سلام دوستان
بالاخره تونستم با مشاورم که این مدت تحت نظرش بودیم وقت مشاوره آنلاین بگیرم و ایشون گفتن پیشنهادم جداییه چون شخصیت های شما با هم همخوانی نداره و به هم آسیب میزنید ...واقعیت خییییییلی منقلب شدم اصلا حالم بد شد من نمی دونم اخه این چه جور مشاوره دادنه من راهکار خواسته بودم ... دوستان به نظرتون واقعا به حرفش عمل کنم ؟؟آدم تو کار این مشاورها میمونه ما کلی واسه مشاوره قبل از ازدواج هزینه کردیم و رفتیم و آمدیم و تست دادیم و گفتن شما شخصیتتون همخوانی داره و ازدواجتون مشکلی نداره ... بعدش به ایییینهمه مشکل برخوردیم !همون موقع تقریبا همزمان با ازدواج ما زوج دیگه ای از اقوام بودن که رفته بودن مشاوره و ازدواجشون رو کلا منع کرده بودن اما چون همدیگه رو دوست داشتن به حرف مشاور اهمیت ندادن و ازدواج کردن و الان خیلی با هم خوب و خوشبختن و تو این مدت حتی یک بار به مشکل برنخوردن اونوقت ما ...من کاری که کردم به پدرم گفتم با پدرشوهرم در مورد طلاق و این چیزا هیچ صحبتی نکنه و اگه ایشون باهاشون تماس گرفتن قضیه رو واگذار کنه به خودم ...بلاک گوشیمو روی همسرم باز کردم و صرفا بخاطر رها کردنش توی فرودگاه یک پیام عذرخواهی براش فرستادم و گفتم قبول دارم کارم درست نبوده ( چون مشاور هم اینو گفت) ...بعد از اونم دیگه خبری چیزی نشد و ایشون بلاکشون رو من باز نکردن ...دوستان این مشاوره حالمو خراب تر کرده انگار نظرات بچه های تالار بهتر و کاربردی تره برام ... تو رو خدا برام بنویسین الان کار درست چیه باید چکار کنم ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)