سلام دوستان خوبم
از همه تون تشکر میکنم برای نظرات خوبتون ، بهرحال هر کسی نظرات خودشو میگه و کاملا قابل احترام و قابل تأمله ..
سعی میکنم پاسخ تک تک تون رو بدم .
فرزانه خانم از اینکه زمان گذاشتین و راهنمایی کردین و کتاب پیشنهاد دادین خیلی ممنونم ،
چند تا مسئله ای که در این میان وجود داره این هست که :
1- من برای شغل محدودیت دارم و نمیخوام مثل دختر هایی دیگه بازاریاب و یا مدل تبلیغاتی و حتی خیاط و آرایشگر بشم چون اولا که علاقه ای ندارم و دوم اینکه خانواده ام با این مدل شغل ها رضایت نمیدن ( خودمم مخالفم ) چند وقت پیش توی شبکه های مجازی دوستم رو دیدم که مدل شده بود برای تبلیغ معرفی یک محصول و اصلا در شأن یک خانم و یا یک دختر نیست این کار تازه با کلی آرایش و غیره ..امیدوارم تونسته باشم منظورمو بهتون رسونده باشم .
2- رشته ی تحصیلی من خیلی خوبه و میتونه کمک کننده به مردم باشه و همینطور میتونه آسب بزنه ، کافیه یه راهنمایی اشتباه و یا یک پیشنهاد غیر مناسب بدی به یک شخص و زندگیش عوض بشه در جهت منفی و اون وقت این من هستم که وجدانم اذیت میشه و کلا دانش و تجربه ی کافی در زمینه مشاوره دادن به دیگران ندارم ، من تنها هم صحبت و شنونده خوبی هستم .
دیگه اینکه کار های هنری را خیلی دوست دارم ولی رقابت در این زمینه بسیار زیاده و کسی که در این زمینه فعالیت میکنه ثبات مالی نداره ( این مبحث ثبات مالی خیلی مهمه )
مثلا کار های دولتی خیالت راحته که هر ماه حقوقت پرداخت میشه حتی اگر 2 الی 3 تومن باشه ولی همیشه هست ...اما چه تضمینی هست که اون کار ها هم اینطوری باشن .
خیلی از پیج های اینستاگرام رو میبینم که خیلی از دختر ها به کار های هنری مشغولن و درآمد کسب میکنن به خوبی ولی آیا این کار تا همیشه ادامه خواهد داشت ؟ مثلا اگر یه زمانی اینستاگرام نباشه کار این افراد چطوری میشه ؟
واقعا تصمیم گیری برام دشوار شده ، اگر بخوام در جهت استعداد هام پیش برم ثبات مالی نخواهم داشت (اما از کارم لذت میبرم ) مهم برای من این هست که هم استعداد داشته باشم و هم ثبات مالی و شغل آینده دار .
شاید با خوندن صحبت هام بگین گشم نبود نگرد نیست ( واقعا هم همینطوره )
.................................................. .................................................. .............................................
سلامی مجدد آقا غلام
ببینید من قبلا دقیقا تفکر شمارا داشتم و میگفتم دختر و خانم باید توی خونه باشن و خونه داری کنند و به اصطلاح کانون خانواده را گرم نگه دارن ولی الآن نگرش و تفکرم عوض شد حالا به چند دلیل
1- اول از همه توی پست قبلی هم بهتون فکر کنم گفتم پولی که از دسترنج خودم خرج کنم و بیاد توی کیف پولم رو بیشتر از پول بادآورده و خونه نشینی دوست دارم ...یه عده از همسن و سالام ممکنه ماهی مثلا یه تومن از پدر و مادرشون دریافت میکنن به عنوان پول تو جیبی ...خود من هم مقداری پول ماهانه حالا نه یه تومن ولی مقداری بهم میدن برای اینکه داشته باشم ولی اگر بابت چیزی خرج بشه که موافق نظر اونها نباشه بهم میگن مثلا بهتر بود اینو نمیخریدی و به جای اون پولتو نگه میداشتی و یا خرج چیز دیگه ای میکردی ... به عنوان مثال دلم میخواد با پولم یه ساعت بخرم اون وقت میان و میگن چرا خرج این کردی و بهتر بود مثلا پس انداز میکردی و غیره ( امیدوارم منظورمو رسونده باشم )
خب طبیعتا من وقتی میبینم برای پولی که دریافت میکنم حق انتخاب و آزادی عمل ندارم و قطع بر یقین همسر آینده هم بسیار بدتر ممکنه رفتار کنه ( اصلا ممکنه اینقدر خسیس باشه که هیچی پول نده کلا ) خب منم تصمیم میگیرم به فکر کار برای خودم باشم تا وابسته به پول کسی نباشم و خودم برای خرج خودم تصمیم بگیرم .
حتی اگر همه چیز اکی باشه و پول تو جیبی رو به هر روشی که دوست داری خرج کنی باز هم این کارو دوست ندارم و میگم تا چه زمانی این روند ادامه داره ؟ تا کی خانواده باید پول بدن ؟ از یه جایی به بعد دیگه باید حق الزحمه و دستمزد دریافت کرد نه پول تو جیبی .
و اینکه طبیعتا پدر و مادر ها برای حقوقی که دریافت میکنن زحمت میکشن و خب توقع دارند که در راه بیهوده ای خرج نشه و این کاملا قابل درکه .
اینکه شما گفتین میرین خواستگاری و با این دست سؤالات مواجع میشین به خودتون ترس راه ندین...چیز عجیبی نیست و قرار نیست هر دختری که میره سر کار وظایف خانه داری و همسر داری و بچه داری رو فراموش کنه ... تازه در این دوره و زمونه با یک حقوق نمیشه زندگی حتی در حد معمولی داشت و طرفین باید همکاری کنند .
شما هم میتونید به عنوان یک پسر بگین من هم انتظار دارم همسرم در کنار کار و شغلی که داره وظایف خانه داری هم انجام بده ..آخه یه سریا خیلی غرق در کار میشن و سعی کنید اگر روحیه سنتی دارین سمت این افراد نرین .
بهر حال من خودمم یه دخترم و درک میکنم بقیه هم چه تفکری دارند ... یه سری بخاطر جاه طلبی و چشم و هم چشمی و فخر فروختن ممکنه باشه و یه سری هم بخاطر مواردی که خودم درباره خودم گفتم ( میخواهیم استقلال مالی داشته باشیم )
.................................................. .................................................. .................................................. .
اگر خانم سحر بهاری عزیز دوست عزیزمم نظرشون رو میگفتن ممنون میشدم .
خانم nana هم ممنونم از نظرتون و جواب تمامی صحبت ها را دادم ...
حالا اگر نظری هست بازم بگین خوشحال میشم بدونم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)