نوشته اصلی توسط
Amir A
ممنونم خانم دلجو. خیلی لطف میکنید.
کسی که از من نمیپرسه در روز چی کارا کردم. اگرم بپرسه فکر بدی نمیکنم کلیت رو که میشه گفت دیگه. من فکر میکنم خانمها حساسیت غیرمنطقی ای دارن به این سوال و جواب ها.
خب اگر کسی بخواد بد بپرسه ببخشید مثلا میتونه بگه چه غلطی کردی یا امثالهم نه چی کار کردی!
من در این زمینه نحوه صحبت کردن و اینکه چی بگم و چطوری بگم که بد برداشت نشه برای همسرم دچار مشکلات عدیده ای هستم هر کمکی میتونه برام خیلی مفید باشه. .
خوب نتیجه گیریتون در مورد اون تاپیک چی بود؟ شما در این تاپیکتون چون هم فرصت دارید و هم موضوع براتون مهمه و هم چون تنها از طریق نوشتاری با تاپیکتون در ارتباط هستید به نظر مهارت گوش دادن خوبی دارید اما در دنیای واقعی جون زبان بدنتون هم وارد عمل میشه ممکنه طوری برای همسرتون باشه که ایشون رو به اجتناب از گفتگو سوق میده.
اون سوالی که ازتون پرسیدم به این خاطر بود که به طور مثال وقتی ریییس من ازم این سوال رو بپرسه می دونم که رییسم دنبال اینه بدونه کارهای مربوط به شرکت که من اونروز انجام دادم چی بوده. وقتی خواهرم ازم بپرسه دنبال اینه که من اگر درددلی دارم و همینطور در موارد دیگه. پس 1- وقتی ما می تونیم یک جواب درست از سوالمون بگیریم که کمی خاصتر سوال بپرسیم. 2- پیش زمینه طرف در مورد شخصیت ما، طرف ما رو به سمت پاسخی می بره که برای ما و خودش خوشایند باشه .
3- طرف ما نباید ترس از توبیخ، تحقیر، توهین و .... در مورد پاسخی که میده چه در اون زمان چه در اینده بداشته اشه. 4- قابی که به کار می بریم می تونه بسیار کمک کننده باشه.
مثلا من یکروز میرم آرایشگاه و همسر من میاد خونه و می گه امروز کجاها رفتی؟ خوب من به این سوال سعی می کنم سرسری جواب بدم و حرف رو عوض کنم چون بنا بر تجربه گذشته حدس می زنم همسرم دنبال یک ایراد در منه . ولی اگر همسرم بیاد خونه و بگه وای بلا چی کار کردی امروز اینقدر خوشگل شدی ؟ .... احتمال اینکه من با ذوق بشینم براش تعریف کنم که رفته بودم آرایشگاه خیلی زیادتره.
- - - Updated - - -
و البته با توجه به واکنش همسرم دفعه بعد یا خودم پیشقدم میشم برای تعریف بیرون رفتن و یا برعکس فیلتر بیشتری برای تعریف کردن به کار می برم.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)