به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 112

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 08 اسفند 03 [ 13:09]
    سطح
    66
    Level completed: 71%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 81.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    150

تشکرشده 171 در 76 پست

Array
    به نظر من یه اولیت بندی بکن

مثلا شاید لازم باشه اولویت اولت حفظ ابروت باشه...

اگه اشکال نداره میشه بپرسم خانواده شما در برابر تهمتی که خانواده همسرتون بهتون زدن چه کارهایی انجام دادن...؟

شاید لازمه اون اقا از طرف خانواده شما برخورد مناسبی ببینن تا حتی در صورت جدایی حرف و حدیث نامربوطی پشت سر شما نباشه...

اخه جدیدا خیلیارو دیدم که وقتی دلیل جداییشونو میپرسی میگن خیانت همسر...نمیگن خودم بچه ننه بودم یا دهن بین بود یا استقلال نداشتم یا....

البته اینم میدونم که در دهن مردمو نمیشه بست...ولی ابروی مومن حرمتش از مکه هم بالاتر ..حیفه که نقل دهن مجلسای خاله زنکی باشی

2. 3 کاربر از پست مفید cheshmakk تشکرکرده اند .

skyzare (سه شنبه 25 اسفند 94), گیسو کمند (سه شنبه 06 بهمن 94), آرامش خیال (یکشنبه 04 بهمن 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 بهمن 99 [ 08:27]
    سطح
    63
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 69
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    474

تشکرشده 304 در 105 پست

Array
    سلام
    از همه و بخصوص فرشته مهربان سپاسگذارم
    پست های اعجاز عشق و فرشته مهربان رو از دیروز چندبار خوندم.جرف های شما کاملا درسته.من با اینکه به سقط فکر میکردم ولی به این نتیجه رسیدم که به هیچ وجه نمیتونم اینکارو انجام بدم.وبه خاطر بی مسئولیتی و نادانی همسرم و خانوادش یک انسان رو از بین نمیبرم.
    در مورد برگشتن به اون زندگی باید بگم اصلا تمایلی به اینکار ندارم.و به شدت از همسرم متنفرم.و روز به روز داره با کارها و حرفاش تنفر منو بیشتر میکنه.خیلی دلم میخواست این وضعیت تموم میشد. حتی میگم همه چی رو بهش ببخشم و فقط از دستش خلاص شم اما خونوادم مخالفن.
    اون حتی ذره ای به فکر من و بچه نیست . طی این چند روز فقط به من و خونوادم بی احترامی کرده.
    من نمیتونم آدمی رو قبول کنم که به راحتی دروغ میگه و حتی به قرآن قسم میخوره.از این آدم هر کار دیگه ای برمیاد.
    فقط زنگ میزنه که مادرم مریضه و پدرم مریضه و من فلان میکنم و....
    اصلا طرز فکرش برام قابل درک نیست.
    اصلا خودش رو آدم حساب نمیکنه ،فقط نشسته بقیه براش تصمیم بگیرن.

نقل قول نوشته اصلی توسط cheshmakk نمایش پست ها
    به نظر من یه اولیت بندی بکن

مثلا شاید لازم باشه اولویت اولت حفظ ابروت باشه...

اگه اشکال نداره میشه بپرسم خانواده شما در برابر تهمتی که خانواده همسرتون بهتون زدن چه کارهایی انجام دادن...؟

شاید لازمه اون اقا از طرف خانواده شما برخورد مناسبی ببینن تا حتی در صورت جدایی حرف و حدیث نامربوطی پشت سر شما نباشه...

اخه جدیدا خیلیارو دیدم که وقتی دلیل جداییشونو میپرسی میگن خیانت همسر...نمیگن خودم بچه ننه بودم یا دهن بین بود یا استقلال نداشتم یا....

البته اینم میدونم که در دهن مردمو نمیشه بست...ولی ابروی مومن حرمتش از مکه هم بالاتر ..حیفه که نقل دهن مجلسای خاله زنکی باشی
    خانواده من اصلا در جریان نبودن تا زمانی که مادرشون با خانواده من تماس گرفت و تهمتاشو تکرار کرد و هرچقدر توضیح دادن که ما گواهی گرفتیم میگفتن گواهیتون جعلیه و حتی خونوادم گفتن خب بریم پزشک قانونی ولی میگفتن شما اونجا آشنا دارین.
    منم تنها راهی که برام موند این بود که ازشون بابت تهمت شکایت کنم و درخواست ارجاع به پزشک قانونی هم دادم.
    من اچازه ندادم که کسی خیلی از جریات تهمت هاشون باخبر بشه
    اما خب اگرهم اونا بخوان حرفی بزنن به این راجتی هم مردم قبول نمیکنن.چون به هرحال من و خونوادم خداروشکر وجه خوبی در بین فامیل و اطرافیان داریم و همه منو همیشه به عنوان یه دختر آروم میشناختن و هیچوقت رفتارم طوری نبوده که کسی بخواد چنین حرفایی رو باور کنه.حتی فامیل خودش هم منو قبول داشتن و قطعا این آقاروهم میشناسن .
    ودر هرصورت من با اینکه خیلی از شرایط ایجاد شده ناراحتم اما نگرانی در این مورد ندارم چون مطمئنم که ماه پشت ابر نمیمونه و من به زودی نجابتم رو بهشون ثابت میکنم واز طریق پزشک این مساله به راحتی قابل اثباته. مطمئنم که خدا هم نمیزاره آبروی منی که هیچ خطایی نکردم بره.
    در سوره نور هم اومده که مردی که به زن خودش تهمت بزنه هم این دنیا و هم در آخرت عذاب میکشه

4. 2 کاربر از پست مفید آرامش خیال تشکرکرده اند .

alireza198 (دوشنبه 05 بهمن 94), گیسو کمند (سه شنبه 06 بهمن 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)