این تایپیک را بیشتر از این ادامه نده
بخدا دختر تو یک چیزیت میشه!
شوهرت رفتار و گفتارش اخه به تو چه ربطی داره؟ تو مگه مسئول این هستی که درستش کنه و گناهش را پای تو مینویسن اخه
خانواده ات هم همینطور بزار هرچی میخوان بگن یا هرطور میخوانر فتار کنن تو اخه این وسط چیکاره ای من متوجه نمیشم.
تو مسئول گفتار ور فتار هیچ فردی نیستی بجز خودت.
دوست داشتی میرفتی بخاطر خودت دوست نداشتی هم نیمرفتی اینکه دیگران چگونه زندگی میکنن و مثلا خانواده ات پشت سرت چی میگن یا مادر شوهرت چی میگه بخدا به اندازه دوزار هم ارزش نداره.چرا داری با خودت اینقدر بد رفتار میکنی و بخودت ظلم میکنی,هرکی هرکاری میخواد بکنه بزار راحت باشه هرچی هم میخواد بگه بزار بگه
نمیتونی خانه مادرت بری خوب نرو اذیت میشی نرو کمتر برو با مادر شوهرت بری مسافرت اذیت میشی نرو مثل همین دفعه بخودت برس مشغول باش وابستگی خودت را کم کن.
فکر نکن متوجه موقعیت و احساست نیستم اتفاقا برعکس درکت میکنم و اینکه تیو این موقعیت قرار دارید واقعا متاسفم واقعا متاسفم.ولی یادت نره شما نمیتوانی هیچ فردی را تغییر بدی نمونه اش شوهرت البته بهتر از قبل شده ولی بیشترش بخاطر اینه که خودت تمرکز را از رویش برداشتی. همین روش خوبه داری ادامه میدی ایشالله اوضاع بهتر میشه.
در مورد طرز بیانت من اصلا با گفتار ور فتار شوهرت و خانواده اش کاری ندارم حرفتم قبول خانواده اش اصلا فکر نمیکنن شاید این دوتا برنامه داشته باشن باید قبل خبر میدادیم و... ولی میشد شما بگی میخوای با مادرت و پدرت بری خوب اینجوری راحتتری برو منم خونه می مانم منتظر شما تا برگردی.دوست نداشتی بری اصلا مهم نیست نرو یادت باشه اولویت اولت توی زندگیت خودت باشی
پ.ن:دلم نمیاد ننویسم توی این تایپیکت چنتا پست خوب دیدم از شما امیدوار کننده بود ایاشلله کم کم اوضاع بهتر میشه یادت نره تایپیک جدید بزن ایندفعه خیلی زیاد طولانی شده
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)