به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 31 خرداد 96 [ 08:04]
    سطح
    41
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 56
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsOverdriveTagger First Class3 months registered
    تشکرها
    141

تشکرشده 512 در 186 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.ma.mm نمایش پست ها
    وای خدایا از عصبانیت دلم میخواد دق کنم
    واقعا هیچ کدوم از شما خانوم های بالا لیاقت عشق یک مرد رو ندارید حرف های شمارو خوندم میفهمم چرا مردها انقدر از ازدواج سنتی وحشت دارن شما که واسه عشق مردها و خودشون هیچ ارزشی قائل نیستید و مثل یه تیکه آشغال میندازیدشون بیرون ولی خدا نکنه یک پسر با دلایل عقلانی بخواد رابطه ای رو تموم کنه به زور با ایجاد عذاب وجدان و نفرین میخواید خودتونو بهش تحمیل کنید
    خیلی نامردیه با فیگور دین داری و معنویت این طور حقیقت رو تحریف می کنید واقعا مرحبا به دین داران عزیز سایت
    خواهر عزیزم موقعیت شما مثل کسیه که رفته رشته و شغلی رو انتخاب کرده که پدر و مادرشو خوش حال کنه ولی هر روز صبح نا نفرت از انتخابش از خواب پا میشه و حالش از کارش بهم میخوره و شب هم با نهایت غم سر روی بالش میذاره ولی خیلی ها آرزوی شغل پر درآمدشو دارن ولی ایشون تا آخر عمرش دلش نمیاد واسه اینکه مبادا دل پدر و مادر رو بشکنه از شغلش استعفا نمیده و نمیره سراغ شغلی که بهش علاقه داره و دیگران با اینکه مگه شغلت چشه خیلی هم خوبه منصرفش میکنن نشد با عذای وجدان واسه پدر و مادرش اینکارو میکنن و ایشون درنهایت نادانی انتخابش رو واسه مشورت نادرست اونا تغییر میده و هیچ وقت رنگ خوش حالی رو نمیتونه ببینه چون انتخاب و خوب و بد و شادی هرکس در شرایط خاصی رخ میده ولی یک چیزی بین همشون مشترکه که هروقت جایی باشه که خودش بخواد باشه از همیشه بیشتر احساس رضایت میکنه و هرکس پیش خوب خودش حالش خوبه
    تا وقتی که انقدر واسه خودت و انتخابت ارزش قائل نمیشی چیزی بهتر از این شرایط نسیبت نمیشه امیدوارم منظورمو درک کنی و راه درست رو انتخاب کنی و اینقدر ساده لوح نباشید و این حجم فاجعه بار ظلم رو در حق خودتون و اون مرد نکنید خودتونو بذارید جای اون و یکم واسه اون حداقل ارزش قائل شو و انقدر با حرف های قشنگ با تم مذهبی حقیقت رو واسه خودت تحریف نکن آخه کجای رابطتون رابطه معمولی بود یعنی فرق رابطه معمولی و عاشقانه رو نمی دونید؟!؟!؟!؟!باید از خودت خجالت بکشی این حجم ریاکاری در بین مراجعین سایت و کامنت ها بی سابقه هست

من فکر میکنم اگر نظرمون درباره افکار دیگران متفاوته، میتونیم بدون توهین به شخصیت نظر دهندگان بیانش کنیم.
    اگر منظورتون از خانومهای اون بالا ، من هم بودم باید به عرضتون برسونم عشق با عمل منافاتی نداره و بشدت جاذب همن.
    باز که ما رو برگردوندین به بحث اسلام از نوع هر جور دلم بخواد!
    اون آقا اگر ذره ای برای رابطش با این خانم ارزش قائل بود ، اگر کارگری میکرد میتونست بعد سه سال بیاد و هر جور شده اگر از در بیرونش کردن از پنجره داخل شه و دختر مورد علاقشو بگیره.
    برخی از ما ایرانی ها گاهی دوست داریم چشممون روی حقایق بسته باشه، سه سال آشنایی بس نیست؟ این خانم چند سال عمر از خدا میگیره؟ چند سالشه؟ که باید مقدار زیادیش رو برای آدمی که در عمل سسته اتلاف کنه.
    اگر ایشونو راهنمایی کردیم چون عقل حکم میکنه الان ایشون در راهی قدم گذاشته که مهره های شطرنجو تکون داده( اولا خواسته ایشونو که قبول کرده چون اگر نمیخواست بفرض یک پیره مرد جاش میومد قبول میکرد؟ ثانیا این پسر از نظراتی که گفتن اصلا بد نیست)
    اگه برگرده عقب از کجا معلوم اون دوست پسر قبلی بیاد؟ از کجا معلوم حسرت نخوره که چرا اشتباه کردم؟ از کجا معلوم باز با اون آقا به دعوا برنگردن؟
    شما قول میدی اگر این خانم نامزدیشو بهم بزنه اون آقا باهاش ازدواج میکنه؟
    اون سه سال فرصت داشت میخواست بیاد ، نامزد ایشون چند وقت کوتاه... کی استوار تره؟ کی میتونه نشون بده میتونه همسر داری کنه؟ میتونه در حد یه نشون دختر رو‌نگه داره و مسئولیت بپذیره؟
    من یکی وجدانم اجازه نمیده اگر کسی به این سایت بیاد راهنمایش کنم بره با دوست پسرش خوش باشه،همین خانم ها سالهای بعد تو زندگیشون از همین دوست پسراشون هزار طعنه میشنون، همیشه تو زندگیشون سایه شک و تردید هست، سایه خودت خواستی هست.
    نه آقا مهدی وجدانم رو به بهایی ناچیز برای خوش کردن دل یک دوست پسر معمولی نمیفروشم.
    الحمدالله درست میگین ما لیاقت چنین عشق هایی رو نداریم ، چون لیاقتمون بالاتر از بحث هاست. لیاقت عشق واقعی رو داریم . قدر گوهر رو گوهر شناس میدونه
    .
    ویرایش توسط yarmehrban : دوشنبه 11 اردیبهشت 96 در ساعت 22:10

2. 7 کاربر از پست مفید yarmehrban تشکرکرده اند .

Hildaa (سه شنبه 12 اردیبهشت 96), Quality (سه شنبه 24 مرداد 96), Ramin231 (سه شنبه 12 اردیبهشت 96), نادیا-7777 (سه شنبه 12 اردیبهشت 96), ZENDEGIBEHTAR (سه شنبه 12 اردیبهشت 96), باغبان (دوشنبه 11 اردیبهشت 96), جوادیان (سه شنبه 12 اردیبهشت 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)