به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 112

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 مهر 04 [ 23:45]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    3,307

تشکرشده 2,402 در 566 پست

Array
    سلام خانمي راستش من نميخوام درباره مشكلتون نظري بدم فقط يك جملرو چون چندبار تكرار كردين وظيفم دونستم كه جواب بدم
    هيچوقت به حرف اينو و اون دنيا و آخرتتو خراب نكن چون يكي گفته قبل چهار ماه اشكال نداره شما ميگي چشم؟ شما دينتو از حرف مردم ميگيري؟
    مرجع چي ميشه حكم خدا چي ميشه؟ من از مرجع خودم خبر دارم كه حرامه اينكار و قتل نفس محسوب ميشه شما هم لطف كن حكم دقيقشو از مرجعت بپرس
    هيچكس جز خدا مهربونو خير خواه ما نيست نظر اونو فقط تو زندگيت بپرس و عمل كن حتي اگه سختمون باشه و با فكر ما به ضررمون باشه امامطمئن باش همون كه خلقمون كرده بهتر از هركس ميدونه چي صلاحمونه

عزيزم استخاره هم جا داره تو حكمي كه خدا خودش دستورشو داده استخاره چه معني ميده؟الان اگه استخاره خوب بود برداشت شما چي ميشد؟يعني سقط كه حرامه خدا فقط براي شما حلال شده؟

مادر عزيز فرزند شما اولين فرزند طلاق نيست آخريشم نخواهد بود(البته با فرض جداييتون در بدترين حالت دارم ميگم) و درسته كه طلاق اثرات مهمي در بچه ميذاره اما يك والد هوشيار و آگاه تا حد توانش ميتونه اونو جبران كنه و خدا هم از ما فقط انجام وظيفمونو ميخواد و تلاش در حد وسعمون . اينكه نتيجه مطابق ميل ما نيست و ما ناراضيم در حاليكه ما تلاشمونو كرديم ديگه از يك بينش خداجو نشات نميگيره.

به خدا توكل كن و فقط براي بهترين عمل تلاش كن خدا اگه بخواد و ماهم البته تلاشمونو كرده باشيم همين بچه كه تو بدترين شرايط بوده ميتونه آدم بزرگي بشه

ان شاالله كه بتوني بهترين تصميم بگيري
    بلخشيد اگه درباره حل مسائلت باهمسرت حرفي نداشتم

دلم سوخت كه نكنه يه وقت بدون اطلاع دست به قتل يه نفر بزني درحاليكه فكر ميكني داري درست عمل ميكني

2. 6 کاربر از پست مفید شمیم الزهرا تشکرکرده اند .

Hadi99g (شنبه 08 اسفند 94), یاصاحب زمان ادرکنی (دوشنبه 13 اردیبهشت 95), آرامش خیال (سه شنبه 29 دی 94), اعجاز عشق (سه شنبه 29 دی 94), ترنّم (سه شنبه 29 دی 94), حسين40 (دوشنبه 05 بهمن 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)