سلام
اگر من همه تلاشم این باشه که به یک ماشین مدل بالا دست پیدا کنم و بالاخره بتونم بخرمش، ممکنه خیلی خوشحال و راضی بشم و فکر کنم دنیا به کام منه.
ولی خدا نکرده اگر بعد از یک هفته در یک تصادف ماشینم داغون بشه، همه دنیا و زندگی من از هم می پاشه.
ولی راه درستش این بود که من از درون شاد باشم، چه ماشین بخرم و چه نخرم بتونم در زندگیم شاد باشم. اگر ماشینم هم تصادف کرد، اندکی به اندازه خودش سوگوار بشم ولی باز وابسته به این ماشین نباشم که دنیام خراب شه.
حالا از دست دادن کارتون و دوباره برگشتن به حالت بد روانی برای شما میشه از دست دادن ماشین و خراب شدن دنیای من در مثال بالا.
......
پاسخ عنوان تاپیک شما:
اگر شما جای من بودید چی کار میکردین؟
من اگر جای شما بودم از توصیه های مشاور روانشناس بالینی برای شناخت بیشتر خودم، رفع نواقص زندگیم، افزایش مهارت های جمعی کمک میگرفتم. ( البته خیلی هاش در تاپیک قبلی تون کارشناس های سایت گفتن)
همزمان سعی میکردم تو حوزه ای که علاقه و استعداد دارم، مطالعه کنم و مهارتش رو یاد بگیرم. چون سه تا مولفه مهارت، استعداد و علاقه تو یه حوزه از میلیون ها تومن سرمایه و قوی ترین پارتی ها ارزش اش بیشتره.
بعد تصمیم میگرفتم از این سه مولفه خودم یه کاری رو راه بندازم یا برم چند جا بگم من تو این حوزه خاص توانمندم.
شما دختر توانمندی هستین، حتی به خوبی میتونید مسائل رو از همه جدا کنید و اگر این توانمندی در شما باشه که بتوتید همزمان رو دو تاپیک تون کار کنید( الویت البته با تاپیک قبلب) نشون میده فرد توانمندی هستین و از گفته هاتون مشخصه طاقت و تحملتون هم بالاس.
ان شالله با تلاش و همت خوبتون موفق میشید
یا حق

علاقه مندی ها (Bookmarks)