به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 41

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    700

تشکرشده 557 در 227 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط الهه زیبایی ها نمایش پست ها
    سلام خانم zzzzعزیز
    به نظر عصبانی میایین
    یا من شاید عصبانی خوندم حرفاتونو .
    درست میشه خانم دکتر غصه نخور.

قبول دارم واقعا سخته ادم به ارزوهاش نرسه یا
    چند بار پشت هم بد بیاره...
    چند سال پیش پشت هم اتفاقهایی برای من افتاد یعنی درست تو لحظه ای که فکر کردم نزدیک ی اتفاق خوبم کاملا ورق برگشت و....اخه اونم پشت هم!
    .فقط یک چیز میتونه اون جور موقع ها ادم و سرپا نگه داره .
    منم درد کشیدم خانم zzzz... ولی دیگه فکر نمیکنم بهشون ...

واقعا؟، ؟؟ همه؟؟!! یعنی در شما چی دیدن که همه دست به یکی کردن ؟!!!

منظورتون اینکه رابطه عکس داره ؟؟ یعنی نماز نخونی خوشبختی؟؟

خب اگه بله...پس نخون...چرا تاحالا به نماز و روزه ادامه دادین ؟؟

اگه فکر میکنید ادم اگر مثلا مثل عروس یا دامادتون باشه کاراش بهتر جلو میره خب شمام مثل اونا باشید.

سلام نه عصبانی نیستم . عذر میخوام اگه بد رفتارکردم.
    راست میگید همه همینومیگن که یمدت نمازنخون فلان گناه وکن باور کن کارت درست میشه. من ب خدا تهعد دارم یه وظیفه ای برعهده منه من انجام میدم .من دوسش دارم.عذاب وجدان میگیرم .میگم درسته خیلی تلاش کردم ولی هرچی دارم خدا بهم داده. ازین ناراحتم که منکه بفکرتم دوستت دارم این همه سختی .بخدا پدرمادرم ب حالم شب و روز گریه میکنن من خودمو وقف اونام کردن کمکشون میکنم اشپزی خونه داری. خرید . مادر و پدرم شب و روز دارن دعا میکنن بزام خودشون تعحب کردن. مادرم مذهبیه و چندروز پیشگفتم کو پسچرا دعات نمیگیره . گفتم توکه میگی فلان کارو بکن ببین فلانی چقدکاراش رو رواله. فلانیو ببین مادر پدرشو ول کرده ببین چقد موفقه. خودش ناراحت میشه وهیچ جوابی برام نداره. من منظورم اینه مگه نمیگن باخدا باش وپادشاهی کن . هرکارگفته تو قران انجام دادم . دوست من یه خونه چندملیاردی داره هروز تو سرم میزنه میگه سنت داره میره بالا . سابقه جم کردنت سخت میشه . باهاش میرم بیرون جلوم 500 تومن تو چند دقه پول شکلات خارجی میده . ولی من تو یفکردیگم .بهم شکلات تعارف کرد .گفتم من از گلوم پایین نمیره . بچها گرسنها بخوابن بعضیا پول ندارن گوشت بخورن تو شکلات خارجی میخری. من طرز تفکرم اینجوریه ولی خدا بدجور با چوبش داره کتکم میزنه. حتی یه عمه دارم اصلا وظیفم نیست بهش کمک کنم گاهش سرم شلوغه ب اونم کمک میکنم. از شوهرش جدا شده یه بچه داره. بخدا گاهی 3 ساغت تو راهم تابرسم خونش بچشو ببرم بگردونم . ببرم اردو البته قبل کرونا.تو دلم میگم هم سنای من دنبال پولن اونموقغ من دنبال این بچه تو جنگل نشستم کل اسمون رو سرم خراب میشد حالم بدمیشد . اصلا هیچکس جای من نیست.بدونه منظورم چیه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
    درود

واکنش های ما در شرایطی مختلفی که برامون پیش میاد از باورهامون سرچشمه میگرن. باور به دنیایی که عادلانه هست به دو نوع منطقی و غیر منطقی تقسیم میشه. زمانی شما میتونین بگین باور دارم دنیا عادلانه هست که باورتون به عادل بودن جهانی که زندگی میکنین بر پایه ی منطق باشه ، در غیر اینصورت باوری غیر منطقی هست.

در مقابل ما افرادی رو میبینیم که باور به دنیای ناعادلانه دارن. از نظر اونها دنیا جایی هست توش یه عده تماشاچی خوشبختی دیگرانن، یه عده مظلوم مریض میشن ، میمیرن و بجاش ظالمها چهارستون بدنشون سالمه و عمر طولانی دارن. یه عده تو پول شنا میکنن و عرضه ی داشتن اونهمه پول رو ندارن و در مقابلش بعضیا که لیاقتشو دارن دستشون خالیه و ...

این نوع نگرش سبب افزایش بدبینی و ناامیدی در اونها میشه و همیشه از دورن با نارضایتی زندگی میکنن. در نتیجه نمیتونن برنامه یا اهدافی رو متصور بشن و براش تلاش کنن. بیشترین وقتشون صرف قضاوت و ... میشه و میگردن تا یه مقصر پیدا کنن و اشتباهات، کاستی ها، بی مسئولیتی ها، عدم تعهد و ... خودشون رو روی دوش اونها بندازن و به این ترتیب از زندگی نسبت به بقیه عقب میمونن.

در مقابل اونهایی که باور به دنیای عادلانه دارن، نقص های خودشون رو میبینن و برطرف میکنن، مسئولیت آنچه رو که در اختیار اونهاست میپذیرن، با تعهد گام بر میدارن و ... اینها بدلیل تلاش و حرکتی که میکنن و اغلب از کودکی اونها نشأت میگیره نسبت به سایرین به منفعت بیشتری دست پیدا میکنن و اصلاحا موفق تر هستن. دیگر اون بدبینی درونشون شکل نمیگیره و بهمین دلیل از آرامش خاطر بیشتری بهره مندن. میتونن به آرزوهاشون در آینده برسن چون بستر اون رو فراهم کردن و اگر نرسن حتما به چیزهایی معادلش میرسن و خشنود میشن و اون رضایت رو در هر صورت تجربه میکنن.
    این باورها هستن که نحوه ی رویارویی ما رو در شرایط مختلف مشخص میکنن و نقش مهمی در سلامت روانمون دارن.

پ.ن

گرفتن مدرک شرط لازم هست ولی کافی نیست. ثبت نام و مصاحبه و... داره. شما برای وزارت علوم ثبت نام کردین یا دانشگاه آزاد؟

از طرفی گرفتن اکسپت مقاله از ژورنال معتبری مثل isi کار سختی هست دوست من، مخصوصا یمدته سخت تر هم شده و اینکه جذب هم ساده نیست و قطعا به روال و شرایط واقفین.
    من هم افرادی میشناسم که رتبه ی اول بودن و تمامی راهها رو رفتن اما در نهایت بعد از مصاحبه با اتلاف زمان زیادی اونها رو رد کردن. مثل شما چهار سال با بیشتر هست که بیکارن.

اینکه دیگران در ادارات دولتی هستن موضوع فرق میکنه... شما طلا و الماس رو در نظر بگیرین... شاید بتونین چند ماه دیگه یه گردنبند طلا بخرین ولی الماس رو فکر نکنم باید خیلی زحمت بکشین تا یه نگین کوچکش رو در آینده تهیه کنین.

قطعا جذب هیأت علمی شدن با استخدام تو ادارات تفاوت داره و شما برای لقمه ی چربی دستتون رو دراز کردین پس سختی و اتلاف زمان و دوندگی خودش رو داره. چون با توجه به مدرکتون قطعا تو این سه سال میتونستین وارد اداره یا سازمانی یا حتی شرکت های خصوصی معتبر با درآمد خوبی بشین.

سلام ممنون از پستتون و وقتی که گذاشتید .
    اتفاقا من اگه بفکراین بودم دنیا بی عدالت هست ازهمون لیسانس تلاش نمیکردم معدلم بالا باشه میگفتم بر استخدام بهتر جذب میکنن . بعد گفتم برم ارشد بهترتر جذب میکنن. بعدش گفتم برم دکترا. بعد که دیدم خبری نیست گفتم سی ویمو ارتقا بدم . من رشتمو ازمون استخدامی وزارت بهداشتم نداره از شانسم.یعنی داره ولی میگه ارشد میخاییم و غیرقانونیه من با دکترا ثبتنام کنم .

2. کاربر روبرو از پست مفید zzzz تشکرکرده است .

الهه زیبایی ها (سه شنبه 21 اردیبهشت 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)