به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 73 از 193 نخستنخست ... 2333435363646566676869707172737475767778798081828393103113123173 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 721 تا 730 , از مجموع 1928
    مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array
    سلام

ببنید خانم 7 ،،،کلا هر کار و هر زمانی که انسان برا چیزی داره می ذاره ، بنظرم باید سعی کنه یه چیزی یاد بگیره ،،،
    چه با مطالعه یه کتاب - چه با خوندن یه روزنامه ،،چه با تماشای طبیعت ،،چه از گذشته خودش یا تماشای یه فیلم و یا .......
    من خودم زیاد فیلم نگاه نمیکنم مگر اینکه بتونم یه چیزی ازش یاد بگیرم ،، فیلم ارباب حلقه ها را به خاطر یه اندیشه آخرالزمانی دارم نگاه می کنم و دنبال تحلیلش هستم .
    اون سریالی که بهتون معرفی کردم توش شخصیت های مختلفی هست ......می خواد بگه انسانها با تغییر اعمالشون می تونند مسیر جدیدی برا خودشون درست کنند
    نکته مهم اینکه خداوند تمام نیات و تصمیمات ما را می دونه ( برا خدا آسونه ) .....ولی می ذاره خودمون انتخاب کنیم و هر انتخاب و هر مسیری باز مسیر جدید ایجاد میشه که خدا باز اونها را می دونه .

به نظرم معجزه زمانی اتفاق می یافته که به فکر معجزه نباشیم !....در واقع در مسیر سرنوشتمون یاد بگیریم مسیر درست کجاست و به خودش توکل کنیم و فارغ از نتیجه حرکت کنیم ،،
    و اینکه بدونیم هر تصمیم و هر اعمالی ، ما را در مسیری می ندازه ،،،
    مثلا در اون سریال کاراکتر لیلا می تونست بره با دختر عموش تو مهمومی بمونه و یا با دوستان اون بره خوش گذرانی ....ولی نرفت ....اگه میرفت سرنوشتش یه جور دیگه میشد ( خودش انتخاب کرد )
    چی باعث میشه انسانها اینجوری انتخاب کنند و یا دیگران انتخاب نکنند ؟
    تفکر - باور زندگی - تلاش و زحمت فرد در مسیر درست ،یادگیری از گذشته و تلاش برا آینده ،،،

مثل مسیری که حضرت حر در روز عاشورا رفت ....می تونست مسیرش اینجوری نباشه ولی در روز عاشورا سرنوشتش را تغییر داد ،،
    اعمال انسان مهمه ...خیلی ها تو روز عاشورا حرف های امام حسین بهشون اثر نکرد ،،،ولی به حر اثر کرد
    یعنی قطعات پازل ها کنار هم جمع میشه تا معمایی حل بشه ...که این به زحمت و تلاشی که فرد در دوران زندگیش می کنه هم ربط داره .
    ( حضرت حر تلاش بیشتری کرده بود در زندگیش تا دیگر سپاهیان یزید....برا همین حرف امام حسین اون را تغییر داد و از بیراهه جدا شد )

به نظرم تسلیم زمان حال بودن یعنی اینکه از گذشته یاد بگیریم و نگران آینده هم نباشیم و در زمان حال به مسیر ادامه بدیم ،،
    به این ایمان برسیم که خداوند همیشه خوب انسانها را می خواد .
    تسلیم زمان حال بودن به نظرم یکی از پیش زمینه های تسلیم خدا بودنه،،،

او سئوالی که تو تاپیک دعا ازم پرسید را میتونید با این تفاسیر و یا تفسیر و تحلیل درست اون فیلم بهش برسید .
    موفق باشید
    ویرایش توسط باغبان : سه شنبه 13 خرداد 99 در ساعت 18:58

2. 3 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

gholam1234 (سه شنبه 13 خرداد 99), miss seven (سه شنبه 13 خرداد 99), Mvaz (سه شنبه 13 خرداد 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام آقای برادر وقتتون بخیر ؛

ممنونم از راهنمایی های خوبتون ولی چند تا مورد میخواستم بگم :

شما اعتقاد دارید که سرنوشت ما آدما در گرو اعمال و نیات خودمون هست و هر مسیری که انتخاب میکنیم را خدا میدونه ...

من چند سال پیش یه سرنوشتی برام رقم خورد ولی مثل آدم های چشم و گوش بسته که هیچی نمیفهمند شروع کردم به تلاش تا اون سرنوشت رو تغییر بدم چون دوست نداشتم اون مسیر رو برم ....یکی اون زمان به من نگفت بی تابی نکن شاید خوب نباشه ... به طور اتفاقی با یه تماس یه بنده خدایی پیشنهادی داد و خیلی بهتر از اون سرنوشتی بود که میخواستم تغییرش بدم و من هم مسیر جدید رو چشم بسته با کوری و کری قبول کردم و همه هم موافق بودن ... اگر اون زمان به کما میرفتم بهتر از انتخابی بود که به دنبالش عواقب ناخوشایند متعددی رو به دنبال داشت .
    این مثال خودم بود .

و اما دوستم :

دوست من اصلا به ازدواج فکر نمیکرد ولی یه سال پیش یه خواستگار براش اومد و اون مخالف بود...بار ها مخالفت کرد ... ولی یه بار به من گفت نمیدونم چه اتفاقی افتاد که چشم و گوش من بسته شد و قبول کردم وگرنه نمیخواستم جواب بله را بدم ... من کاملا درکش میکردم .... بعد از یکی دو ماه بعد از ازدواجش اینقدر با شوهرش اختلاف داشتن چه از نظر فرهنگی و چه تفاهم و همه چیزی که همین یکی دو ماه پیش طلاق گرفت .

آقای برادر من به این نتیجه رسیدم یه سری وقتا ما خودمون تصمیم میگیریم که اون هم به خواست خداست ولی یه موقع هایی فقط خداوند میخواد یه اتفاقی بی افته و بی بروبرگرد اون اتفاق می افته چه بخوای و چه نخوای .... چیزی نیست که بدون اراده ی خدا انجام بشه ... حتی حدیث هایی هم از امامان معصوممون هست در این زمینه ...یکیش اینکه امام صادق فرمودند : اگر خداوند اراده به انجام کاری کنه و کل هستی بر خلاف میل اون باشن باز هم خدا کار خودش را میکنه و اگر تمام هستی بخوان یه کاری پیش بره ولی خدا نخواد انجام نمیشه .

و یا امام علی (ع) فرمودند : برای کاری که انجام شده افسوس نخورید چون باید این اتفاق صورت میگرفته ...

من با گوشت و خونم این ها رو حس کردم ...بخاطر همین توی دعاهام همیشه به خدا میگم حواست به دلم و زندگیم باشه و حتی یه وقتایی بهش میگم تو خودت همیشه جای من تصمیم بگیر ...
    ان شاءالله بحق مولامون امام زمان (عج) خدا به هممون رحم کنه ... اگر به خاطر اشتباهاتی که در زندگی کردیم تقاص پس میدیم از سر تقصیراتمون بگذره و مارو ببخشه و عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه .

یاد گذشته یه کم افتادم حال خودم خراب شد یه کم ... نماز خیلی مهمه ...نماز رو حتما بخونید ...
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

4. 3 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

gholam1234 (سه شنبه 13 خرداد 99), Mvaz (پنجشنبه 15 خرداد 99)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array
    سلام
    خواهش می کنم
    ممنون از نوشته هاتون .

-در راستای پست قبلیم و در جهت پست شما ،،،
    خداوند عالم به همه چی هست و کل کائنات و آسمانها نزد اوست ، مانند یه سوزن ! و این کار برا ی اون آسان هست .
    هر مسیری که نیت کنیم اون می دونه چه برسه انتخاب کنیم ...ولی می ذاره خودمون انتخاب کنیم
    هر مسیر ..مسیر دیگری را میاره و او عالم به همه چی هست

-حکمت خداوند برا انسانها قابل درک کامل نیست ،،،
    همان طور که حضرت موسی (ع) پیامبر بود ،،،و حکمت کارهای خضر (ع) براش گنگ بود ،،،
    حالا چه برسه ما انسانها د ر مقابل خداوند .

-اینجوری نیست که خداوند بنویسه آقا فلانی باید معتاد بشه و تو جوب فوت کنه ،،،
    از خدا همش خوبی هست ،،
    آدم ها درسته بعضی چیزها دستشون نیست ( انتخاب پدر و مادر - محل تولد و چهره و ....) ولی چیزهایی در مسیر زندگیشون هست که با تصمیم و اعمال خودشونه
    مثلا خداوند می نویسه کرای حداکثر 250 سال عمر کنه ( حداکثر بر علم اوهست و این حداکثر تغییر نمی کنه ) ولی کرای بی دقتی می کنه از عقلش استفاده نمیکنه خودشو از پنجره می اندازه پایین ..
    خد ا می نویسه 15 سال عمر او .
    قضا و قدر مفهومش اینه .

-شاید یه انسان بگه من تو خانواده فلانی بزرگ نشدم و نمیتونم ،،،مسیر زندگیم خرابه
    خب اون انسان یه روزی بالغ میشه و راه را می بایست خودش پیدا کنه و امروز اون مهمه
    مثلا برادران یوسف (ع) یوسف را به چاه انداختند .....اتفاقا یکی از همان برادرها نسل پیامبری ازش ادامه یافت ....نسل پیامبری از حضرت یوسف ادامه پیدا نکرد
    چون خداوند عالم به همه چی هست و شاید چیزی در او دید شده در فرزندان یوسف (ع) نبود .

- یه بحث دیگه اینکه ،،بعضی موقع ها حاجت ما متناسب با ما نیست
    ما فکر می کنیم حاجت ما متناسب با ما هست ...ولی شاید نیست .
    اگه یه هدفی برای تلاش میکنیم و مشورت می کنیم و بهش نمی رسیم باید بیشتر دقت کنیم ...شاید یه جاهایی دقت نمیکنیم .
    بعضی موقع ها چشم ها بسته هست ....باید بازش کنیم .
    چطوری بازش کنیم ؟
    خلوت دل - تفکر - راز و نیاز - مشورت - دوری از تعصب بی جا
    تو تاپیک اجابت دعا مفصل بحث شده
    http://www.hamdardi.net/thread-39086.html
    بخونیدش .

-تو مسائلی مانند ازدواج ، انسان ها باید خودآگاهی - خودشناسی و مشورت را چاشنی زندگیشان کنن
    بعضی موقع ها انسانها معیارها را خوب آنالیز نمی کنند ، عقل و احساس را به تعادل نمی رسونند و در نتیجه تصمیم اشتباه می گیرند
    از طرفی بعد ازدواج هم مهم هست ...انتخاب خوب مهم نیست فقط ...بلکه انسان باید بعد ازدواج هم مهارت زندگی را توسعه بده ،،
    دوستتون هم باید تو این زمینه ها دقت میکرد
    از خدا همش خوبیست و این انسانها هستند که بخودشون بدی می کنند ( طبق آیات قرآن )
    هر انسانی مهمان سفره خودش هست .

اینجوری نیست که خدا یه تصمیم اشتباه تو ذهن آدم بندازه ،،
    اون شیطان هست که این کارا می کنه
    بعضی موقع ها بی دقتی و اشتباهای خودمون هست .
    که باید دقت داشته باشیم.
    بعضی موقع ها شیطان تو گوشمون پچ پچ زیاد می کنه .
    اعمال انسان مهمه ،،،چون هر انسانی مهمان سفره خودشه
    بعضی موقع ها دست انسان نیست مانند حوادث طبیعی ،،سیل و زلزله و ...
    یه بزرگی سوره الحدید را به من گفت بخونش ( همراه با تفسیرش ) ،،گفت کمکت میکنه .. منم سعی کردم انجام بدم
    این سوره به آدم آرامش میده
    بهتون پیشنهاد می کنم بخونید با تفسیر و تفکر
    اون تاپیک اجابت دعا هم بخونید ...کمک خوبی بهتون می کنه .

این دو پست اخیرم را سعی کردم مطالبی را خدمتتون بگم ،،
    بقیه اش باید سعی کنید خودتون مطالعه و تحقیق کنید .
    یه برنامه ریزی بلند مدت داشته باشید
    آروم روم برید جلو
    هر چند همیشه برا شما این طور بوده و شخص موفقی هستید

د ر پناه حضر ت دوست
    ویرایش توسط باغبان : سه شنبه 13 خرداد 99 در ساعت 22:57

6. کاربر روبرو از پست مفید باغبان تشکرکرده است .

miss seven (سه شنبه 13 خرداد 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام آقای برادر ...ممنونم واقا از زمانیکه میزارید و پاسخ میدهید ....

همه ی صحبت ها به کنار ...من تا حالا تفسیر سوره ی حدید را ندیده بودم و ممنونم که بهم گفتین درباره ی عظمت این سوره ...رفتم تفسیرش رو خوندم و جوابمو گرفتم ...

آیات 22 و 23 سوره ی حدید کاملا داره بیان میکنه که همه چیز تحت اراده ی خداست و شما را اختیاری نیست ...

واقعا ممنونم ازتون ...در پناه حق باشید
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 آبان 04 [ 14:51]
    سطح
    95
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,702

تشکرشده 2,261 در 917 پست

Array
    انصافی اختیاری نیست؟ جالبه خواهر !

9. کاربر روبرو از پست مفید gholam1234 تشکرکرده است .

miss seven (سه شنبه 13 خرداد 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gholam1234 نمایش پست ها
    انصافی اختیاری نیست؟ جالبه خواهر !
    انصافی اختیاری نیست آقا غلام ...مگر اینکه خدا بخواد بهت اختیار بده .... خدا اگر بخاد مثلا میگه خیلی خب ، آقا غلام اجازه داره به این سفر بره ....در غیر اینصورت همه چیز به اراده و خواست خداست ... من دیگه با گوشت و خونم درک کردم این موضوع رو که دارم میگم ...شما هم برای اینکه منظورمو بهتر متوجه بشید برید آیات 22 و 23 سوره ی حدید رو بخونید.
    در عشق

اگر طاقت ویرانگی ات نیست
    دلتنگ کسی باش که
    دلتنگ تو باشد . . . !

11. کاربر روبرو از پست مفید miss seven تشکرکرده است .

gholam1234 (چهارشنبه 14 خرداد 99)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 مهر 01 [ 02:09]
    سطح
    61
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 239
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    255

تشکرشده 417 در 195 پست

Array
    پوه عزیز، بعد از یه عمر درس و جویندگی دانش دنبال کار بودم. البته یه دوره ناامیدی شدید داشتم. به کمک مشاور دوباره بلند شدم و با دو تا پیشنهاد کاری توپ روبرو شدم. مونده بودم با این همه خوشبختی چیکار کنم که کرونا اومد و هر دو شغل رو کنسل کرد. ولی خب نذاشتم دوباره به قول تو خاموش بشم. نسبت به قبل، بیشتر به حال و احساسم آگاه هستم و یکم که میرم به سمت ناامیدی، یه چیزی پیدا میکنم که خودم رو باهاش نگه دارم. البته مشاور هم بهم کمک میکنه.
    منم یکی از مشکلاتم کمال گرایی هست. یه جاهایی مچ خودم رو میگیرم که باورنکردنیه. یه قانون برای خودم گذاشتم که هر چیزی رو نهایت ۷۰ درصد انجام بدم. مثلا یه مقاله که میخوام بخونم، حدود ۷۰ درصدش رو بفهمم دیگه کافیه. بیشتر وقت نمیذارم. همین باعث شده کمتر تنبلی کنم.

13. کاربر روبرو از پست مفید بهاره جون تشکرکرده است .

Pooh (چهارشنبه 14 خرداد 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اردیبهشت 01 [ 00:01]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,893

تشکرشده 3,096 در 1,314 پست

Array
    سلام.

با اجازه منم خودمو بندازم وسط بحث :))

شما فرض کنید یک برنامه ی پیچیده کامپیوتری نوشته اید.... این برنامه میتونه به صورت تصادفی داده های ورودی خودش رو گزینش کنه. همچنین میتونه چند مسیر رو برای تبدیل داده ی ورودی انتخاب شده به داده ی خروجی انتخاب کنه. ... اما روند محسبات رو شما براش برنامه نویسی کرده اید. مثلا فرض کنید برنامه داده ی Wرو به تصادف انتخاب کنه، و مسیر محاسبات ۶۷۵۶ رو برای رسیدن به خروجی انتخاب کنه. انچه در این مسیر برای داده w اتفاق میفته، بستگی به محاسبات و برنامه ای است که شما در مسیر ۶۷۵۶ نوشته اید.

به نظر من سیسنم خدا هم عمینطوره. ما اختیارداریم که چیزی را انتخاب کنیم و براش مسیری انتخاب کنیم،اما خروجی نهایی ان مسیر بستگی به ان جبر خدا در تعریف قوانین برنامه نویسی ان مسیر داره.

برای خودم چنین تحلیلی، تونست توجیهم کنه...

به نظر من که ما حتی فقط فکر میکنیم وجود داریم. احتمال بیشتری میدم ماها فقط یه کد از کد نویسی های اون بالاییه هستیم.

گاهی هم به این نتجه نیرسم که به قول ژان پل سارتر، خدا تنهایی انسان است.

میگه:
    من هر لحظه از خودم میپرسم که من در چشم خدا چیستم؟ حالا جوابش را میدانم: هیچ چیز. خدا مرا نمیبیند،خدا مرا نمیشنود، خدا مرا نمیشناسد.
    این خلا را که بالای سر ماست میبینی؟ این خداست. این شکاف در را میبینی؟ این هم خداست. سکوت خداست. نیستی خداست. خدا تنهایی انسان است.

اما هر چی هست، دیگه کاری به فلسفش ندارم. حوصلشم ندارم. میخواد خدایی باشه یا نباشه. دیگه به نظرم مهم نیست. همین که اسمون آبیه، بارون هست، مهر هست، صدای گنجشک ها هست، خانواده هست، اشک و لبخند هست، کافیه. حتی اگر اینها هم مجازی و سایه و صرفا یک کد باشند، برای منِ مجازی ِِ فقط یک کد، کافیه. از جنس همیم..
    .
    .
    .
    .
    بهاره حان، چقدر خوب که تونستی به کمالگراییت کنترل پیدا کنی. انشالله که باز هم شرلیط نرمال بشه و بتونی بری سراغ کارهات. امیدوارم موفق باشی و راضی .

از چه مشاوره ای کمک گرفتی؟ مشاوره شغلی؟ منم خیلی نیاز دارم به چنین مشاوره ای

15. 2 کاربر از پست مفید Pooh تشکرکرده اند .

miss seven (چهارشنبه 14 خرداد 99), بهاره جون (چهارشنبه 14 خرداد 99)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array
    ممنون خانم 7

در راستای دو پست قبلیم خدمتتون بگم :
    سوره الحدید ، یه کتاب 560 صفحه ای تفسیر داره
    خیلی سریع نتیجه گیری کردید یه دفعه :)
    در مورد سوره الحدید یه مقداریش را بهتون میگم ،،
    کتاب تفسیرش را بگیرید و خودتون مطالعه کنید و بهش تفکرکنید و تو این زمینه از کارشناسان بپرسید .

«مَا أَصَابَ مِن مُّصِيبَةٍ فِي الْأَرْضِ وَلَا فِي أَنفُسِكُمْ إِلَّا فِي كِتَابٍ مِّن قَبْلِ أَن نَّبْرَأَهَا إِنَّ ذَلِكَ عَلَى اللَّهِ يَسِيرٌ» (الحدید، 22)
    ترجمه: هيچ مصيبتى چه در (روى) زمين (از قبيل زلزله و قحطى و ناامنى) و چه در نفوس خودتان (نظير جراحت و مرض و مرگ) روى ندهد جز آنكه در كتابى (لوح محفوظ) پيش از آنكه آن را (زمين يا شما يا آن مصيبت را) خلق كنيم ثبت است، همانا اين (كار) بر خدا آسان است.

مصائبى كه در اين آيه به آن اشاره شده، تنها مصائبى است كه به هيچوجه قابل اجتناب نيست و مولود اعمال انسانها نمی‏باشد .

شاهد اين سخن آنكه در آيه 30 سوره" شورى" مییخوانيم:
    وَ ما أَصابَكُمْ مِنْ مُصِيبَةٍ فَبِما كَسَبَتْ أَيْدِيكُمْ وَ يَعْفُوا عَنْ كَثِيرٍ:
    و آنچه از رنج و مصائب به شما می‌رسد همه از دست (اعمال زشت) خود شماست در صورتی که خدا بسیاری از اعمال بد را عفو می‌کند.

با توجه به اينكه آيات يكديگر را تفسير میكنند، هنگامى كه اين دو آيه در برابر هم قرار گيرد ( 22و23 الحدید + 30شوری ) نشان میدهد مصائبى كه دامنگير انسان می‏شود بر دو گونه است:
    -مصائبى است كه مجازات و كفاره گناهان او است و اين مصائب بسيارند، ظلمها، بيدادگريها، خيانتها، انحرافات و ندانم كاريها و امثال آن سرچشمه بسيارى از مصائب خود ساخته ما است.
    -ولى بخشى از مصائب است كه ما هيچگونه نقشى در آنها نداريم و به صورت يك امر حتمى و اجتناب ناپذير دامان فرد يا جامعه‏اى را مى‏گيرد،
    حساب اين دو از هم جدا است،

به انسان نعمت عقل داده شده ،،،
    به انسان چراغ داده شده ( پیامبران و ائمه )
    پس این نعمت ها برا چی هست؟
    انسان بعضی چیزها دست خودش نیست ( مرگ و میر اصلی و طبیعی و ...) ( نه که طرف عقل را نادیده بگیره و خودش را بکشه )
    بعضی چیزها هم به خاطر اشتباهای خود انسان هست ...مثلا طرف تو ازدواج دقت نمی کنه ، انتخاب اشتباه می کنه و در زندگی زناشویی هم خودشو توسعه نمیده ( چه مرد و چه زن ) ،،،
    این فرد خودش مراقب نبوده ...

این خودش یه تاپیک می خواد همان طور که بهتون گفتم ..
    ولی خب مطالب کامل سعی شده گفته بشه ( این سه پست اخیرم را کامل بخونید )
    تاپیک اجابت دعا را بخونید + تفسیر سوره الحدید
    از کارشناسان این حوزه حتما بپرسید
    دنبال حقیقت باشیم بدون تعصب ..حتما پیدا می کنیم ( کلی می گم )

..................

خانم پوه شما هم پس برنامه نویس هستید :)

..................

موفق باشین
    ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 14 خرداد 99 در ساعت 00:32

17. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

gholam1234 (چهارشنبه 14 خرداد 99), miss seven (چهارشنبه 14 خرداد 99)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 آبان 04 [ 14:51]
    سطح
    95
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,702

تشکرشده 2,261 در 917 پست

Array
    با عرض شرمندگی از همه اساتید و انسانهای ارزشی این تالار. بنظر من این بحث تقدیر و سرنوشت و اختیار تنها یک واسطه هست تا در زمانهایی که شکست خوردیم، بتونیم دوباره سرپا وایسیم. واقعا هم جواب میده. یعنی اگه شما یه تصمیمی بگیری که به شکست منتهی بشه، میتونی به بحث جبر و اختیار ربطش بدی و ناراحتیت کمتر بشه.

من بنظرم همه انسانها تحت نظارت خداوند کاراشون رو انجام میدن، ولی به شدت روی کارهاشون اختیار دارن. ولی جالبش اینجاس که در نهایت، خداوند میدونه که قراره چه بلایی سرمون بیاد!

19. 2 کاربر از پست مفید gholam1234 تشکرکرده اند .

miss seven (چهارشنبه 14 خرداد 99), Pooh (پنجشنبه 15 خرداد 99)

صفحه 73 از 193 نخستنخست ... 2333435363646566676869707172737475767778798081828393103113123173 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)