به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 90

Hybrid View

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام

آقای کاوه از اول به ما اولتیماتوم دادند که فقط کسانی که در شرف جدایی هستن حق دارند اینجا بنویسند.
    ما هم هی آمدیم نگاه کردیم و رفتیم.
    یه بار هم طاقت نیاوردم و قانونشون را زیر پا گذاشتم و یه پست یه خطی نوشتم که کسی چیزی نگفت و باعث شد این دفعه هم جسارت نوشتن توی تاپیک اختصاصیشون پیدا کنم.

در مورد پست آخرتون.
    اگر چه ظاهر موضوع مشابه هست اما به نظر من مشکل زانکو و سحر متفاوته.

سحر با پسر عمه اش ازدواج کرده. کسی که از بچگیش می شناخته. بارها دیده. خودش و خانواده اش را کاملا می شناخته.
    پس سحر با آشنایی تقریبا خوبی و با بی دقتی تمام ازدواج کرده.
    تنها نکته مثبتی که از همسرش می گه اینه که خیلی عاشقانه اغراقی (که این خودش نشانه مشکل هست) رفتار می کرده و خیلی اصرار برای رسیدن به سحر داشته و علیرغم تفاوت زیاد تحصیلی و شرایط (سن و طلاق قبلی سحر) مصر بوده که با سحر ازدواج کنه. که مطمئنا اگر یه مشاور این رفتارها را بررسی می کرد می فهمید این ازدواج چه مشکلاتی می تونه داشته باشه.

سحر فقط به اصرار ایشون توجه کرده و گفته چون مصره، حتما خیلی دوستم داره و کافیه.
    بدون این که فکر کنه آیا منم دوستش دارم؟ مناسب من هست؟ شرایط من را داره؟ فقط چون اون منو دوست داره باید بگم بله؟

توی سه سال عقدشون هم خیلی معدود اجازه می داده سحر بره پیشش !!! پس از اول همین بوده فقط سحر نمی خواسته ببینه.
    می گه برام وسایل گرون میخرید و ... همین حرف را توی پستهاش در مورد دوست دخترهای همسرش هم می زنه که براشون گوشیهای گرون و ... میخره.
    سحر با دوست دخترهای دیگه اش فرقی براش نداشته، با هر کی دوست می شه همون کارایی را باهاش و براش می کنه که با سحر. فقط چون با سحر نمی تونسته دوست بشه و ببردش کاشان پیش خودش، دیده راه حلش اینه که عقدش کنه، این کار را کرده. همونطور که دخترها را هر وقت بخواد راه می ده خونه اش و نوبتی، گاهی هم نوبت سحر می شده. اون یه پسربچه لجباز رشد نکرده و مشکلدار هست که متاسفانه زندگی فعلی سحر را هم خراب کرد.

به هر حال سحر ملاک انتخابش اشتباه بوده و خیلیم راحت می تونست بفهمه انتخابش درسته یا نه. چون پسرعمه اش بود و می شناختش.

-------------------------------
    اما زانکو

گرچه نظر من یک حدس هست از معدود پستهای زانکو و نمی تونه قطعی باشه، اما همسر زانکو نتونسته بهش علاقمند بشه.
    خودش هم گفته از نظر فیزیکی به دلش ننشسته و حتی مستقیم تر گفته من با شما ارضا جنسی نمی شم

نمی دونم واقعا راه حل اینجور مشکلات چیه. در خواستگاریهای سنتی این مورد را من خیلی دیدم.
    شاید خواشتگاری سنتی، در دنیای مدرنی که پسرهاش صبح تا شب فیلم و کلیپ و عکسهای پورن و سکسی رد و بدل می کنند، باعث این مشکلات می شه.
    شاید اگر خواستگار بتونه بیشتر با بدن و فیریک بدن دختر آشنا بشه، راه حلی برای این مشکل باشه (شرعی می دونم امکانش هست، اما عملی کردنش برای یک دختر خیلی سخته)

به هر حال این که سه ماه اومدن و رفتن دلیل نمی شه
    سه ماه رفتن اومدن شاید بخاطر خواسته والدینش بوده، شاید خودش هم فکر نمی کرده اینقدر موضوع براش جدی بشه یا ....
    پسری که اختیار انتخاب همسر را می ده به والدینش و به شکل سنتی می ره خواستگاری دختری که مامانش پیدا کرده باید قبول کنید که با شما (آقای کاوه) که بعد چند سال دوستی رفتید خواستگاری فرق داره. صد بار که این مسیر را طی نکرده. وظیفه والدین و بزرگترهاست که تو خواستگاری سنتی کمک بیشتری کنند.

مشابه مشکل زانگو توی این تاپیک هست

کسی شرایط بدتر از این هم میتونه تجربه کنه؟

آقایی که به قول خودش از حلسه اول هم دختر به دلش ننشست، با اصرار خانواده اش که دختر خوبیه ادامه داد و هشت ماه بعد عقد .....
    ایشون جدا شد. مدتها توی همدردی توی تاپیکهای مختلف حضور داشت. هیچ آدم عجیب و غریب و وقیح و خبیث و ... نبود. فقط اشتباه کرده بود. همین.

می دونم این اشتباه زندگی یکی دیگه را خراب می کنه
    اما کسی که سنتی ازدواج می کنه باید در این مورد یک کم با پسر راه بیاد. آشنایی و نامزدی را طولانی تر کنند.

توی همون تاپیک، نمونه تاپیکهای دیگه هم لینک داده شده و ....

موضوع آقای جوادیان و پشیمونی بعد از عقد بخاطر ظاهر خانم هم که این روزا در جریان هست.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : شنبه 21 شهریور 94 در ساعت 15:02

2. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

گیسو کمند (شنبه 21 شهریور 94), مهرااد (شنبه 21 شهریور 94), اثر راشومون (یکشنبه 22 شهریور 94), بهنام10 (شنبه 21 شهریور 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)