خب مادرشوهره ديگه زبونش نيش داره! هر حرفي بزنه هم خار تو چشم حساب ميشه. حالا دوستمون هرچي ميگه لابد راست تر ميگه.از من بپرسي ميگم تا ابد هم اين رابطه عروس و مادر شوهري درست شدني نيست كه نيست.
مي دوني مشكل كجاست؟
اينكه زيادي منفعلانه عمل ميكني. هركي هر حرفي ميزنه به همون سمت خم ميشي و صحبتاش رو سريع جذب ميكني. آدما عادت به نصيحت كردن دارن و ميخوان هي بگن تجربه هاي اونا ارزشمندتره. خب شايد هم باشه كي مي دونه؟ پس حرفاشون رو بشنو ولي قرار نيست حتما همه رو عملي كني كه! ببين از زندگي چي ميخواي بعد ببين كدوم حرفا بهت كمك ميكنن مسير زندگيت رو پيش ببري. شايد لازم باشه از ١٠٠٠ تا جمله يه آدم فقظ دوتاشو استفاده كني.
اين از كليت ماجرا. و اما اگه نظر شخص من رو در مورد حرفاي مادر شوهرت و دوستت بخواي ميگم هر دوشون راست ميگن. من به اين جمله اعتقاد دارم كه "زني كه خرج نداره ارج نداره" چه اشكالي داره گاهي هم براي همسرت نقش يه ملكه رو بازي كني و ازش بخواي با يه احترام خاصي برات خرج كنه؟ اگه الان هوس فلان رستوران رو كردي خب چرا نبايد بري؟ ميخواي ٧٠ سالت كه شد تشريف ببري؟
وليييي اين معنيش اين نيست كه زندگيت رو هم به آتيش بكشي. حواست باشه كه جيب شوهرت جيب تو هم هست. رابطه دوست دختر دوست پسري اينطوري نيست! حالا اگه فلان رستوران هر وعده غذاييش ميشه ١٠٠ تومن دليل نداره هر روز پاشي بري اونجا! بلكه تو دهن شوهرت بنداز كه براي سالگرد ازدواجتون تو رو ببره. بايد مسائل مالي زندگيت رو مديريت كني نه اونقدري قناعت كن كه آخرش هم از زندگي چيزي نفهمي نه اونقدري خرج كن كه زندگيتو به آتيش بكشي.
حالا از همه اينا بگذريم. تو چرا زندگي خصوصيت رو براي دوستات انقدر باز ميكني؟؟؟ ازش سير شدي؟ اگه تو ذهنت يه زندگي شلم شولباييه كه احتمالا هم به طلاق خيلي نزديك ميشه، بهت توصيه ميكنم همين كارت رو با ظرافت ادامه بده!! يه حريم خصوصي براي خودت تعريف كني بد نيست

از من بپرسي ميگم تا ابد هم اين رابطه عروس و مادر شوهري درست شدني نيست كه نيست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)