به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1928

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 16 مرداد 04 [ 04:24]
    سطح
    81
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 136
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,748

تشکرشده 764 در 211 پست

Array
    سلام مجدد

قبل از هر چیزی از دوست عزیزم آقای تنها من نهایت تشکر رو دارم که به سهم خودش سعی داشت از تحریف نا خواسته و غیر عمد ! متن بالای من جلوگیری کند . خیلی ممنون بزرگوار ... البته خانواده جاییست که شخصیت فرزند در اون شکل میگیره و اگر فساد وارد خانواده شود ، جامعه به گند و لجن خواهد کشیده شد ... در ضمن همه این مسئولان و مصلحان اجتماعی از همین خانواده قد بر افراشته اند و نمیشه نقش مادر رو به عنوان محور نادیده گرفت .

و اما خانم بی نهایت :

اول اینکه ممنون منو سرشار صدا کردین ، بدون پسوند یا پیشوند .این نشانه صمیمیت و نظر لطف شماست خواهرم . میخوام تصور کنم قصدتون از نوشتن این چند تا جمله خیر بوده و لاغیر . چون همونطور که گفتم قصد من از این متن صلح و آشتی و دوستیست ، نه دشمنی و کینه و نفاق که متاسفانه کم کم داره توی ایران همه گیر و مرسوم میشه !!!!!

شما فرمودین که بنده دنبال به به و چه چه دوستان هستم که ترجیح میدم نقد شخصیتی شما رو به دیده منت قبول کنم و ازتون تشکر کنم که به این درجه از شناخت و معرفت نسبت به بنده رسیدید. . بله دنبال به به و چه چه دوستان بودم که متاسفانه شما برنامه ام رو خراب کردین !

ممنون که حرف دلتون رو ساده بیان کردین !!!!!! البته به نظر شخص بنده اون پیچ و تابی که در کلام شما وجود دارد ، متاسفانه در اکثر اوقات مانع از انتقال احساسات و عواطف شما خواهد شد و حیف و صد حیف ( البته به غیر از این پست و چند پست دیگر ) ... در حالی که خود این عواطف و احساسات بسیار ناب ، صمیمانه و جانانه هستند .

شما یک مادری . شما یک مادری . شما یک مادری و هزار مرتبه دیگر هم تکرار خواهم کرد که شما یک مادری . پس لطفا بدون هیچ حب و بغضی نسبت به بنده مطلب قبلی و ادامه این متن رو بخونین .

بچه زاییدن هنر است !!!! ببینید من خودم مادری رو میشناسم که نوزادش رو یک میلیون تومن فروخت ! هنری که قیمت اون یک میلیون تومن باشد ، صد در صد آنچنان چنگی به دل نخواهد زد ! این هنر وقتی معنی پیدا میکنه که مادر در دامن خودش حتی با وجود فقر و ناتوانی ، نوزادش را مرحله به مرحله پرورش دهد ( نه اینکه فقط فرزند رشد طولی و بعد عرضی داشته باشد ! ) و از او یک انسان وارسته و رستگار بسازد . و گرنه هر بچه زاییدنی هنر نیست و هر کسی هم که بچه زایید ، مادر نیست .

درد نکشیده اید که زایمان را آنقدر بی ارزش می بینید و به آن هنر نمیگویید !!!!!! عجیبا و غریبا !!!! معذرت میخوام یعنی هر کسی که درد کشید ، هنرمند است ؟! یعنی مثلا اگه یه آدم نزول خور و از خدا بی خبر سرطان گرفت و پس از درد و رنج فراوان به هلاکت رسید ، یک هنرمند تمام عیار است و هنرمندانه دار فانی را وداع گفته است ؟!!!!!!! جل الخالق

مثالی بارز از نوح و پسرش آوردین !!!! باز هم معذرت میخوام شما برای نوح به خاطر این فرزندش جیغ و سوت و هورا میکشین ؟!!!! شما کسی رو میشناسی که به احترام نوح به خاطر تربیت کنعان ، تمام قد تعظیم کرده و تشویقش کرده باشد ؟!!!

یک مادر در هر شرایطی مقدس نیست ! مادری که به فرزندش یاد میدهد دروغ بگوید ، مقدس نیست ! مادری که به فرزندش یاد میدهد چشم هایش را روی حق ببندد و از ظلم جانبداری کند ، مقدس نیست ! مادری که جلوی فرزندش نماز میخواند ، ولی بعد نماز غیب میکند ، مقدس نیست ! مادری که به فرزندش یاد میدهد به هر قیمتی پست و مقام به دست آورد ، مقدس نیست ! مادری که به فرزندش یاد میدهد ، که به انسان ها بر پایه پست ، مقام ، ثروت و شهرت احترام بگذارد ، مادر نیست ! مادری که .........................................

مادر تنها یک اسم نیست . پدر تنها یک اسم نیست . همه ما اسما پدر یا مادر هستیم یا دیر و زود خواهیم شد . مهم نیست که شما اسم مادر یا پدر رو به یدک میکشی ! اصلا مهم نیست ! ممکنه برای شخص خودتون یا فرزند عزیزتون اینگونه باشد ، ولی اگه وظیفه خودتون رو درست انجام نداده باشین ، چیزی جز فحش و ناسزا نصیبتون نخواهد شد ! این خط و اینم نشون !!!

کسی که نیمه شب برای فرزند گمراه خود اشک می ریزد و صبح با طلوع خورشید گام به گام با او در این گمراهی همراه میشود و ازش حمایت میکند ، صد در صد مقدس و قابل ستایش نیست . او تنها به اسم مادر است و بزرگترین ظلم رو در حق فرزند خودش و مردم این جهان کرده است. اما زنی که با فرزند خود همراهی نکند و او را به خاطر عملکردش از خود براند ، یک مادر است و در حق اون فرزند و این مردم مادری را تمام کرده است و صد در صد قابل ستایش است . مادر داریم تا مادر !

یعنی خانم پوه از چند فرسخی تشخیص داد که شما نهال کینه و دشمنی در دل کاشته اید !!!! البته به نظر من اشتباه متوجه شدن . اصلا دلیلی نداره که شما از من کینه به دل گرفته باشین ! ولی از صحبت های ایشون مشخصه که بر خلاف شما با توجه به موقعیت شخصی خودشون ، تعریف تازه ای از مادر بودن دارن !!!! شما ولی از موقعیت خودتون برای تحریف صحبت های من استفاده کردین ! البته خدا میدونه هیچ عمدی در کار نبود ! در کل باید از هر فرصتی برای انقباض عضلات مخطط خاطر و شادی استفاده کرد ( شما هم دعوتین ! )

ببخشید که هنوز به صندلی و منبر خود تکیه داده ام و از این ژست روشنفکری کوتاه نیومدم اصلا بی خیال !!! خودتون خوبین ؟؟؟؟؟؟ زندگی بر وفق مراد هست ان شالله ؟!

نتانیاهو چیکاره اسرائیله دقیقا ؟؟؟؟؟ اسمش آشناس !!! خانم پوه ، شما از پایان نامه ارشد دفاع کردین یا از تز دکتری ؟ رشتتون چیه ؟

- - - Updated - - -

وای ! خانم بی نهایت ببخشین خیلی صحبت کردم

2. 6 کاربر از پست مفید سرشار تشکرکرده اند .

hamed-kr (جمعه 10 اسفند 97), miss seven (جمعه 17 اسفند 97), Pooh (چهارشنبه 08 اسفند 97), tanhaman (چهارشنبه 08 اسفند 97), بامداد روشنایی (پنجشنبه 09 اسفند 97), زن ایرانی (چهارشنبه 08 اسفند 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)