من چند تا سوال برام پیش اومده خانم توانا:
دختر شما به شخص خاصی توی خانواده تون شباهت داره؟ اگر بله احساس شما نسبت به اون شخص چیه؟
بارداری شما خود خواسته بوده؟
وقتی دخترتون به دنیا اومد، توی سالهای اولیه زندگیش شما آیا مشکل مالی داشتید؟ با شوهرتون مشکل داشتید؟
وقتی بچه بودید رفتار مادرتون با شما چطور بود؟ یک کم توی ذهنتون مرور کنید
ببینید من فکر می کنم دختر شما برای شما تداعی کننده شخص یا دوران خاصی توی زندگیتون هست که تحت فشار قرار داشتید و اون مساله هرچی بوده چندسال بعدش رفع شده چون شما میگید مشابه اون رفتار رو با بچه های دیگه تون ندارید. دختر اول شما چیزی رو توی ناخودگاه شما آزار میده که شما سعی در انکارش دارید شما به هیچ وجه از بچه تون متنفر نیستید و مقصر هم نیستید خودتون رو سرزنش نکنید اون چیزی که در درون شما آزارتون میده رو پیدا کنید و حلش کنید:
این رنجش میتونه به کودکی شما برگرده وقتی که سن زیادی نداشتید. ممکنه مادر شما مشابه همین رفتار رو با شما می داشته و شما الان همون رفتار رو با فرزندتون می کنید. خیلی طبیعیه ما هر چقدر هم مدعی باشیم که امروزی هستیم در واقعیت رفتار پدر و مادرمون رو روی فرزندانمون پیاده می کنیم.
ممکنه پدر و مادر خیلی عالی ای هم داشته باشیم اما در دوران بارداری یک بارداری تنش زا داشته باشیم ممکنه ناخواسته باردار بشیم و با مشکلات مالی دست و پنجه نرم کنیم و یا با همسرمون به مشکل بربخوریم دوران بارداری دوران حساسیه ممکنه زایمان سختی داشته باشیم افسردگی زایمان پیدا کنیم و یا از فرزندمون بدمون بیاد . بعد یک مدت ظاهرا مساله حل بشه ولی توی ضمیر ناخودآگاه ما اون بچه مسبب همه دردها و ناراحتی های ماست.
ممکنه ما از فرد خاصی توی خانواده متنفر باشیم که علنا برزبون نیاریم مثلا مادرشوهر یا خواهرشوهر و یا حتی از خانواده خودمون . اون فرد باعث درد و رنج ما شده باشه و فرزند ما اون فرد رو توی ذهن ما بیاره .
این باعث میشه توی ذهن ما فرزند ما توی تیم اونا باشه و ما با هر رفتار فرزند دنبال شباهت ها بگردیم هر دفعه که شباهت ها رو می بینیم عصبانی بشیم و شروع کنیم به خشونت به خرج دادن و
...

علاقه مندی ها (Bookmarks)