به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    متاسفانه ما توی کشورمون همه چیز فله ای و بی قانونه. دانشگاه هامون هم مستثنی نیستن.

خود من دقیقا دیدم که همکلاسیم یک کلمه بلد نیست و نخونده، اونوقت با رفاقت با مسوول اموزش که مراقب جلسه بود، تقلب صد در صد کرد و تازه بعدش این که فلانی شده مراقب جلسه رو نتیجه نذر و نیازهاش و حدیث کسا خوندنش میدونست!!!!

یا دیدم توی همین ترم، ده نمره درس سمینار بود و ده نمره امتحان پایان ترم. من نمره پایان ترمم شد ۹. ولی بقیه نمره هاشون خیلی کم شده بود در حدی که استاد گفت اصلا قابل اعلام نیست و گفت از سمینارهاتون بعدا امتحان میگیرم و پنج نمره امتحان رو برای این امتخان مجدد قرار میدم.

من عملا چون بسیااار سرم شلوغ بود تصمیم گرفتم در امتحان مجدد شرکت نکنم.
    کیفیت سمینار من واقعا خیلییییی بالاتر از بقیه بود در حدی که خودشون میگفتن کاش تو هم سمبل کاری میکردی که ما از سمینارمون خجالت نکشیم.

یکیشون که کلا سمینارش رو فقط پاورش رو پی دی اف کرده بود گذاشته بود بدون وویس. همین ایشون نمره قبلیش شده بود ۳ از ۱۰

اونوقت نمره پایان ترم رو که زدن, من ۱۹ شدم، ایشون ۱۶٫۵. یعنی ایشون ۱۰ نمره سمینارش رو کامل بهش دادن. پنج نمره امتحان از سمینار ( که استاد گفته بود هر کی از سمینارش ۵ تا سوال در بیاره و از همونا ازتون امتخان میگیرم و بچه ها جواب سوالاشون رو توی گروه برای هم گذاشته بودن و عملا امتحانی ندادن و فقط رونویسی کردن و برای استاد فرستادن) رو گرفته. ۳ نمره از ۱۰ نمره هم ، معادل ۱٫۵ از پنج محسوب شده و محموع نمرات شده ۱۶٫۵.

یعنی تو این مملکت، با کیفیت کار کنی و نکنی، فرقی نداره.
    .
    .
    .
    یه دوره تخصصی یکساله میرفتم. که نفر اول دوره معرفی به کار میشد. من حقیقتا خبلی تلاش کردم و واقعا همه امتحاناتم رو نمره کامل گرفتم. وسطای ترم یکی اومد که گویا در شغل مرتبط با این دوره مشغول بود و گویا سوادش در این زمینه کم بوده و فرستاده بودنش این دوره. بعدا فهمیدم دختر معاون فلان اداره است. ایشون سر جلسه امتحان هم گفت فرمولا یادم رفته و با پررویی تمام مقابل چشم استاد و بدون اعتراض استاد تقلب کرد. جالبه که حتی توی تقلب هم اشتباهی نوشته بود.
    من نطمین بودم نمره کامل دوره رو‌ میگیرم و سهم معرفی به کار رو میگیرم. با کمال تعجب ( که البته از این مملکت اسلامی توقعی جز این هم نباید میداشتم) نمرات اعلام شد. منو زده بود ۹۵ از ۱۰۰ و رتبه ۲. ایشون ۱۰۰ از ۱۰۰ و رتبه ۱. .... بعله..... خداوند محافظ ایشان زیر سایه امام زمان باشند.
    .
    .
    .
    .
    همین شغل اخیر.... یعنی خداااا.... شاخ در میاره آدم.... طرف دو ترم مشروط شده بود.... حالا با چه سوادی قبولش کردن برای این شغل خدا عالمه.
    .
    .
    .
    .
    الان هم بیاید پستو پاک کنید تا تشویش در اذهان کسی ایجاد نشده.

2. 2 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

gholam1234 (شنبه 05 مهر 99), sara.2000 (شنبه 05 مهر 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)