فقط در رقابت با خودمون هستیم ( رقابت در معنای سعادت )
    هر چند خوبه تو زندگی ، الگوهای مثبت پیدا کنیم ....ولی باید خودمون باشیم .

خیلی ها هستند همش دوست دارن دیگران باشن ،،،این دیگران بودن و این حس مقایسه باعث میشه شخصیت اصلی متعالی خودمون رشد نکنه .
    وقتی شخصیت متعالی خودمون رشد نکنه ،هیچ وقت سیر نمی شیم ،،تمام موفقیت هامون کوچیک میشه برامون و چیزهای مثبت خودمون را نمی بینیم و یا این حس مثبت ، کم رنگه .
    دنیای اطراف ما استاندارد بالایی داره ،، از مجله ها تا انواع رسانه ها ، پر از افرادی ست با چهره ها و زندگی های مختلف ،،
    مقایسه نقطه به نقطه شرایط و زندگی ها ،،، آرامش را از ما می گیره و همیشه سایه ای ست روی شخصیت متعالی خودمون .
    به نظرم به جای یه زندگی عالی ، ما انسانها یاد بگیریم دنبال یه زندگی کافی باشیم .
    برای همین شاید خیلی ها را ببینید با مدرک تحصیلی معمولی ، با یه هوش معمولی، با یه چهره معمولی و ....زندگی خوب و کافی ای دارن .
    مثلا طرف سخت نگرفته رفته پراید را خریده ولی کل ایران را گشته :)
    مش رمضون گفته نه ، باید صبر کنم یه ماشین خفن بگیرم بعد .
    سال ها می گذره و مش رمضون حتی نتونسته از شهر خودش اونورتر بره ، نتونسته طبیعت را پیدا کنه و لذت ببره .
    ولی همون آدم معمولی به نظر اون فرد کمال گرا ،، با همون ماشین معمولی به حد کفایت رسیده و کیفشو کرده .
    اینا یه مثال بود برای روشن شدن قضیه :)

اون حدیث امام علی (ع) در پست قبلی یکی از بهترین شیوه ها برای حل کمال گرایی ست .
    اگه اون حس کمال گرایی کم رنگ بشه و کافی بودن را به جای عالی بودن جایگزین کنیم می تونیم بریم به سمت حل روزمردگی .
    فقط کافیه به جای عالی بودن ...کافی بودن را در خودمون تغذیه کنیم .
    به عنوان مثال خیلی ها هستند استعداد نقاشی خوبی دارن ولی هیچ وقت از نقاشی لذت نمی برنند.
    می دونید چرا ؟
    چون طرف میگه من باید بشم استاد فرشچیان مگرنه فایده نداره.
    این فرد اگه پی می برد استاد فرشچیان ، استاد فرشچیانه و تو خودت ،،،هم پیشرفت خوبی می کرد و هم لذت می برد .
    این سیستم مقایسه و سیستم کمال گرایی باعث میشه فرد نقاشی را کنار بذاره ...در حالی که می تونست به جای عالی بودن کافی بودن را انتخاب کنه و لحظانی ارزشمندی با نقاشی برای خودش رقم بزنه .
    تو کار و شغل و ...از همین روش استفاده کنیم و پله پله در رشد باشیم . ( نگاه خودمون را به سمت خودمون ببریم )
    بعضی موقع ها باید یاد بگیریم فقط زندگی کنیم .

.......................................

کوله پشتی را بردارید ، برید به سمت اکتشاف خودتون .....اینقدر چیزهای جدید هست می تونید از خودتون کشف کنید ،،روزمردگی معنا نداره که .
    یه روز متوجه میشید که چرا اصلا من نگران این چیزها بودم و چقدر چیزهای کشف نشده ای دارم که باید کشف می کردم و باید کشف کنم .
    اگه اینجوری فکر کنیم و اون سعادت واقعی و مقام متعالی خودمون یعنی انسان را بدونیم ،،،،دیگه به حرف دیگران و قضاوت دیگران اهمیتی نمیدیم،،چون می دونیم باید مسیر خودمون را بریم .
    یه جورایی همیشه به ما می گفتن مقصد مهم نیست - مسیر سفر مهمه .....واقعیتش راست میگن ...ما هر چی بریم رسیدیم ،،،
    در مسیر تعالی خودمون، ما هر چی بریم رسیدیم .

مسئله بعدی مسئله زمانه .
    باید تسلیم زمان حال باشیم .
    وقتی تمرین کنیم ذهنمون در زمان حال باشه بهتر می تونیم به کشفیات خودمون و پیشرفت خودمون بپردازیم .
    ذهن می خواد ما را ببره به سمت گذشته و آینده .
    باید تمرینش بدیم همین جا باشه .
    یه کتاب هست به نام نیروی حال از اکهارت تولی
    حتما بخونید .

نقل قول نوشته اصلی توسط zzzz نمایش پست ها

من عاشق اشپزی کردن مربا درست کردن ترشی درست کردن و لواشک درست کردنم و خیلی خوبم تواینا.بنظرت زشت نیست ؟ ضایع نیست ؟ .

به نظرم خیلی خوبه .
    اتفاقا این کارها به خانم ها احساس آرامش میده و عالیست .
    اینقدر چیزها هست کشف کنید.
    مثلا عمرا شما + خانم الهه زیبایی ها + خانم سحر بهاری + خانم pooh و esm و 7 و طنین باران و .... بدونید چطوری آش شیرازی درست می کنند .

موفق باشین .

ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 22 اردیبهشت 00 در ساعت 06:17 دلیل: رنگ آمیزی

2. 4 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

Mvaz (پنجشنبه 23 اردیبهشت 00), Pooh (چهارشنبه 22 اردیبهشت 00), zzzz (چهارشنبه 22 اردیبهشت 00), الهه زیبایی ها (چهارشنبه 22 اردیبهشت 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)