به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 02 مرداد 95 [ 18:22]
    سطح
    11
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 20.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered500 Experience Points
    تشکرها
    12

تشکرشده 34 در 17 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط maryam.maryam نمایش پست ها
    سلام
    به جند دلیل حرفای مدیر برای من مفید تره
    من الفبا ر و هم بلد نیستم چه برسه به چسبوندن یا اشنا شدن
    تعداد نظرات پسها اینجا خیلی کمه

لطفا با هم بحث نکنید من جواب همه رو خودم میدم
    mozaxraf شما اقایی یا خانم؟

من با شیدا کاملا موافقم ولی شیدا جان از این پسرا زیاد هستن و اوضاعشون هم خوبه:)
    وقتی ادم اینجور نظراتی رو میبینه میفهمه که نمیتونه برای ادمها نظر کلی بده.اگه خانم موفق درست نظرشو گفته باشه.خب بیشترمون با حرفش موافقیم که ادم نباید ارزش هاشو کنار بگزار برای کسی وفادار نیست.اما خب من که خودم بههیچوجه باکسی ازدو.اج نمیکنم که باافتخار از سرکار گذاشتن یک دختر به مدت 6سال میگه و میخواد طرفش رو هم مقصر بدونه. من خودم ادم اینجوری دیدم و دقیقا این ادمها خودخواه هستن عملا نمیخوانت اما به قول شیدا فقط برای رسیدن به خواسته هاشون و رسیدن به حد نصاب معمول برای ازدواج با شخص ایده الشون تورو میخوان که به بازی بگیرن

درمورد من با این اقا پسر شاید خطاهایی من داشتم اما موضوع خشک بودن نبود. بهرحال من ادمی نیستم که تمام خوبیهام و لطافت هام رو برای کسیکه معلوم نیست نیستش در اخر با من چی هست رو بکنم.البته بدرفتاری هم قطعا غلطه.
    23 سالم بود تقریبا هم خوش قیافه بودم و جوون تر از الان. یک اقای تابلو عاشق بود التبه دوتا بودن!! یک موردش رو بگم .ادم موجه و با شخصیتی هم بود و چیزی هم کم نداشت. اونزمان من شرایط روحی بدی داشتم اتماد به نفسم پایین بود و خب بدتر از الان چیزی هم بلد نبودم .خوب اونزمان خیلی خشک برخورد کردم چون از شکست خوردن میترسیدم. اون اقا هم یا گمان کرد من ازش خوشم نمیاد یا به هردلیلی نتونست منظورشو به من بفهمونه و با دوری کردن از محل حضورش نذاشتم چیزی اغاز بشه

الان بعد از چندسال به یک مورد اعتماد کردم و نتیجش این شد. البته قطعا اعتماد اشتباهی بود .چون کسی که خیلی زود و اشکارا خودشو علاقه مند نشون میده خیلی بیشتر از کسیکه نمیتونه علاقشو نشون بده مشکل داره.درمورد این پسر جدید خیلی هم بهش رو دادم!

اقای جوادیان ادما و امارها دقیق نیستن .که اکثر پسرای به دردبخور اخرش بادخترای جلف و خوش قیافه ازدواج میکنن یا به قول mozaxraf باهاشون فقط دوست میشن.ماه بهمن اسفند و فروردین به خاطر این ادم حروم شد و وابستگی هم بوده که هنوز به خطر اینکه یکنفر دیگه ازم دزدیتش ناراحتم. بعد درمورد موضع اخر هم ادم واقعا مناسب که ادمو درست حسابی برای خودش بخواد کمه و از طرف دیگه یکی از ویژکی های من اینه که اکثرا در نگاه اول جذب تیپ و ظاهرم میشن البته من خیلی ااهل مد و دنبال کردن جزییات مد و فشن ماهواره مثل طبقه جلف نیستم ولی من هم برای خودم هستم!

persiancat من با تمام حرفاتون موافقم.یجز قسمت اولش .من نمیخواستم باهرکسی ازدو.اج کنم ولی خب اشتباها عاشق شدم!

omidvaar شاید من به خاطر اون چیزایی که شما میگید نخواسته شدم اما نقش اون دختر رو نمیتونم حذف بکنم.ولی خب شابید واقعاهیج پسر امورزی بدش نیاددختر باهاش رابطه ج داشت باشه!

من با قسمت هایی از حرفای mozaxraf موافقم اما با همش نه.
    اره به نظر من هم اکثر پسرها دید بدی به قشر جلف دارن و فقط دنبال دوستی و چیزای خاص هستن و اخر سر میرن یه دتر معمولی یا گاها چادری میگیرن و بسیار هم خوشبخت و راضی هستن. اما درجواب شما بگم بعضی از دخترا خوششون نمیاد نجابت و عاطفه خودشون رو خرج کسی بکنن که هم نیتش مشخص نیست و هم احتامل شکست وجودداره. بایکی مثل شوهر یانصف اون صمیمی شدن و درنهایت به هردلیلی به هم خوردن رابطه. دیگه چیزی برای دختر نمیزاره و احساس تهی بودن نمیکنه. و اینکه کلا مردای ما ادمای ثابتی نیستن و چه بسا بعد از صمیمی شدن زده بشن. پس اون پسری که از حودش مطمئنه درست بره جلو تا نه خودش چیزی رو از دست بده نه طرف مقابلش رو قربانی بکنه!
    من پسر هستم خانم بودم که اصلا جواب نمیدادم! نکته مهم اینه که وقتی میگیم پسرها یا دخترها باید عمومیت ندیم.
    و اما نکته اخری که به شما میگم: در اصل شما به خاطر رفتن اون پسر ناراحت نیستید بلکه مشکل شما با حرکت اون دختره هستش چه بسا اگر اون پسره شما رو رها میکرد و تنها میموند به فرض محال فقط دلتون براش میسوخت ولی حالا مشکلتون اون دختره هست.
    ویرایش توسط mozaxraf : پنجشنبه 26 فروردین 95 در ساعت 15:19

2. کاربر روبرو از پست مفید mozaxraf تشکرکرده است .

هلیاجون (پنجشنبه 26 فروردین 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)