منم این تفکرات رو داشتم
راهشم یافتم وو کلی برنامه ریزی کردم براش
1500 میلی گرم از یه دارو ی خوراکی که تو کمتر از دو ساعت آور دوز میشی و تو خواب تموم میکنی راحت و بدون درد
راستش رو بخوای این کارو هم کردم
میدونی چی شد دارویی که طبق تحقیقاتم با دوز مصرفی تو کمتر از دو ساعت منو باید از زندگی راحت میکرد تا چهار ساعت هیچ اثری روم نداشت و بعد چهار ساعت هم همشو بالا آوردم !!!
برنامه ریزی ما انسانها کشکه
بیشتر از قبل به خدا ایمان آوردم و مشکل تو هم ایمان به خدا و ماورا است
خدایی که هر کدوم از ماها رو به یه دلیلی آفریده و تا وقتی بهمون امید داره که دلیل وجودیمون برآورده میشه هرگز نمیتونیم زمین بازی رو ترک کنیم حتی با خودکشی
تا یه هفته منن فقط از عوارض دارو رنج کشیدم و دردها وحشتناکی که داشتم که اصلا قرار نبود برام پیش بیاد اما شد
الان میدونم من به یه علتی تو دنیا هستم و باید انجامش بدم
شاید حتی علتش همین باشه که تنبل باشم و هیچ کاری نکنم و غر بزنم و توازن جهان هستی رو برقرار کنم
شایدم علتش خیلی بزرگتر باشه که با وجودم میتونم بهش برسم
این ها تجربیات من بود از خودکشی که کلی با برنامه ریزی بود .
اما مساله تو اینه که همون قدر که زندگی برات جدی نیست خودکشی هم برات جدی نیست چون اگه جدی بود حتما راهی براش پیدا میکردی !
جدی نیست ! پس این یعنی تو یه دل خوشی هایی داری . بگرد پیداشون کن
بنویس چیزهایی که ازشون لذت میبری و لبخند میاره رو لبت
مثلا: چای شیرین صبحونه . خوابیدن ظهر تابستون زیر کولر . شربت بهار نارنج و زعفرون با یخ . قدم زدن تو خیابون . دیدن بیست و سی . دیدن فوتبال . خوندن یک کتاب . داشتن یه پیج اینستگرام و....
چند تا پیشنهاد برای تو :
1.اگه خیلی تنبلی بشین فقط فیلم ببین یه مدت . فیلم های خارجی بهتره
2.با کارهای کوچیک شروع کن برو بازار تهران دو جین جوراب فله ای بخر ببر تجریش کنار خیابون بساط پهن کن بفروش خیلی حال میده
3. تو کارهای خونه کمک کن .جارو کردن غذا پختن
4.پدرت و بغل کن و ببوس و ازش تشکر ک بخاطر زحماتش
یه مدت فقط سعی کن از زندگی لذت ببری
هر چی بهت لذت میده رو انجام بده و لدت ها تو بنویس
سعی کن به خدا توجه کنی تو زندگیت . یا صلوات بفرست یا برو مسجد فقط بشین یک ربع توش همین . از خدا بخواه حالا که وجود رو بهت بخشیده بهت قدرت بده سد داشته باشی و نقشت تو توازن جهان پررنگ باشه
هر روز بهش بگو :خدایا من که به تو اعتقاد ندارم اما اگه تو همون خدای نهال که بهش اعتقاد داره وجود داری به من کمک کن.
اگه بعد یک هفته نتایج مثبت ندیدی من خودم بهت آمپول هوا تزریق میکنم به شرطی که دقیق کارها رو انجام بدی و تو این تاپیک بیای گزارش بدی .ولی بگم ها درد داره ها . مرگ کلا بدون درد نیست .
تنها مرگی بدون درده که به موقع باشه و اونم موقعی که همه نقشت و تو بازی دنیا خوب بازی کرده باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)