سلام
ترجیح میدم تو همون تنهایی خودم بمونم تا گرفتار احساس یکطرفه بشم
این یه تجربه است آبی ؛ به خاطر اینکه احتمال شکست درش هست نباید ازش صرف نظر کنی. این یه رفتار کاملا اشتباست.
راستش نمیدونم باید چیکار کنی! به نظرم پیشنهاد مستقیم باید آخرین تیرت باشه تا اون موقع بهتره همین راه های شیرینیو بیسکوییتو امتحان کنی( و بهونه هم نیار؛ یه بیسکوییت بخر بعد خودت یکیشو بخور یه دونشم به اون تعارف کن. بقیشم بذار تو کیفت بذار برای فردا به میز هم احتیاجی نیست!). امیدوارم دوستان در خصوص این راهکارها بیشتر بگن. من فقط اومدم روحیه بدم و بدون که حقته زندگی ای که دوستش داریو داشته باشی؛ اما باید برای داشتنش تلاش کنی( میدونم خیلی تلاش کردی تا الان) تا اینکه صورت مساله رو حذف کنی. البته اگه دنبال راهکار مناسب نبودی نیازی نمیدیدی این تاپیکو بزنی.
علی ای حال فعلا رو کارت تمرکز کن چون هم میتونه منافع پولی و کاری بعدی برات داشته باشه هم اینکه شاید به یه راهکار خوب برسیم.
دیگه، خودت میدونی، تنها کاری که نباید بکنی رفتارهاییه که نشون میده وابستش شده باشی.
نمیدونم این حرفم معنی میده یا نه؛ ولی بذار ذوق هنریت کار رو ببره جلو. هنر زبان مشترکیه برای همه ی آدما و همشونو بهم وصل میکنه. شاید بد نباشه در خصوص همین موارد باهاش بحث کنی . موارد مشترک فکری خودش عامل جذابیته.
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
علاقه مندی ها (Bookmarks)