تشکر خانم دلجو از راهنماییتون. واقعیت من تا الان فکر میکردم یوگا ورزش خانمهاست الان دیدم مردها هم مثل اینکه میتونن و حتی باعث رشد عضله هم میشه. مرسی از پیشنهادتون فکر کنم کار مثبتی باشه. یه فکرای خوبی به سرم زد پستتون رو که خوندم. تشکر
درست میفرمایید من یکم عجله دارم که زودتر نتیجه بگیرم و قال قضیه رو بکنم نه اینکه بعدش ولش کنم ولی میخوام بالاخره نتیجه راه هایی که میرم رو هم ببینم. بی نتیجه موندن خودش عصبیم میکنه.
رو زبان بدن هم یه مدت کار میکردم متاسفانه اونم ول کردم. احتمالا باید همه تغییرات رو با هم اعمال کنم که اثر کنه. تمرکز زیادی میخواد تمام مدت بخوای روی همه رفتار و حرکت و تن صدات و کلماتی که میگی دقت کنی. وقتی سعیمو میکردم رعایت کنم هم خیلی وقت ها هیچ کنترلی روی خودم نداشتم و با یک عصبانیت برمیگشتم به نسخه کارخونه.
دیگه یه جمله امروز چی کارا کردی رو که نمیشه خیلی پیچیده ش کرد نهایت یه عزیزم تهش بچسبونم. میشه اگر براتون مقدوره یک مثال از طرح سوال به شیوه صحیح بزنید که باعث میشه خود خانم با ذوق بیاد همه چیزو تعریف کنه؟
تشکر جناب یوسفی. من با در نظر گرفتن همه این علل و شرایط دنبال راهکار هستم چون یه سری مسائل از کنترل من خارج هستن متاسفانه. در شرایط ایده آل که همه حالشون خوبه. وقتی علل و پیشامدها و آدم هارو نمیشه تغییر داد مجبوری بیشتر به تغییر خودت فکر کنی.
نه اصلا جریان اینجوری نبود آقا امید.
پدر من دوست نداشت من بازی کنم اگه مثلا تو کوچه منو در حال فوتبال بازی کردن میدید پوستمو میکند. از من کار و پول میخواست خیلی جریانش مفصله توضیح نمیدم ولی با شرط بندی من مشکلی نداشت. من دلم میخواست بازی کنم چون خب سنم میطلبید و از طرفی باید پولم میبردم خونه نتیجه این میشد که با معامله با دیگران سر پول بازی میکردم و بعد این تبدیل به عادت شد یکم برام حتی وقتی که دیگه کار میکردم.
اینکه گفتم دوستام نجاتم میدن هم خودم ازشون خواستم که وقتی تو همچین محیط هایی گیر میکنم منو بکشن بیرون.
دوستای خانم من خیلی زیادن اصلا تنها نیست نمیدونم واقعا چرا منو اذیت میکنه.
پنج مرحله ای که اشاره کردین برای بنده گنگ هست که به چه شکل و چطور انجام بدم اگر مثال بزنید یا منبعی در این زمینه معرفی کنید ممنون میشم.
اگر خشم و عصبانیت از نهاد کودکه پس من اصلا مهار بچه نباش ندارم و داریم بیراهه میریم دوست عزیز.

علاقه مندی ها (Bookmarks)