به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مهر 00 [ 13:42]
    سطح
    52
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 24
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    83

تشکرشده 26 در 9 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
    سلام
    بهتر هست برای قدم اول بیاین همراه همسرتون درآمد و خرج هاتون رو بررسی کنین و سپس برنامه ی دقیقی بچنین و مبالغ لازم رو محاسبه کنین و برای هر کدام کنار بذارین

نکته:
    در کنار این محاسبات مقداری از درآمدتون رو برای خودتون در نظر بگیرین که بتونین صرف موارد شخصی مثل کمک به دیگران و ... کنین و در نهایت با همسرتون به توافق برسین.
    معمولا نمیشه با اشاره کلیات به نتیجه رسید یا کسی رو قانع کرد ( اینکه ما خونه و ماشین داریم )، باید جزئیات رو بررسی کنین و خرج منزل و سایر موارد رو با برنامه پیش ببرین که در اینصورت هر چیزی سر جای خودش قرار بگیره و مشخص باشه که برای منزل و زن و بچه کم نمیگذارین و از پول های لازم و ضروری برداشت نکردین.

قدم دوم این هست خانوادتون ( والدین و ... ) یک صندوق وام خانوادگی داشته باشن و هر چند وقت مبلغی رو همگی داخل اون بریزین . زمانی که این مبالغ جمع بشه میتونین از پول صندوق بنا به نیاز هر کدام بردارین و اون شخص مؤظف بشه باز پول برداشتی رو در طی قسط هایی به صندوق برمیگردونه.

اینطور از خرج های غیر ضروری، امید به جور کردن پول های یک شبه و ... جلوگیری میشه و مطابق با درآمدها جلو میرین و همسرتونم دیگر ناراحت نمیشن.

موفق باشین
    سلام خانم سحر بهاری. ممنون از وقت و دقتی که گذاشتید.

چند نکته رو شاید باید تو پست اول میگفتم تا ابهامی ایجاد نشه.

درباره اشاره به کلیات که فرمودین بله خیلی کلی گفتم. اینکه چیزی کم گذاشته نمیشه واقعا فکر میکنم به این صورت هست. مثلا پس انداز یک نیم سکه در هر ماه و مبلغ 1 الی 2 تومن واریز به حساب همسرم به صورت جدا (یعنی قرار نیست با اون پول خرج مشخصی برای خرید لباس یا خوراک کنه و عملا هرجور دوست داشته باشه خرجش کنه از طرفی حساب هم به نام خودش هست و پیامکی از خرج هاش برام نمیاد و اصلا منم دنبال این نیستم کجا خرج میکنه یا پس انداز میکنه) از اون طرف برای فرزندمون هم مثلا بهترین پوشک خارجی موجود تو بازار خرید میشه. البته اینها گفتن نداره و فقط برای اینکه کلی گویی نشده باشه میگم. الان فقط همسرم از متراژ خونه ناراضیه که انشاله برای اون هم اقدام میکنیم.

وقتی اینها رو میبینم خوب تو برخی شرایط که کلا تو این 3 سال 2 بار رخ داده میگم چه اشکالی داره یه کمکی به پدرم بشه. چون بعضا آبروی خانواده پدری آبروی منم هست مخصوصا در مسائلی مثل ازدواج خواهرم.

پیشنهاد وام خانوادگی نمیدونم چه قدر عملیه وقتی درامد پدرم در حدیه که فقط ماه رو به سر برسونن. اگر تجربه راه اندازی همچین صندوقی رو داشتید ممنون میشم بیشتر توضیح بدید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام

با توجه به مواردی که گفتین، به نظر من نباید در شرایط کنونی بیش از این به خانواده تون کمک کنید.

وقتی که همسرتون کمک قبل رو در کمک اخیرتون مطرح میکنه، نشون میده که این موضوع برای ایشان حل نشدنی هست.

در آینده اگر خدا نکرده مشکلی در زندگی تون پیش بیاد، یا نیاز به جهش و پیشرفتی در زندگی تون از سمت همسرتون حس بشه، قطعا اولین جا ذهن دنبال جای میری که چرا ما نتونستیم پیشرفت کنیم و علت نداشتنمون در چیه؟ اولین نکته هم همین کمک به خانواده است. مثلا، اگر اون روز کمک نکرده بودیم، الان وضعمون اینجور نبود.

شما در ابتدا مسئول خانواده خودتون هستین و سپس خانواده پدری تون، قدم به قدم این موضوع رو با همسرتون پیش ببرید، با رفتارتون نشونه هایی رو به زندگی تزریق کنید که همسرتون متوجه اهمیت دادن شما به زندگی بشه ، اینکه صد درصد حواستون به خونه خودتونه نه جای دیگه. حتی شده در جمع خانواده پدری تون هم این موضوع رو جوری مطرح کنید که فعلا باید رو خانوده خودتون تمرکز کنید.

در ادامه سعی کنید با همسرتون مشورت بیشتر کنید، که متوجه نقش اش در زندگی بشه. از طرفی باید این اعتماد بین شما شکل بگیره که به صورت پنهانی جایی هزینه نخواد شد.

نم نم همسرتون که باهاتون همراه شد، میتونید از خواسته ها و تمایلاتتون صحبت کنید که من برای بهتر زیستنم و شاد بودنم نیاز دارم به خانواده ام هم کمکی به کنم، البته با رضایت تو. ولی حاضر نیستم از زندگی ان بزنم، بلکه از بخشی از درآمدم که باید برای خودم خرج کنم، به اونها و در شرایط اضطراری پرداخت میکنم و نه به صورت بلا عوض، بلکه به صورت قرض.

یادتون باشه، که ریشه حساسیت همسرتون باید هوشمندانه بفهمید چیه، مثلا عقب افتادن از امیال و آرزوهاشه، از اینکه شما برای خانواده همسرتون اهمیت اینچنینی قائل نیستین، میزان کمک هاتون بسیار زیادتر از حد تصوره، کمک هاتون بدون در جریان گذاشتن همسرتون انجام میشه و هزار علت دیگه. باید بدونید که ریشه اش چیه تا بتونید براش راهکار پیدا کنید.

ولی چیزی که اهمیت داره، اینه که زندگی شما در الویت اوله ، بعد زندگی خانواده پدری و برای اینکه کمک به خانواده پدری در ظرایط ایده آل انجام بشه، باید از الویت شما تبدیل به شما به الویت شما و همسرتون.

سلام Mvaz عزیز.

بله قطعا حالا حالاها پیش نمیاد موردی که نیاز به کمک من باشه. من بیشتر این تاپیک رو زدم تا برای مثلا چند سال آینده که ممکنه مورد مشابه رخ بده چی کار کنم بهتره که واقعا صحبتای خوبی کردید.

فعلا میخوام یه مقدار به خونه زندگی بیشتر برسم. بعد از بزرگتر کردن خونه و انتقال حس اهمیت بیشتر به همسرم سعی میکنم باهاش صحبت کنم راجع به مواردی که فرمودین.

ممنونم.

2. 2 کاربر از پست مفید هوایی تشکرکرده اند .

بالهای صداقت (چهارشنبه 12 شهریور 99), سحر بهاری (چهارشنبه 12 شهریور 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)