شوهر شما داره به خودش قیافه حق به جانب میگیره و با زدن حرفای دو پهلو همه رو بازی میدن.چقدر جالبن ایشون که میگن غرورم و دلم شکسته.با وجود اون همه تحقیر توقع دارن شما با دست گلو شیرینی برید منزلشون و بهشون برسید؟
پیشنهاد من اینه که شما به تنهایی برید مشاوره و همه چیز رو موبه مو توضیح بدین تا مشاور راهنماییتون کنن
تمام حرفای همسرتون با سیاسته و قصد دارن شمارو مقصر نشون بدن و خودشون رو بی گناه و مظلوم
روند ایشون همین خواهد بود.به آزار و اذیت شما میپردازن و هرکاری که دلشون میخواد رو انجام میدن و جلوی دیگران ظاهرشون رو حفظ میکنن.
به مشاور میگن حنا زندگی منه و بعد اوووونهمه تحقیر و توهین
به مادرتون میگن دلم شکسته حنا باید بیاد به من برسه و اگر شما برید بازم تحقیرتون میکنن
با اون دختر در ارتباطن و بعد میگن برام کسر شانه که بهش زنگ بزنم بگم مزاحم همسرم نشو
اصلا مهم نیست که شما کجا و در چه حالین
ایشون دارن همه رو بازی میدن و خیلی زرنگ هستن و فقط بخاطر حفظ ابرو و ظاهره که حرفی از طلاق نمیزنن البته علنی
من هیچ علاقه ای در ایشون نسبت به شما ندیدم
زندگیتونو بخاطر این آقا تباه نکنین
برید یه مطالعه کنین ببنید هدف از ازدواج چیه,زن و شوهر نسبت به هم چه وظایفی دارن,ببینید رفتار کسایی که همدیگرو دوست دارن چجوریه
شما اگر جدا شین هیچ چیز رو از دست ندادید و خداروشکر کنید که رابطه کامل زناشویی هم نداشتین.هنوز اتفاقی نیوفتاده که شما بخواهید به هر قیمتی این زندگیرو حفظ کنید و بازهم خداروشکر که خانواده ای دارین که منطقی هستن و حمایتتون میکنن.واقعا از زندگی مشترک اینارو میخواستین؟الان به چیزایی که خواستین رسیدین؟
ایشون نه احترام شمارو نگه میدارن نه مادرتون نه هیچ کس دیگه از الان تمام حرمتا از بین رفته.همه کاری هم ماشالا انجام دادن.کتک و خیانت و بی احترامی و بی محلی و ایراد از ظاهر شما و مادرشوهری که مخالف شماست
چرا اصرار به حفظ این زندگی دارین وقتی دلیلی براش وجود نداره؟
خوشبختی شما منوط به زندگی با همسر فعلیتون نیست اینقدر خودتون رو دست کم نگیرید و اعتماد به نفستون رو حفظ کنید
از الان باید محکم و منطقی برخورد کنید.این روند درست یک زندگی نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)