سلام
ظاهراً فعلا چاره ای جز ادامه روند مشاوره ندارید تا ببینید چی پیش میاد، صبور باشید .
آیا در طول مشاوره های که داشتید تشخیص اختلال شخصیتی خاصی برای همسرتان داشتند؟ و اینکه تا چه اندازه به وفاداری ایشان مطمئن هستید؟ در این مدت که شما خانه پدرتان هستید ، همسرتان کجا زندگی میکنند؟ تنها تو خانه هودتان؟ یا میروند خانه مادرشان ؟ آیا تا حالا برخورد فیزیکی هم داشتید؟
همسر من هم وقتی رفته بودم خانه پدری نمیآمد سراغم و طلاق هم نمی خواست ، یک جوری بی تفاوت بود به بود و نبودم و تقریبا انگار براش فرقی نداشت ،که بعد ها یک روانشناس حاذق به من گفت که همسرم اختلال شخصیت اسکیزوئید داره ، البته روانشناس قبلی هم تشخیص داده بود ولی به من نگفته بود ، و در کل نظرش این بود که نباید اسم بیماری همسرم را به من میگفتند چون باعث می شد من دلسرد بشوم ، ولی من از وقتی نوع مشکل را فهمیدم و مطالعه کردم الان بهتر میتونم رفتارهای همسرم را درک کنم و مدیریت کنم ، خودش هم خیلی بهتر شده و رفتارش نسبت به خانواده و فامیل من بهتر و شده ، هرچند عواطفش عمق ندارن ولی حداقل ظاهر زندگی مون و ارتباط با خانواده و فامیل من ظاهری عادی به خودش گرفته. البته ممکن هست مشکل شما کلا چیز دیگری باشه، به نظر من برای طلاق وقت هست ، مشاوره ها را ادامه بدهید و حتما روانشناس حاذق انتخاب کنید ، هزینه اش کمی بیشتر میشه ولی ارزشش را داره

علاقه مندی ها (Bookmarks)