سلام خانمي راستش من نميخوام درباره مشكلتون نظري بدم فقط يك جملرو چون چندبار تكرار كردين وظيفم دونستم كه جواب بدم
هيچوقت به حرف اينو و اون دنيا و آخرتتو خراب نكن چون يكي گفته قبل چهار ماه اشكال نداره شما ميگي چشم؟ شما دينتو از حرف مردم ميگيري؟
مرجع چي ميشه حكم خدا چي ميشه؟ من از مرجع خودم خبر دارم كه حرامه اينكار و قتل نفس محسوب ميشه شما هم لطف كن حكم دقيقشو از مرجعت بپرس
هيچكس جز خدا مهربونو خير خواه ما نيست نظر اونو فقط تو زندگيت بپرس و عمل كن حتي اگه سختمون باشه و با فكر ما به ضررمون باشه امامطمئن باش همون كه خلقمون كرده بهتر از هركس ميدونه چي صلاحمونه
عزيزم استخاره هم جا داره تو حكمي كه خدا خودش دستورشو داده استخاره چه معني ميده؟الان اگه استخاره خوب بود برداشت شما چي ميشد؟يعني سقط كه حرامه خدا فقط براي شما حلال شده؟
مادر عزيز فرزند شما اولين فرزند طلاق نيست آخريشم نخواهد بود(البته با فرض جداييتون در بدترين حالت دارم ميگم) و درسته كه طلاق اثرات مهمي در بچه ميذاره اما يك والد هوشيار و آگاه تا حد توانش ميتونه اونو جبران كنه و خدا هم از ما فقط انجام وظيفمونو ميخواد و تلاش در حد وسعمون . اينكه نتيجه مطابق ميل ما نيست و ما ناراضيم در حاليكه ما تلاشمونو كرديم ديگه از يك بينش خداجو نشات نميگيره.
به خدا توكل كن و فقط براي بهترين عمل تلاش كن خدا اگه بخواد و ماهم البته تلاشمونو كرده باشيم همين بچه كه تو بدترين شرايط بوده ميتونه آدم بزرگي بشه
ان شاالله كه بتوني بهترين تصميم بگيري
بلخشيد اگه درباره حل مسائلت باهمسرت حرفي نداشتم
دلم سوخت كه نكنه يه وقت بدون اطلاع دست به قتل يه نفر بزني درحاليكه فكر ميكني داري درست عمل ميكني![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)