من سوال های زیادی از جامعه دینی برامپیدا شد دلم میخواد یک تایپیک بزنم یکی منو از این گنگی دربیاره. منی که چوب همین قانون رو دارم میخورم و حالم خیلی بده
که خیلی منافات داره با اینایی میشنوم برام سوال ایجاد شده.
متدینینی رو میشناسم که فقط برای هوس صیغه میکنن در حالی که خودشون مطلع از تماماحکام اند و گناه نمیخوان بکنن و نظر مرجع شون رو هممیدونن...
من هیچ فتوایی ندیدم مبنی بر اینمگر فقط ایه الله مکارم فرموده باشن.
و حتی میدونم دختر هم تا یه سنی نیاز به اجازه پدر داره الان و مثلا تو سن بیست و چهار سالگی بدوناینکه پدرش و جدش بدونن می تونه صیغه بشه..
پرسیدید اگر صیغه نبود مردا دنبال راه دیگه ایی نمیرفتن
به جرات می تونم بگم یه مرد مذهبی وقتی رو کاری مهر حرام بخوره دنبال ش نمیره. الان تایید بی تبصره دینه که ایناجازه رو بهش داده.
حالا هر چی بگیم قران اینجور و اونجور گفته و منظورش ضرورته وقتی تو فتوا ایننیومده دیگه نمیشه کاریش کرد.
یه مرد مذهبی متاهل بدون وجدان درد این کارو میکنه چون معتقده حرامانجام نداده.
ایا اینکه حرام انجام نداده نا بهنجاری عرفی ش رو برای من میتونه هنجار کنه.
میتونه تو روابط همسری تاثیر نگذاره..
چرا وقتی تو همین دین گفته شده مندرازای کاری که تو خونه انجاممیدم میتونم تقاضای دستمزد کنم خنده دار میشه...
به نظر من اگر تو فتوایی که به اینحکمخدا خورده تبصره هاشم قید میشد خیلی مسائل کمتر بود.
مثلا همین بحث زن تنهای مطلقه ای که بی سرپرسته و بچه داره..
چند درصد این روابط با چنیناشخاصیه.
اینحکم قرار بوده یه چیزایی رو درست کنه ولی بیشتر موجب سواستفاده شده.
چند درصد از مردایی که اینکار رو انجامدادن تونستن زندگی اولشونرو همجمع و جور کنن.
و زندگی اولشوناز همپاشیده نشده به خاطر کمک به یک زن دیگه.
چند درصد با طلاق عاطفی ادامه دادن
چند درصد سعی کردن کنار بیان و زندگی کنن ولی نیازهاشون نادیده گرفته شده چون رابطه جدید تازه تره...
واقعا اگر مردی وجود داره که هم از لحاظ جسمی روحی مالی ... بتونه مدیریت کنه اونجا س که میشه گفت اینحکمبی تبصره بودن ش بهتر از نبودن شه.
چند درصد مردای امروزی از پس ش برمیان.

علاقه مندی ها (Bookmarks)