ممنونم ازتون .
جواب سوالاتونو میدم .
اینکه منو با حضرت زینب قیاس کردید درست نیست. من سعی میکنم ایشون الگوم باشه ولی نمیتونم شیوه زندگیم مثل ایشون باشه اگه اینجوری باشه که پس من باید بیماران و شفا بدم یا معجزات و پاکی ایشوننو بایدداشته باشم که ندارم . منظورم اینه اگه ایشون باخدا معامله نکردن خدا بهشون جایگاه خوبی دادن.
و اینکه میگید باخدا معامله نمیکنیم درسته . ولی عشق یه طرفه نمیشه .من عاشق خدا درست بندگیشو میکنم . اون وای سه منو نگاه کنه ؟ تواین دنیا حق ندارم راحت زندگی کنم؟ منکه ننشستم خونه بگم خدامن نماز خوندم زودباش مدرک دکترا بده.من زحمت کشیدم فقط یه کمک خواستم تلاشمم کردم این خواسته بزرگیه؟
صبرم حدی داره.سه ساله دارم تحمل میکنم. شرکتای خصوصی منو جذب نمیکنن بیشتر دنبال تحصیلات پایین هستند که حقوق کم بدن.تازه شرکت خصوصی معتبری که سرماه حقوق بده کم پیدامیشه . از یجا بامن تماس گرفتن برم برای مصاحبه کاری.اداره دولتی بود . ده سال پیش رزومه داده بودم با مدرک لیسانسم . رزومه جدیدمو براشون بردم . اقاعه بمن میگه خانم این مقالات شما بدرد ما نمیخوره.کار ماروهم یه دیپلمه میتونه انجام بده . واقعاخجالتم خوب چیزیه.فقط تو ایرانه که اینجوری سطح تفکرشون پایینه . درسته مقالات من بیشتر در زمینه علوم پزشکی هست ولی اون اقا اگه زرنگ بود میگفت این کارمند میتونه خیلی بدردم بخوره چون سرچ کردن بلده چون پژوهش بلده . انالیز اماری بلده میتونه تدرس کنه به کارمندای دیگه . نمیتونن یکیو ببینن ازخودشون بالاتره .تازه میخاستن قرارداد شرکتی رو هوا ببندن .هیچی نگفتم. گفتن برو بهت زنگ میزنیم .الان سه ماهه خبری نیست. شایدم انتظار داشت با مدرک دکترا من باید زنگ بزنم تا التماسش کنم برم اونجا بر 4 تومن اونم سرماه بدن یا ندن . تازه بتز دمش گرم زنگ زدن گفتن بیا مصاحبه .
بابا ملکت ما داغونه همجاش بدتر از جای دیگش. خود استاد من بفکر سواستفاده ازمنه میگه همکارم کرونا داره حالا که بیکاری بیا جاش درس بده . یا حالا که بیکاری مقاله دانشجومو کامل کن .
بعد اونا میان برمن کار درست میکنن ؟ ببخشبد اینجا مملکت اسلامه .مملکته اسلام ازین کارا نمیکنن .مملکت مسیحی و یهودی چرا . بفکر خارج رفتن مگه اینکه باشم . اونا قدرمو میدونن . ولی اونجام پول میخواد .
اصلا ازین مشکلاتی که دارم یک درصدشم اینجا نگفتم
من خیلی بدشانسم . سال94 صد تومن پول نقد تو حسابم داشتم حقوقای دوسال طرممو جمع کرده بودم گذاشته بودم سپرده . چرا چون سودشو مبگرفتم خرج پایان نامم میکردم . اومد همچی گرون شد .منیکه با پولم میتونستم 4 تا 206 بخرم الان یدونشم نمبتونم بخرم
این یعنی چی ؟ شما جای من بودید یک رکعتم نماز نمیخوندید ولی من تحمل کردم صبرکردم . مثل برشکستها شده بودم یعنیالانم هستم گفتم عب نداره سرکار میرم درست میشه. درحالیکه دومادون که نصف پول منم نداشت خونه خرید الان خونش یک ملیارد می ارزه . ن نماز میخونه ن روزه میگیره ن قران . باورکنید یبارم رفتیم خونش مارو پرت کرد بیرون.این ادمو ببینید خدا چقد هواشو داره.
یا عروسمون بخدا همه تحصیلاتش دانشگاه ازادشهرستان خونده .هم خونه داره هم حساب بانکی . باور کنید شوهرشم که برادر من باشه مثل پروانه دورشه . یه غذام نمیپزه. حالامن بودم .
میدونید چرا زندگی بر وفق مرادشه چون اینکارایی که من میکنمونمیکنه مثل دومادمون . هرکسی دیگه و میتونم مثال بزنم. مادرم میگه خدا تو رو دوست داره چون این همه مشکلات داری . این حرف خیلی خنده داره. من طیق ایهای قران میگم که گفته فلان کارو انجام بدید براتون زندگیو خوب میکنم. من انفاق میکنم ولی برشکسته شدم.درحالیکه عروسمون همینجوری اسراف میکنه و به کسیم کمک نمیکنه درحالیکه توان مالیش خوبه . حالا بیاید رزق و برکت زندگیشو ببینید .
تنقاضای زندگی پارادوکسای زندگی خیلی فرق با گفتهای خدا داره .بخدا دیگه کم اوردم. شبا میگم خسته شدم کاش میمردم

علاقه مندی ها (Bookmarks)