نوشته اصلی توسط
نشاط زندگی
از همگی واقعا ممنونم
جناب داود ت . واقعا از این شرایط خسته شدم اگه بخوام برای نفقه اقدام کنم حتما باید خونه خودم باشم ؟ ( آخه اینجا نمی تونم تنهایی بیرون برم ) خیلی دوست دارم خونه پدرم برم از لحاظ روحی واقعا خستم اگه خونه پدرم برم شرایط نفقه و هزینه دخترم چطوری میشه
بخاطر تهدید های شوهرم اکثر شب ها کابوس می بینم که شوهرم با چاقو به سمت دخترم میاد که سرش رو ببره
زمستونی عزیز ممنون از راهنمایت عزیزم . من هیچ وقت مستقیم به شوهرم نمیگم یارانه منو بده همیشه میگم همرام پول ندارم میشه یکم بهم پول بدی . در مورد تشکر کردن هم خودم خیلی ذوق میکنم و به دخترم میگم ببین بابا برات چه ... خوشگلی خریده هم یواشکی به دخترم یاد میدم که بره بوسش کنه و تشکر کنه یکبار عمو کوچیک من دخترم رو برده شهربازی دیگه از اون روز دخترم به باباش التماس میکنه که بازم ببره شهر بازی ولی شوهرم تا بحال نبرده و بهش میگه شما فقط بلد هستین خرج بتراشین و ... این روزها که دارم میبینم بخاطر بی مسئولیتیش در ضروریترین لوازم خونه که دیگه داره شورش رو در میاره منم دیگه تحملم تموم میشه و دیگه اون صبر و حوصله گذشته رو ندارم مخصوصا که میبینم مشکل مالی نداره دخترم برای خرید یه میوه مثل توت فرنگی باید ساعت ها برای پدرش التماس کنه و در نهایت پدرش از مضرات توت فرنگی بهش بگه توی همچین مواقعی صبرم دیگه تموم میشه
علاقه مندی ها (Bookmarks)