من اگر جای شما بودم هرگز به همسرم نمیگفتم که پسرم مخالفه برگشت منه,پسرم میگه دوستش نداری,پسرم ... با این صحبتا ممکنه الان که قصد همسرتون برگشت شما به زندگی باشه و چیزی نگن ولی این تو ذهنشون میمونه و براشون ناراحت کننده خواهد بود و بصورت غیر مستقیم بعدا بروز داده بشه.اینقدر پسرتون رو وارد ماجرا نکنید این دقیقا مثل وقتیه که شما خانواده رو وارد جریان کرده باشین و بگین پدرم مخالف برگشت من هستن.همسرتون چه حسی نسبت به پدرتون پیدا میکنن؟
اگر میخواین جدا شین نظرتون محترمه ولی اگر قصد برگشت دارین سعی کنین همه جوانب رو درنظر بگیرین.کاری نکنین که موضوع جدیدی درست کنین اون موضوع میتونه کینه گرفتن همسرتون در دلش از پسرتون باشه که چرا همسرم اینقدر پسرم پسرم میکرد و معیارش برای زندگی با من پسرش بود پس من چی میشم این وسط نکنه فقط یه سایه بالا سرم...(البته اگر داستان رو برعکس کنین ممکن بخاطر این حس به همسرتون حق بدین)
اینکه پسرتون از زندگی راضی باشه خیلی مهمه ولی یکمی سیاست بخرج بدین.حتی نیازی نیست که اینقدر با پسرتون در این مورد صحبت کنین این مسائل شخصی و بین شما دونفره اینجوری پسرتون ور هم نسبت به همسرتون حساستر میکنید و به قول خودتون سن پسرتون هم که نزدیک به سن بلوغه

علاقه مندی ها (Bookmarks)