بانو dooo گرامی
شما چرا اینقدر بخودت استرس وارد میکنی چرا اینقدر مضطربی دختر تو چقدر عجولی آخه؟!!!!
بخدا تعجب میکنم از شما همین چند وقت قبله تایپیک برای جدایی زده بودی حداقل بخودت استراحت نمیدی به مدی رو مشاورین و بچه های همدردی یک استراحت چند ماهه بده بزار تیو موقعیت جدیدت جا بیوفتی یکم زمانب گذره خودت را پیدا بکنی بعد تصمیم گیری کن ایوشن اگر برگردند چه بهتر میرید پیش مشاور ولی اگر نیامدند هم شما به مسیر و هدفی که برای خودت ترسیم کردی ادامه میدی اینکه بشینی و همه زندگیت این باشه ایشون برمیگرده یا نه و دعا کنید برگرده و ایشالله برگرده و....... هیچ فایده ای برات نداره دختر.
فکر کردن به این موضوع را تمام کن گرچه بسیار مشکله این را درک میکنم ولی بزار زمان خودش این زخم و درد را التیام ببخشه.من چیز یکه ناراحتم و میکنه و یکمقدار ازش ترس دارم اینه که شما با شرایط جدیدت نتوانستی کنار بیای و بپذیریش توی زمان حال زندگی کن با توجه به شرایطی که درش قرار داری برای ودت برنامه ریزی کن منم اگر به شما توصیه میکنم عضویت بزنید چون دوست ندارم عمر باارزشتان بخاطر فکر کردن به گذشته و رویا بافی برای آینده ای که مشخص نیست هدر بره این خوب نیست.
اگر برات مقدوره حتما جایی مشغول به کار شو برو باشگاه ثبت نام کن کلاس های مختلف هنری صنایع دستی اشپزی آموزش زبان انگلیسی خلاصه به یک کار یمشغول شو و اجازه نده این افکار توی خونه ت لونه کنن به بذر افکار مخرب آب نپاش بهش کود نده که رشد کنه سخته بیرون کردنش.
لطفا مقداری صبور باشید بانو بزار همه چیز به وقت خودش اتفاق بیافتد
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)