مسئله ای که اینجا میخوام بهش بپردازم خیلی مهمه.
نه خ.ا باید دلیلی برای چاق شدن بشه و نه چاق شدن بهانه ای برای خ.ا . که البته خداروشکر شما به اینمورد متوجه هستین.
چاق و لاغری دو مسئله ای هستن که نیاز به بررسی های تخصصی دارن و نمیشه تو اینترنت به جواب رسید و ما هم نباید وارد مبحث پزشکی بشیم.
پس بهتر هست با استفاده از نظر پزشکتون یا پزشک دیگری مسیر رو ادامه بدین.
اما مسائل روانی هم ( در کاهش و افزایش وزن ) بی اثر نیستن و باید سعی کنین افکار منفی رو مهار کرده و روی استرس خودتون کنترل داشته باشین.
البته من فکر نمیکنم درگیر مسئله ی حادی باشین.
اما اگر اضافه وزن بخواد وابسته به خ. ا بشه در واقع ده ها مشکل به مسائل شما اضافه میکنه و باید برای هر کدوم از اونها هم در آینده باید به مشاور و متخصص مراجعه کنین.
اگرم بحث، بحث خ. ا هست و این مسئله خدایی ناکرده بخواد بهونه براش جور بشه که بازم مسیر برطرف کردن نیازها، مسیر غلطی هست.
بهمین علت قبلا توضیحاتی دادم فقط بسنده به این میکنم که باید ( جاده ای بسازین ) و انتهای جاده اهداف شما قرار گرفته باشن . این جاده در حالی ساخته میشه که موانع متعددی بر سر مسیر ساختش هست. اگر مشکلات رو یکی یکی حل کنین هم به ازدواج میرسین، هم به رضایت شغلی و هم به هر هدف دیگری.
این رضایته خیلی مهمه و سعی کنین اونو با توجه به توانایی های خودتون و ویژگی های مثبتی که دارین تقویت کنین.
مثلا من لاغرم ولی کار با سیستم رو خوب بلدم که شاید بقیه بلد نباشن. یکی از ویژگی هام مثلا مهربون بودنمه، که خودم این و دوست دارم و خوشحالم دیگران من رو با این ویژگی میشناسن.
سه سؤال دارم ؛ ( توضیح کامل بدین )
۱. به نظر شما خانمی که برای ازدواج مناسب هست چه چیزهایی ایشان رو برای یک ازدواج بنظر مناسب کرده؟
۲. بنظرتون اگر قرار بود همین امسال ازدواج کنین، چه شرایطی باید براتون فراهم میشد ؟
۳. اگر در کاری اشتباه کنین و شکست در زمینه ای بخورین واکنشتون چی هست؟
پ.ن
لازم هست چند تا لینک برای مطالعه براتون بگذارم، انشالله یا ویرایش میکنم یا در یک پست جدید براتون قرار میدم.
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)