شما صحبت از یک سال و شش ماه میکنین، خانواده ما میگن تنها یک جلسه!!! یعنی الان ما باید چک و چونه بزنیم یک جلسه رو بکنیم دو یا سه جلسه
تشکرشده 2,261 در 917 پست
شما صحبت از یک سال و شش ماه میکنین، خانواده ما میگن تنها یک جلسه!!! یعنی الان ما باید چک و چونه بزنیم یک جلسه رو بکنیم دو یا سه جلسه
rayehe (پنجشنبه 21 فروردین 99), خانم مهندس (دوشنبه 15 مهر 98)
تشکرشده 287 در 117 پست
خونواده منم هم مذهبین هم سنتی هم خیلی حرف در و همسایه براشون مهمه، من دو سال زمان گذاشتم و از روشای مختلف براشون فرهنگ سازی کردم تا بالاخره تونستم ازشون مجوزشو بگیرم :) البته ازدواجای کاملا سنتی فامیلامونم که بعدها مشکل دار از آب درومدن و ازدواجای موفق یه سری از دوستام که قبلش یه آشنایی مفصل داشتن هم مثال ها و شواهدی بودن که باهاشون تونستم قانعشون کنم. خودم هم تجربه خیلی بدی تو این زمینه داشتم و بعد از اینکه به یاری خدا جون سالم به در بردم و خطر از بیخ گوشم رد شد، به پدر و مادرم گفتم دیگه به هیچ وجه حاضر نیستم تو این زمینه ریسک کنم و بدون شناخت کافی به کسی بخوام جواب مثبت بدم و در این صورت ترجیح میدم هیچ وقت ازدواج نکنم.
gholam1234 (سه شنبه 16 مهر 98), m.varna (سه شنبه 26 آذر 98), zolal (پنجشنبه 02 آبان 98), زن ایرانی (سه شنبه 16 مهر 98)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)