به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 85

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 18 دی 00 [ 21:34]
    سطح
    86
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 17
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    3,454

تشکرشده 2,695 در 688 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط esm نمایش پست ها
    آبی بیکران عزیز
    فکر میکنید هر دختر و پسر معتقدی که از راهی غیر سنتی به هم رسیدن این روزها رو نداشتن؟
    اگه همه اون دخترا خودشونو قایم میکردن چه اتفاقی میفتاد؟ اگه به احساس خودشون بها نمیدادن؟ چرا به عنوان یک انسان انسانی ترین حس رو حق خودت نمیدونی؟ تنها چیزی که باید ازش دوری کنی وهم و خیال و بافتن درباره اون ادمه. اینا کورت میکنن و اجازه شناخت درست رو ازت میگیرن.
    تو همون دختر خانم متین و موقر باش و همچنان لبخند بزن. اگه فرصت همکلامی پیش اومد یه جوری که یه خانم تو سن تو باید بلد باشه ته و توی چیزایی که برات مهمه رو دربیار. جلوی چشم باش ولی ارزشهای خودتو حفظ کن. بذار فرصتش پیش بیاد که بهت فکر کنه. تمام احساسات خوبت از کنار اون بودن هم نووووووووش جونت
    عذاب وجدان هم ممنوع
    فقط خواهشا نشین و تو ذهنت ازش بباف. نذار کور بشی. زمان که بگذره اگه جلو نیومد تکلیفت معلومه
    سلام
    تشکر از نظرتون
    راستش هیچ وهم وخیال پردازی در مورد طرف انجام نمیدم تا جایی که میتونم ذهنم کنترل میکنم بابا من 37 سالمه بچه نیستم همه اینچیزارو میدونم
    البته اونقدر درگیری ومشکلات دیگه دارم که وقت ندارم بخوام بشینم برای این مسئله خیال پردازی کنم
    در مورد اینکه اکثرا میگن جلوی چشم باش یعنی چی؟ من برعکس فکر میکنم با اینکه کارم طوری که فعلا مجبورم هر روز یا یک روز در میون ببینمش دارم سعی میکنم موقعیت تغییر بدم
    یعنی کمتر برم خودم حس خوبی ندارم هر روز ببینمش میترسم وابستگی به وجود بیاد میخوام اگه ضرری هست الان جلوش بگیرم ولی اون داره به همکاری بیشتر فکر میکنه که این هم منو به شک میندازه نمیدونم به فکر سود خودشه یا دوست داره با من بیشتر کار کنه اینکه در اینده بفهمم فقط به فکر خودش یا سود خودش بوده که منو نگه داشته همین الان اعصابم بهم میریزه

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام خانم آبي بيكران سلام اقا محمد رضا مرسی که اومدین خوشحال شدم اسم اشنا دیدم

در گذشته خيلي از شما و تجارب شما بهره برديم و من مطمئن هستم مثل هميشه بهترين كار رو انجام ميدهيد.

------------

من ديروز داشتم در مورد يك مسئله فكر مي كردم كه هيچ جوره نمي تونستم بپذيرمش.
    آخر سر به اين نتيجه رسيدم كه من اول بايد هدفم رو بشناسم، سپس مسيري كه براي رسيدن به هدفم در نظر ميگرم رو جوري تنظيم اش كنم كه در درجه اول به هدفم برسم و در درجه بعدي از اصول اخلاقي كه براي خودم وضع كردم خارج نشم.

يهويي ياد شما افتادم كه دو روز پيش موضوع تاپيكتون رو ديده بودم.

خانم آبي بيكران قبلا يك هدفي داشته و قطعا هنوز هم داره. ولي به دليل برخي مسائل انگيزه و اميد خودش رو براي رسيدن به اون هدف از دست داده است. اهدافی زیادی بود که نرسیدم یعنی اینقدر زمین خوردم که میگم اگه اینبار دیگه زمین بخورم بلند نمیشم

اين شعاري كه ميدم رو شايد خودم نتونم بپذيرم ولي شما سعي كن قبول كني : "اين بحراني كه اغلب خود خانم ها براي ازدواج ساختن رو بگذاريم كنار" يعني اينكه اگر دختري به مرز سن 29 و 30 سال رسيد بهش نگيم " اي واي فلاني داري بحراني ميشي! اي واي مادر بيساري يه فكري بكن دخترت داره سن بحران رو رد ميكنه!
    با اين تفكر ديگه ما ميتونيم در حال خودمون زندگي كنيم و بدون استرس و با انگيزه هميشگي راه برويم. شما پسرین عمرا بتونید یه دختر که مرز 35 سالگی هم رد کرده نه شغل درامد ثابتی نه ازدواج کرده نه حامی وپشتیبانی داره وتنها زندگی میکنه رو درک کنید!

الان سن سي سالگي شده خط پايان يا به نوعي ازدواج شده خط پايان براي ما مجردها ! اگر ما به موقع از خط پايان نگذرم انگيزه هامون از دست ميره و هزار تا اتفاق روحي ديگه!

--------------------------------

خوب با همه اين تفاسير، خانم آبي بيكران هدفش چيه؟

اشكالي نداره اگر يكي از هدف هامون تشكيل خانواده باشه، خوب براي تشكيل خانواده بايد به روش هاش بر اساس اصول اخلاقي كه هر شخصي بنابر تعاليم، تجربه هاش و غيره براي خودش وضع كرده، پايبند باشيم و عمل كنيم. من تا همین یک ماه پیش مسئله ازدواج برای خودم حل کرده بودم یعنی بوسیدم گذاشتم کنار ویه درصد هم بهش فکر نمیکردم ولی از شانس خوب یا بد من البته بگم بد بهتره چون من شانس خوب سراغم نمیاد نمیدونم این ادم چرا جلوی من سبز شد یا اینکه چرا باید کار من طوری پیش بره که به این ادم نیاز پیدا کنم واز همون بخورد اول متاسفانه مهرش به دلم بشینه :(

قدم اول و يكي از اين روش ها، احساس هايي هست كه خداوند در وجود ما قرار داده، و به درستي در همه ما با ديدن جنس مخالف كه در ظاهر مناسب حال ما هست جوانه ميزنه و بايد به اين حس ارزشمند احترام بگذاريم ( نشان دهنده سلامت روح و روان) .
    به نظر خانم آبي بيكران تو اين قدم يكم ترس داره، شايد ترستون از اين باشه كه ممكنه نتيجه نده و به روحيه تون ضربه بخوره.
    ولي راه داره، اوليش توكل هست و دوميش عدم رويا پردازي و سوميش هم اينه كه به هدفمون پايبند باشيم يعني: " اگر نشد هم نشد" خودم میدونم به جز توکل که هیچ کاری از دستم برنمیاد رویاپردازی هم اصلا! فقط میدونم کسی هست که قلبا میخوام ولی فکر وخیال که گفتم اصلا

قدم دوم و ادامه راه ، كنترل اين احساس است براي اينكه از خطوط اخلاقي مون رد نشويم و بايد از نفس و اراده خودمون كمك بگيريم. كه من تو اين قدم مي دونم كه شما توانا هستين. اینو هم از خودم مطمئنم هیچ وقت خط قرمزی رد نکردم ونمکینم همه ترس منم برای اینکه میخوام تا میتونم فاصله بگیرم همنیه که نکنه خدای نکرده یه رفتار یا عکس العمل حتی کوچیک از طرف من باعث سوتفاهم یا به نوعی چراغ سبز از نظر اون طرف باشه هر چی باشه من غرورم بیشتر دوست دارم نمیخوام حتی یک درصد طرف فکر کنه من بهش توجه دارم
    ولی وقعا چطور میتونم این کار بکنم من رفتار عادی خودم دارمقبلا گفتم کلا رفتار سردو خشکی ندارم خودم نمیگیرم زود با ادما صمیمی میشم من دختر محجبه ای هستم شاید در نگاه اول اکثرا فکر میکنن خیلی ادم مغروو وخشکی هستم ولی چند کلمه که شروع میکنن به حرف زدن یهو متوجه میشن شخصیت من برعکس تصور یا ظاهرمه همین گاهی خودم نگران میکنه میگم نکنه فکر کنن چون دختر چادری هستم باید خیلی خشک ورسمی با همه رفتار کنم نکنه دچار سوتفاهم بشن ولی سعی میکنم همیشه خودم باشم به خاطر همین هم خیلی زود دوست پیدا میکنم اکثرا باهام احساس راحتی میکنن نمیدونم حالا این خوبه یا بد؟کلا شخصیتم دختر مهربان ودلسوزی هستم

--------------------------------

خانم آبي بيكران، خانم esm و يار مهربان روش هاي خوبي رو گفتن.

در نظر بگيريد بخواهيد به يكي از دوستان همدردي ( منظورم جنس مذكر ) راهنمايي بديد كه چه طور به شخصي كه در محيط كارش ديده و در نگاه اول خوشش اومده، شناخت پيدا كنه و از تفكر خانم مقابلش آگاه بشه چي ميگيد؟ چه طوري رفتار هاي خانم مقايل اون دوست همدردي مون را براش آناليز ميكنيد؟

------------------------------------
    برای شناخت بیشتر اگه اون جنس مذکر قصدش ازدواج باشه خوب میگم باید ارتباط بیشتر کنه مثل ادم بره جلو مستقیم به خود دختر بگه حرف دلش راحت بزنه همین
    ولی خوب یه چیزی هست که رفتار هر دختر یا پسری درمقابل جنس مقابل فرق میکنه
    مثلا بعضی دخترا وقتی میفهمن یکی خوشش اومده اونارو زیر نظر داره خودشون میگیرن وبی محلی میکنن یعنی طرف نمبینن یه جوری همون ناز میکنن ولی حرف دلشون برعکس رفتارشون البته اون حیای دخترانه اجازه نمیده سریع اشتیاق خودشون نشون بدن
    اما یه دختری هم ممکنه برعکس اولی رفتار کنه وقتی بفهمه پسری از اون خوشش اومده استقبال میکنه واین فرصت میده تا شناخت پیدا کنن
    اما یه چیز دیگه هم بگم چرا من دختر اگه اول از یکی خوشم بیاد نباید به طرف بفهمونم که خوشم اومده؟؟؟؟؟ چرا تا پسره از احساس من خبر دار میشه صد قدم دور میشه؟؟؟
    چرا مثل یه انسان منطقی وعاقل بالغ رفتار نمیکنن ؟تو هر سنی باشن این رفتار زشت ترک نمیکنن به جای اینکه خوشحال باشن من دختر مثلا یه نکته مثبتی درون اونا دیدم که خوشم اومده وباید به خودش افتخار کنه که مورد توجه یکی قرار گرفته نه اینکه برعکس فرار کنه مگه چی میشه اگه همچین مواقعی فرصت شناخت هم به خودش بده هم به طرف؟ حالا خواستی هیچی نخواستی هم هیچ ولی متاسفانه 99درصد پسرای ایرانی این رفتار بی فرهنگی دارن که تا میفهن دختری بهشون توجه کرد سریع میرن تو لاک دفاعی
    الان از اول تایپیک همه دوستان گفتن نزار بفهمه تو خوشت اومده چرا باید نفهمه چون فرار میکنه مگه قرار غل وزنجیرش بکنم بزور وادارش کنم که منو بخواه توروخدا؟
    مرا با حقیقت
    بیازار
    اما،
    هرگز با دروغ
    آرامم نکن.

2. 2 کاربر از پست مفید abi.bikaran تشکرکرده اند .

mohamad.reza164 (دوشنبه 23 اسفند 95), Ramin231 (یکشنبه 22 اسفند 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)