سلام مجدد
قبل از هر چیزی از دوست عزیزم آقای تنها من نهایت تشکر رو دارم که به سهم خودش سعی داشت از تحریف نا خواسته و غیر عمد ! متن بالای من جلوگیری کند . خیلی ممنون بزرگوار... البته خانواده جاییست که شخصیت فرزند در اون شکل میگیره و اگر فساد وارد خانواده شود ، جامعه به گند و لجن خواهد کشیده شد ... در ضمن همه این مسئولان و مصلحان اجتماعی از همین خانواده قد بر افراشته اند و نمیشه نقش مادر رو به عنوان محور نادیده گرفت .
و اما خانم بی نهایت :
اول اینکه ممنون منو سرشار صدا کردین ، بدون پسوند یا پیشوند .این نشانه صمیمیت و نظر لطف شماست خواهرم . میخوام تصور کنم قصدتون از نوشتن این چند تا جمله خیر بوده و لاغیر . چون همونطور که گفتم قصد من از این متن صلح و آشتی و دوستیست ، نه دشمنی و کینه و نفاق که متاسفانه کم کم داره توی ایران همه گیر و مرسوم میشه !!!!!
شما فرمودین که بنده دنبال به به و چه چه دوستان هستم که ترجیح میدم نقد شخصیتی شما رو به دیده منت قبول کنم و ازتون تشکر کنم که به این درجه از شناخت و معرفت نسبت به بنده رسیدید.. بله دنبال به به و چه چه دوستان بودم که متاسفانه شما برنامه ام رو خراب کردین !
ممنون که حرف دلتون رو ساده بیان کردین !!!!!! البته به نظر شخص بنده اون پیچ و تابی که در کلام شما وجود دارد ، متاسفانه در اکثر اوقات مانع از انتقال احساسات و عواطف شما خواهد شد و حیف و صد حیف ( البته به غیر از این پست و چند پست دیگر ) ... در حالی که خود این عواطف و احساسات بسیار ناب ، صمیمانه و جانانه هستند .
شما یک مادری . شما یک مادری . شما یک مادری و هزار مرتبه دیگر هم تکرار خواهم کرد که شما یک مادری . پس لطفا بدون هیچ حب و بغضی نسبت به بنده مطلب قبلی و ادامه این متن رو بخونین .
بچه زاییدن هنر است !!!! ببینید من خودم مادری رو میشناسم که نوزادش رو یک میلیون تومن فروخت ! هنری که قیمت اون یک میلیون تومن باشد ، صد در صد آنچنان چنگی به دل نخواهد زد ! این هنر وقتی معنی پیدا میکنه که مادر در دامن خودش حتی با وجود فقر و ناتوانی ، نوزادش را مرحله به مرحله پرورش دهد ( نه اینکه فقط فرزند رشد طولی و بعد عرضی داشته باشد ! ) و از او یک انسان وارسته و رستگار بسازد . و گرنه هر بچه زاییدنی هنر نیست و هر کسی هم که بچه زایید ، مادر نیست .
درد نکشیده اید که زایمان را آنقدر بی ارزش می بینید و به آن هنر نمیگویید !!!!!! عجیبا و غریبا !!!! معذرت میخوام یعنی هر کسی که درد کشید ، هنرمند است ؟! یعنی مثلا اگه یه آدم نزول خور و از خدا بی خبر سرطان گرفت و پس از درد و رنج فراوان به هلاکت رسید ، یک هنرمند تمام عیار است و هنرمندانه دار فانی را وداع گفته است ؟!!!!!!! جل الخالق
مثالی بارز از نوح و پسرش آوردین !!!! باز هم معذرت میخوام شما برای نوح به خاطر این فرزندش جیغ و سوت و هورا میکشین ؟!!!! شما کسی رو میشناسی که به احترام نوح به خاطر تربیت کنعان ، تمام قد تعظیم کرده و تشویقش کرده باشد ؟!!!
یک مادر در هر شرایطی مقدس نیست ! مادری که به فرزندش یاد میدهد دروغ بگوید ، مقدس نیست ! مادری که به فرزندش یاد میدهد چشم هایش را روی حق ببندد و از ظلم جانبداری کند ، مقدس نیست ! مادری که جلوی فرزندش نماز میخواند ، ولی بعد نماز غیب میکند ، مقدس نیست ! مادری که به فرزندش یاد میدهد به هر قیمتی پست و مقام به دست آورد ، مقدس نیست ! مادری که به فرزندش یاد میدهد ، که به انسان ها بر پایه پست ، مقام ، ثروت و شهرت احترام بگذارد ، مادر نیست ! مادری که .........................................
مادر تنها یک اسم نیست . پدر تنها یک اسم نیست . همه ما اسما پدر یا مادر هستیم یا دیر و زود خواهیم شد . مهم نیست که شما اسم مادر یا پدر رو به یدک میکشی ! اصلا مهم نیست ! ممکنه برای شخص خودتون یا فرزند عزیزتون اینگونه باشد ، ولی اگه وظیفه خودتون رو درست انجام نداده باشین ، چیزی جز فحش و ناسزا نصیبتون نخواهد شد ! این خط و اینم نشون !!!
کسی که نیمه شب برای فرزند گمراه خود اشک می ریزد و صبح با طلوع خورشید گام به گام با او در این گمراهی همراه میشود و ازش حمایت میکند ، صد در صد مقدس و قابل ستایش نیست . او تنها به اسم مادر است و بزرگترین ظلم رو در حق فرزند خودش و مردم این جهان کرده است. اما زنی که با فرزند خود همراهی نکند و او را به خاطر عملکردش از خود براند ، یک مادر است و در حق اون فرزند و این مردم مادری را تمام کرده است و صد در صد قابل ستایش است . مادر داریم تا مادر !
یعنی خانم پوه از چند فرسخی تشخیص داد که شما نهال کینه و دشمنی در دل کاشته اید !!!! البته به نظر من اشتباه متوجه شدن . اصلا دلیلی نداره که شما از من کینه به دل گرفته باشین ! ولی از صحبت های ایشون مشخصه که بر خلاف شما با توجه به موقعیت شخصی خودشون ، تعریف تازه ای از مادر بودن دارن !!!! شما ولی از موقعیت خودتون برای تحریف صحبت های من استفاده کردین ! البته خدا میدونه هیچ عمدی در کار نبود ! در کل باید از هر فرصتی برای انقباض عضلات مخطط خاطر و شادی استفاده کرد( شما هم دعوتین ! )
ببخشید که هنوز به صندلی و منبر خود تکیه داده ام و از این ژست روشنفکری کوتاه نیومدماصلا بی خیال !!! خودتون خوبین ؟؟؟؟؟؟ زندگی بر وفق مراد هست ان شالله ؟!
نتانیاهو چیکاره اسرائیله دقیقا ؟؟؟؟؟ اسمش آشناس !!! خانم پوه ، شما از پایان نامه ارشد دفاع کردین یا از تز دکتری ؟ رشتتون چیه ؟
- - - Updated - - -
وای ! خانم بی نهایت ببخشین خیلی صحبت کردم![]()

... البته خانواده جاییست که شخصیت فرزند در اون شکل میگیره و اگر فساد وارد خانواده شود ، جامعه به گند و لجن خواهد کشیده شد ... در ضمن همه این مسئولان و مصلحان اجتماعی از همین خانواده قد بر افراشته اند و نمیشه نقش مادر رو به عنوان محور نادیده گرفت . 

علاقه مندی ها (Bookmarks)