به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 90
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 09 آبان 99 [ 11:16]
    سطح
    74
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 547 در 219 پست

Array
    اقاي كاوه ممنون از تاپيك خوبتون ك ميشه درددل كرد من خيلي زياد خودمو كوچيك كردم

ازش خاستم خيلي وأسطه فرستادم رفتم خونش البته ٨ ساعت از ما دوره رفتم شب اول خوب بود و كنار هم بوديم منظورم از خوب تو همه. ي مسائل نيست شب بعدش با تمام قدرت دوست داشت منو بفرسته برگردم هركاري كردم نذاشت حتي يك شب بيشتر بمونم

حاضر شد چند برابر گرونتر برام بليط پرواز بگيره و منو برگردونه

اون تنها اونجا ي خونه مبله با تمام إمكانات و بالأترين نقطه شهر داره با اجاره ي خيلي بالا ولي تو اين سه سال من ب اندازه ي انگشتاي دست هم اجازه نداشتم برم

بهش گفتم دوستمم بهش گفت يك فرصت ديگه بهم بديد شايد خوب شه ولي نشد نميخاد اون اونجا سرش گرمه مگه نه؟؟

وگرنه مگه ميشه ي مرد اينكارارو بكنه شما خودت مردي جنس خودتونو بازم بهتر ميشناسي بنظر شما اون كسي رو داره و ميخاد ازدواج كنه ؟
    هانيه جان مشاور رفتيم تهران قرار بود ي قضاوت بكنه و ي نامه بنويسه و اونو ك مقصر ٧٠٪ بود محكوم كنه پنج ماه منو علاف كرد اخرم قالم گذاشت و الان اصلا نه منشئ نه خودش جواب نميدن

البته اينجا مشاوره رفتم ولي ازونايي بودن ك فقط شعار ميدن ديگه نرفتم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 03 تیر 96 [ 07:33]
    سطح
    61
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 231
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    343

تشکرشده 431 در 213 پست

Array
    دارم به همه در و دیواری میزنم تا بقیه متوجه بشن به حمایتشون نیاز دارم دوست دارم وقتی کسی رو میبینن که مناسب منه ودنبال همسر میگرده منو پیشنهاد بدن، همسر اولی رو از توکل بخدا بدست آوردم اما یجای کار می لنگید، یه جای کار اشتباه کردم، اونجا که از مغزی که خدا داده بود کم استفاده کردم، حالا میخوام دوباره زندگی کنم و تو این برزخ جدایی وقتی ترس تنهایی میاد ، بی احساس و کرخت میشم ، انگار انرژی ها از تنم میره ، برای داداشم دنبال همسر میگردم ولی هر دوتاش سخته هم یافتن دختر مناسب برای اون و هم تصور آدمی که مناسب منه و جلب حمایت فامیل و دوستان تو ازدواج، اینروزا یه حال التماسی تو وجودمه که نمی دونم به کدوم در بزنم، درگیری فلسفی مذهبی پیدا کردم کاش یه راه بهم نشون میداد تا درک میکردم از تو بازی نخوردم خدا ،من میترسم از اینکه همه چی بازی باشه همه مهره ها مثل همیشه به یه نتیجه برسه یه درد تموم نشدنی که موضوعش عوض میشه، من پشتوانه میخوام تو پیچ و خم زندگی خدای منی؟ من به تو تکیه دارم تو تکیه گاه من هستی؟ من ایاک النعبد وایاک النستعین میگم تو یاری کننده من هستی؟ به قلبم بیا و کمکم کن ، گاهی وقتا بدست میارم همه چیز رو اما آروم نیستم ، چراشو میدونم چون تو نیستی، خدایا ای قدرت لایزال و کهن ، ای شریف ترین قدرت ها، ای قادر متعال خوب میدونم زبونم درازه و روم زیاده ، اما بغیر تو کسی ندارم قلبمو پر کن از وجودت ، تو به همه کمک میکنی ، خوب دارم میبینم به اون گناهکاره قاتل که بچه های خودشو سقط کرد امید زندگی دادی البته خوشحالم چون واقعا عذاب میکشید و آروم شدنش رو دوست دارم ، این جهنم تموم میشه؟ من تلاش کردم و دعا کردمو میخوام بدونم باید چطور آدمی رو واسه ازدواج با خودم تصور کنم، نفهمی درد بزرگیه ، ( اینا فکرای این روزای منه)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 20 دی 95 [ 11:34]
    سطح
    36
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    21

تشکرشده 298 در 108 پست

Array
    وگرنه مگه ميشه ي مرد اينكارارو بكنه شما خودت مردي جنس خودتونو بازم بهتر ميشناسي بنظر شما اون كسي رو داره و ميخاد ازدواج كنه ؟
    saharجان
    من یکبار به شما گفتم این آدم برای شما مرد زندگی نمیشه الان هم میگم ایشون آدم زندگی نیست و فعلا دلش میخواد الواتی کنه و خونه مجردی و ... داشته باشه
    باید سنش کم باشه که دنبال این مسایل هست.
    هر چند مردهایی با سن نه چندان کم هم دیدم که تازه یادشون میفته...
    بعضی مردها در سنین جوانی بدلیل نداشتن شرایط مالی، اجتماعی یا ظاهری نتوانستن یکسری کارها را بکنن و براشون عقده شده. وقتی شرایطش ایجاد میشه تازه عقده ها سر باز میکنه.

اما تو
    اینقدر آزار ندیدی که بتونی براحتی دل بکنی، این دور بودن و قهر هم بیشتر جاذبه برات ایجاد میکنه. پس بهتره بری تا جایی برسی که هروقت بهش فکر میکنی حالت بد بشه.

در ضمن ایشون نه کسی را داره نه میخواد ازدواج کنه. اون الان دلش میخواد ول باشه، اینا براش محدودیته

4. 2 کاربر از پست مفید Kaveh_r تشکرکرده اند .

گیسو کمند (شنبه 21 شهریور 94), مهرااد (شنبه 21 شهریور 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 20 آبان 96 [ 23:36]
    سطح
    40
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    33

تشکرشده 208 در 97 پست

Array
    آقا کاوه منم مثل سحر خانوم شدم.
    عقلم میگه زودتر جدا شو، دلم میگه بعدش پشیمون میشی نمیدونم چیکار کنم از یه طرف دو ماه گذشته و هیچ خبری از نامزدم و خانوادس نیست و از یک طرف از این شرایط خسته شدم بلاتکلیف موندم.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    21

تشکرشده 298 در 108 پست

Array
    خانم زانکو
    اتفاقا الان داشتم به تاپیکتون نگاه میکردم.

شما واقعا تا کی میخواهید حرف احمقانه و دروغ یک آدم نامرد را کش بدید؟! من مرد هستم و ببخشید از نظر تمایلات جنسی هم واقعا خیلی.. اما از وقتی ازدواج کردم زن سابقم برام سکسی ترین زن بود. حالا فکر میکنید ایشون بی عیب بودن؟! نخیر. بقول خودش یه تصادف کرده بود که با کاردک از رو آسفالت جمعش کرده بودند. اما من دوست داشتم اینجوری ببینمش چون همسرم بود

واقعا اینقدر ساده هستید که فکر میکنید بخاطر 2تا بخیه یک مرد این رفتارها را بکنه؟!لطفا بس کنید و این جملات پوچ و احمقانه را تو تاپیکتون تکرار نکنید.

مشکل شما و سحر دقیقا عین هم هست. یک نامرد لاوبالی و عیاش که نمیخواد مسولیت بپذیره و فقط با یه نفر باشه. هم عیاشه هم نامرد هم دروغگو هم بی مسولیت و هم بی آبرو

5 سال دیگه حسرت هر روز این مدت را میخورید که بیخود خودتون را علاف کردید. بخدا با زور نمیشه با کسی زندگی کرد. ن م ی ش ه!

7. کاربر روبرو از پست مفید Kaveh_r تشکرکرده است .

مهرااد (شنبه 21 شهریور 94)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    سلام

آقای کاوه از اول به ما اولتیماتوم دادند که فقط کسانی که در شرف جدایی هستن حق دارند اینجا بنویسند.
    ما هم هی آمدیم نگاه کردیم و رفتیم.
    یه بار هم طاقت نیاوردم و قانونشون را زیر پا گذاشتم و یه پست یه خطی نوشتم که کسی چیزی نگفت و باعث شد این دفعه هم جسارت نوشتن توی تاپیک اختصاصیشون پیدا کنم.

در مورد پست آخرتون.
    اگر چه ظاهر موضوع مشابه هست اما به نظر من مشکل زانکو و سحر متفاوته.

سحر با پسر عمه اش ازدواج کرده. کسی که از بچگیش می شناخته. بارها دیده. خودش و خانواده اش را کاملا می شناخته.
    پس سحر با آشنایی تقریبا خوبی و با بی دقتی تمام ازدواج کرده.
    تنها نکته مثبتی که از همسرش می گه اینه که خیلی عاشقانه اغراقی (که این خودش نشانه مشکل هست) رفتار می کرده و خیلی اصرار برای رسیدن به سحر داشته و علیرغم تفاوت زیاد تحصیلی و شرایط (سن و طلاق قبلی سحر) مصر بوده که با سحر ازدواج کنه. که مطمئنا اگر یه مشاور این رفتارها را بررسی می کرد می فهمید این ازدواج چه مشکلاتی می تونه داشته باشه.

سحر فقط به اصرار ایشون توجه کرده و گفته چون مصره، حتما خیلی دوستم داره و کافیه.
    بدون این که فکر کنه آیا منم دوستش دارم؟ مناسب من هست؟ شرایط من را داره؟ فقط چون اون منو دوست داره باید بگم بله؟

توی سه سال عقدشون هم خیلی معدود اجازه می داده سحر بره پیشش !!! پس از اول همین بوده فقط سحر نمی خواسته ببینه.
    می گه برام وسایل گرون میخرید و ... همین حرف را توی پستهاش در مورد دوست دخترهای همسرش هم می زنه که براشون گوشیهای گرون و ... میخره.
    سحر با دوست دخترهای دیگه اش فرقی براش نداشته، با هر کی دوست می شه همون کارایی را باهاش و براش می کنه که با سحر. فقط چون با سحر نمی تونسته دوست بشه و ببردش کاشان پیش خودش، دیده راه حلش اینه که عقدش کنه، این کار را کرده. همونطور که دخترها را هر وقت بخواد راه می ده خونه اش و نوبتی، گاهی هم نوبت سحر می شده. اون یه پسربچه لجباز رشد نکرده و مشکلدار هست که متاسفانه زندگی فعلی سحر را هم خراب کرد.

به هر حال سحر ملاک انتخابش اشتباه بوده و خیلیم راحت می تونست بفهمه انتخابش درسته یا نه. چون پسرعمه اش بود و می شناختش.

-------------------------------
    اما زانکو

گرچه نظر من یک حدس هست از معدود پستهای زانکو و نمی تونه قطعی باشه، اما همسر زانکو نتونسته بهش علاقمند بشه.
    خودش هم گفته از نظر فیزیکی به دلش ننشسته و حتی مستقیم تر گفته من با شما ارضا جنسی نمی شم

نمی دونم واقعا راه حل اینجور مشکلات چیه. در خواستگاریهای سنتی این مورد را من خیلی دیدم.
    شاید خواشتگاری سنتی، در دنیای مدرنی که پسرهاش صبح تا شب فیلم و کلیپ و عکسهای پورن و سکسی رد و بدل می کنند، باعث این مشکلات می شه.
    شاید اگر خواستگار بتونه بیشتر با بدن و فیریک بدن دختر آشنا بشه، راه حلی برای این مشکل باشه (شرعی می دونم امکانش هست، اما عملی کردنش برای یک دختر خیلی سخته)

به هر حال این که سه ماه اومدن و رفتن دلیل نمی شه
    سه ماه رفتن اومدن شاید بخاطر خواسته والدینش بوده، شاید خودش هم فکر نمی کرده اینقدر موضوع براش جدی بشه یا ....
    پسری که اختیار انتخاب همسر را می ده به والدینش و به شکل سنتی می ره خواستگاری دختری که مامانش پیدا کرده باید قبول کنید که با شما (آقای کاوه) که بعد چند سال دوستی رفتید خواستگاری فرق داره. صد بار که این مسیر را طی نکرده. وظیفه والدین و بزرگترهاست که تو خواستگاری سنتی کمک بیشتری کنند.

مشابه مشکل زانگو توی این تاپیک هست

کسی شرایط بدتر از این هم میتونه تجربه کنه؟

آقایی که به قول خودش از حلسه اول هم دختر به دلش ننشست، با اصرار خانواده اش که دختر خوبیه ادامه داد و هشت ماه بعد عقد .....
    ایشون جدا شد. مدتها توی همدردی توی تاپیکهای مختلف حضور داشت. هیچ آدم عجیب و غریب و وقیح و خبیث و ... نبود. فقط اشتباه کرده بود. همین.

می دونم این اشتباه زندگی یکی دیگه را خراب می کنه
    اما کسی که سنتی ازدواج می کنه باید در این مورد یک کم با پسر راه بیاد. آشنایی و نامزدی را طولانی تر کنند.

توی همون تاپیک، نمونه تاپیکهای دیگه هم لینک داده شده و ....

موضوع آقای جوادیان و پشیمونی بعد از عقد بخاطر ظاهر خانم هم که این روزا در جریان هست.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : شنبه 21 شهریور 94 در ساعت 15:02

9. 4 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

گیسو کمند (شنبه 21 شهریور 94), مهرااد (شنبه 21 شهریور 94), اثر راشومون (یکشنبه 22 شهریور 94), بهنام10 (شنبه 21 شهریور 94)

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 05 اردیبهشت 95 [ 22:23]
    سطح
    14
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8

تشکرشده 29 در 16 پست

Array
    کاربر عزیز شیدا به طرز عجیبی درک و تحلیل درستی از شرایط داره . به تنهایی بیشتر از 10 ها مشاور کمک میکنه

دوران جدایی روح رو زخمی میکنه و ثابت شده مرگ همسر ساده تر از طلاق خواهد بود . یعنی آثار مخرب روانی مرگ همسر کمتر از مشکلات و پس لرزه های طلاق هست . راستی من هم مثل شما این شرایط رو لمس کردم
    ویرایش توسط بهنام10 : شنبه 21 شهریور 94 در ساعت 18:29

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    21

تشکرشده 298 در 108 پست

Array
    خانم شیدا
    نخست مرسی که به این تاپیک اومدید و پست گذاشتید
    دوم اینکه شما گرین کارد دارید و همه ما خیلی خوشحال میشیم که بیاید اینجا. بیشتر سر بزنید
    اما با نظر شما در مورد شوهر زانکو موافق نیستم به این دلیل که ایشون اگر قلبا ناراضی بودند قطعا عذاب وجدان داشتند که زندگی یک دختر را خراب کردند. یا دست کم زودتر تکلیف هر دو طرف را روشن میکردند
    برخوردها اینگونه نشان نمیدهند علاوه بر اینکه بهانه ها و رفتارهاشون منطقی نیست.

12. 2 کاربر از پست مفید Kaveh_r تشکرکرده اند .

گیسو کمند (یکشنبه 22 شهریور 94), شیدا. (دوشنبه 23 شهریور 94)

Banned
    آخرین بازدید
    یکشنبه 05 اردیبهشت 95 [ 22:23]
    سطح
    14
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8

تشکرشده 29 در 16 پست

Array
    کاوه جان ، من هم احتمال میدم مشکل خانم زانکو همونی باشه که شیدا گفت . وقتی مردی به لحاظ جنسی ، از طرفش خوشش نیاد ، با هیچ روشی درست نمیشه . البته ممکنه به دلیل ازدواج سنتی این موضوع اتفاق افتاده باشه و راهی برای مشخص شدنش قبل از ازدواج نبوده باشه . به هر حال مسائل جنسی فوق العاده مهم هستن و شاید مهمترین مساله هم همین باشه . اما ما از کجا بفهمیم که در کیس کاربر عزیز زانکو مشکل جنسی هست یا نه ؟

جواب ساده هست . خود خانم زانکو این مساله رو میدونه !

پس بهتره خود ایشون بگه که آیا به لحاظ پسند جنسی و ارضاء جنسی ، مشکلی بوده ؟ البته اگر ایشون تمایلی به مطرح شدن نداره ، ما هم به احترام ایشون مساله رو ادامه نمیدیم

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 20 آبان 96 [ 23:36]
    سطح
    40
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 149
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    33

تشکرشده 208 در 97 پست

Array
    سلام بهنام و کاوه عزیز
    راستشو بخواین من دیروز بعد از خوندن نظر خانم شیدا یهو شوکه شدم و بعدشم رفتم لینکی که گذاشته بودنو تماماً خوندم. با خودم گفتم شاید هم همین درسته کل مسیر محل کار تا خونه رو گریه کردم.خیلی ناراحت بودم. اما بعدش که آرومتر شدم دیدم که نه واقعا اینطور نبوده. راستش منو نامزدم تو دو تا شهر زندگی میکردیم و با این حال نامزدم هفته ای دو بار میومد دیدنم. از همون روز اول نامزدیمون شوهرم خیلی از جنسی علاقه نشون میداد. ما باهم ارتباط کامل نداشتیم. اما تکرار این دیدار های ما ثابت میکنه که اون ناراضی نبوده و هرچی باشه من یه دخترم و حس رو تشخیص میدم و با قاطعیت میتونم بگم که نامزدم خیلی راضی و خوشحال بود. این قضیه کاملاً از روی حرکاتش مشهود بود. ما از نظر جنسی مشکلی نداشتیم و نیازهای نامزدم هم کامل برطرف میشد. روز آخری که باهم صحبت کردیم به من گفت همه ی اون روزا تظاهر میکرده اما دروغ محضه.
    به من گفت من قبل ازدواج رابطه جنسی داشتم نباید رابطه اینطوری باشه،گفتم مگه باید چطور باشه؟ گفت من اصلا وقتی تو رو میبینم از نظر جنسی تحریک نمیشم. در صورتی که این واقعیت نداره.
    روز آخر انگار دلش میخواد هر طور که میتونه دل منو بشکونه با دروغاش.
    این موضوع که من از اول به دل اون نشستمو به من حسی نداشته حقیقت نداره.
    خوشحال میشم نظراتونو بدونم.

15. کاربر روبرو از پست مفید زانکو تشکرکرده است .

گیسو کمند (یکشنبه 22 شهریور 94)

صفحه 6 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)