سلام
سلام با اجازه آقای باغبان مدیر محترم تاپیک خارج از وقت تعیین شده جواب می دهم.
سؤالهای بنده مشترک هستند و خوشحال میشوم که هم خانم بینهایت و هم آقای خالهقزی پاسخ بدهند. فقط از رو دست هم تقلب نکنید…
۱- احوالتون خوبه؟
خدا رو شکر
۲- در زمانهای دور، یک بنده خدایی روی نقطهای از زمین علامتی کشید و گفت: این نقطه، مرکز جهان است! مردم پرسیدند: روی چه حسابی میگویی؟! پاسخ داد: اگر قبول ندارید، متر بردارید و اندازه بگیرید! خوب طبعا کسی نتوانست آن ادعا را نقض کند.
آیا چون این ادعا نقض نشده، باید آن را بپذیریم؟
خللی به نظم جهان که وارد نمی کنه من می پذیرم.
۳- یک بنده خدای دیگری آمد و گفت تمام کلاغها سیاه هستند! مردم پرسیدند: روی چه حسابی میگویی؟! پاسخ داد، من و همکارانم به مناطق زیادی سر زدیم و تعداد زیادی کلاغ را مورد مطالعه قرار دادیم. همهشان سیاه بودند. پس تمام کلاغها سیاه هستند.
آیا چون این ادعا نقض نشده، باید آن را بپذیریم؟
چون خودم کلاغی غیر از سیاه ندیدم می پذیرم.
۴- تفاوت ثابتقدم بودن و کلهشقی چیست؟
کله شقی در کنار لجبازی می آید و معمولا پافشاری بر افکار و اعمال غلط به کار برده می شود. اما ثابت قدم بودن بیشتر در مورد استواری برای اهداف مثبت استفاده می شود.
۵- اگر اسم عقاب رو عوض کرده و گاو بنامیم، آیا میتوانیم بگوییم گاوها پرواز میکنند؟
الان دو تا موجود داریم که اسمش گاو هست یکی خود گاو که پستاندار است یکی هم عقاب که تغییر نام داده پس نمی شه جمع بست چون گاو اولی با گاو دومی فرق داره باید بگی نژادی از گاوها که پرنده هستند پرواز می کنند.
۶- سه جعبه مشابه داریم. هر یک از جعبهها دو محفظه دارند. برای هر محفظه درب تعبیه شده. در هر یک از محفظههای جعبه اول، یک کیوی قرار دارد. در هر یک از محفظههای جعبه دوم سیب قرار دارد. در یکی از محفظههای جعبه سوم سیب و در محفظه دیگر، کیوی قرار دارد.
این جعبهها را جلوی شما میگذارند. شما درب یک محفظه از یکی از جعبهها را باز میکنید و میبینید در آن محفظه سیب است. احتمال اینکه میوه موجود در محفظه دیگرِ آن جعبه سیب باشد، چقدر است؟
50 %
۷- مزایا و معایب زندگی در روستا؟
مزایا : آب وهوا خوب - داشتن وقت آزاد - سادگی و دوری از تجملات - کنترل بیشتر روی تربیت فرزندان
معایب : شناخته بودن در میان افراد در نتیجه فضول زیاد داشتن - درآمد پایین - کمبود امکانات آموزشی تحصیلی
۸- “بچههای مسجد” عموما چجوری هستند؟ ترجیحا سه چهار خط توضیح دهید.

هدف گذاری شده هستند ، با برنامه ، منظم ، پیرو خط ولایت ، پر احساس و عاطفی ، پر هیجان و پر انرژی ، شاد و شوخ طبع . عموما بعد از ازدواج با همسرانشون دچار مشکل می شوند.
۹- بین اینها انتخاب کنید. میتوانید به هر بخش، گزینههای دیگری هم اضافه کنید (فقط بگنجه

)
- دونالد ترامپ یا هیلاری کلینتون؟
بابک زنجانی
- اپل یا سامسونگ؟
سامسونگ
- دل یا قلوه؟
جیگر
- کتاب فیزیکی یا ایبوک (eBook)؟
کتاب فیزیکی
- گوگل کروم یا موزیلا فایرفاکس؟
هیچ کدام
- کنون یا نیکون؟
کنون
- بیسیم یا باسیم؟!
با سیم
- کله پاچه یا رست بیف؟
زبون و بنا گوش
۱۰- تا حدی از بنده شناخت دارید. سؤالاتی که پرسیدم، چقدر به روحیاتی که از من سراغ داشتید، نزدیک است؟
اگه بچه مسجدی باشید چون شوخ وشنگ هستند نزدیکه
۱۱- سؤالاتی که پرسیدم، چقدر به روحیات شما نزدیک بود؟
40 درصد
متشکرم،
موفق باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)