سلام اقا حامد عزیز... اختیار دارین شما هیچ وقت نمیتونین عدو باشین.. ولی قطعا پا قدمتون خوبه
.. شاید اگه اولین پست رو نمی نوشتین الان همچنان تایپیک من خاک میخورد.. البته من چون تازه واردم و اولین باره خودم تایپیک میزارم.. شاید خوب بلد نیستم یا نبودم تایپک ام رو هدایت کنم.. ولی خوب به لطف شما کلی نکته فهمیدم و واقعا بحث هایی خیلی خوب و کاربردی ارایه شد که بازم از همه دوستای خوبم که شرکت کردند و دلسوزانه و خیرخواهانه هر چی به نظرشون میرسید رو نوشتن صمیمانه تشکر میکنم
.. من این روزها خیلی مشغله کاریم بیشتر شده و وقتی میرسم خونه هم واقعا از حال میرم .. ولی میخوام یه جمع بندی خوب از این تایپک بنویسم در اولین فرصت چون میدونم فرشته مهربان هم همین رو انتظار دارن
.. من واقعا خیلی از این تالار یاد گرفتم..میخوام اول بشینم و روی نقاط قوت و ضعف ام کار کنم .. ویژگی های مثبت و منفی ایم رو بنویسم.. نگرانی ها و ترس ها و فکرهای ازاردهنده امو.. میخوام تا اونجایی که میتونم روی ذهنم و کنترل اش کار کنم .. میخوام با تمام وجودم زندگی کنم و سعی کنم توی زندگی اطرافیان ام موثر باشم.. نمیخوام دیر شدن ازدواج ام من رو غمگین و افسرده کنه.. میخوام حتما هر کاری که از دستم میاد و در عین حال منافاتی با حفظ عزت نفس ام ندارم انجام بدم.. میخوام اول خودم از پس خودم بربیام و سعی کنم به تنهایی شاد باشم و راضی ولی حتی یه ذره هم ناامید نیستم و دلم روشن هست خدای مهربون حتما تقدیر خوبی نوشته .. با مادرم که حرف میزنم همیشه اخر مکالمه امون میگه انشالله هر چی میخواهی خدا بهت بده.. شاید باید بیشتر برم سمتش..یه جایی خوندم که این ما نیستیم که باید خدا رو بشناسیم.. خدا هست که باید خودش .. خودش رو بشناسه.. یعنی یه داننده وجود داره.. یا معنی لا اله الا الله.. یعنی گاهی سرگیجه میگیرم یعنی یه جاهایی با تمام وجودم فکر میکنم هیچ غمی نیست و یه جاهایی انگار دارم خفه میشم.. من فکر میکنم شاید دلیل اصلی سرگردونی من همینه .. نه میدونم .. نه نمیدونم.. خیلی دلم میخواست یکی که راه رو بلده ازم دستگیری میکرد.. سر از خود گاهی نشستم سر کتابهایی و خوندمشون .. و میدونم بدون استاد و کار بلد خطرناک هم هست.. این ها رو نوشتم چون فکر میکنم شاید مشکل من خیلی عمیقتر از پیدا کردن یه همسر هست.. نمیدونم هیچی.. ولی حتما یه تایپک حمع بندی برای موضوع این تایپک مینویسم در اولین فرصت.. متشکرم از همگی
![]()

... اختیار دارین شما هیچ وقت نمیتونین عدو باشین.. ولی قطعا پا قدمتون خوبه
.. شاید اگه اولین پست رو نمی نوشتین الان همچنان تایپیک من خاک میخورد.. البته من چون تازه واردم و اولین باره خودم تایپیک میزارم.. شاید خوب بلد نیستم یا نبودم تایپک ام رو هدایت کنم.. ولی خوب به لطف شما کلی نکته فهمیدم و واقعا بحث هایی خیلی خوب و کاربردی ارایه شد که بازم از همه دوستای خوبم که شرکت کردند و دلسوزانه و خیرخواهانه هر چی به نظرشون میرسید رو نوشتن صمیمانه تشکر میکنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)