نوشته اصلی توسط
« 7 »
سلام وقتتون بخیر ؛
بعد مدت ها امروز اومدم تالار و با تاپیک شما روبرو شدم
اول اینکه دوستان شما را خیلی خوب راهنمایی کردن و حتما بهش فکر کنید ...اما اون مطلبی که من از صحبت های شما برداشت کردم بالاخص در پست آخرتون که گفتین : « حرف من اینه که چه ایرادی تو رفتار یا ظاهرم دارم که حتی دختر خانمی که خیلی هم سطح هستیم رو هم نمیتونم نظر اولیه اش رو جلب کنم تا بعدا صحبت کنیم در مورد بقیه مسائل اساسی »
ببینید اونطور که میگین ظاهر شما خوبه و اطرافیان هم این موضوع رو نزد شما پر رنگ تر کردن ...همونطور هم که گفتین دختر خانم هایی بودن که بهتون ابراز علاقه میکردن و مورد پسند شما نبودن ...خود همین مسئله باعث میشه حتی اگر خودتون هم متوجهش نباشین به این موضوع برسین که من عالیم و قطعا مورد پسند دختر های دیگر هم خواهم بود .
اون متنتون رو که بلد کردم یه جورایی به من خواننده داره میفهمونه که من که اینقدر خوبم و دخترهایی منو دوست داشتن و من مورد پسندم نبوده، چطور حالا یکی پیدا شده که سطحش از من پایینتر باشه و منو نپسنده ؟
من اینطور فکر میکنم که شما علاقه ای به این خانم ندارید
چیزی که فکر شمارو مشغول کرده این هست که بین این همه دختر که ممکنه تا الآن دیده باشین و خواهان شما بودن ایشون اولین نفریه که شما رو نخواسته ...
این موارد بسیاره بین جوونا ... الزاما کسیکه بقیه بپسندن رو ممکنه شما نپسندی و ممکنه بقیه شمارو بپسندن ولی یه نفر حالا برای زندگی مشترک شمارا انتخاب نکنه .
یه کم به درونتون رجوع کنید و به احساساتتون فکر کنید ...
این خانم هم موردی هستن مثل بقیه منتها چون انگار دفعه اولی هست که پاسخ منفی شنیدید با توجه به تصوری که از خودتون دارید برای همین دچار این مشغله فکری شدین .
اگر صحبتی هست بگین .
علاقه مندی ها (Bookmarks)