به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 دی 98 [ 13:15]
    سطح
    73
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    894

تشکرشده 1,236 در 375 پست

Array
    سلام

جناب حافظ گفته که عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد حالا احتمالاً جریان منه(البته شایدم برعکس پاقدمم خیر بوده) یه پست گذاشتم تاپیک رسیده صفحه پنجم الآنه که خانم فرشته مهربان بیان آلارم جمع بندی رو بدن .

از خانم راه حل و بقیه دوستان تشکر میکنم به خاطر نکات خوبشون . البته تمام این حرف هایی که زده میشه درست هست ولی در نهایت:

تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست
    راهـــرو گــــر صد هنر دارد توکـــل بایدش

خلاصه گذشت و گذشت تا اون دوره کلاس ما تموم شد دو سه هفته بعدش دیدم اون اقا به من ایمیلی زده بودن که من به شما علاقه مند شدم و جسارتا میتونیم با هم دوست باشیم و بیشتر با هم اشنا بشیم ...
    !!!!

نگاه کنید من نمیگم از فرصت ها استفاده نکنین ولی خب چهارچوب ها به نظر من باید حفظ کرد ، جمله ای که توسط ایشون به کار برده شده اصلاً جالب نیست مخصوصاً برای دختر خانمی که خودش چهارچوب داره.

شما البته میتونستید در جواب ایشون بنویسید که من فقط در چهارچوب درست خواستگاری و با نظارت خانواده می تونم در خدمت تون باشم و لاغیر چون شأن من این طور هست که حتماً حریم امنیت خانواده ام رو برای تصمیم گیری حفظ کنم ، ولی واقعاً خارج از این چهارچوب هم می تونه آسیب های جدی داشته باشه و آدم باید این احتمال عقلایی رو بده که میتونه این اتفاق بیفته و هم از نظر دینی حفظ هنجار های دینی کار سختی هست . این حدیث که میفرماید وقتی زن و مردی تنها باشند مسلماً سومین نفر شیطان هست منظور این نیست که حتماً باید توی یه اتاق تنها باشن ، منظور این هست که حتی توی پارک هم شیطان هیچ وقت برای منحرف کردن این دونفر کم نمیذاره ، و حتی اگر بتونه حتی یه خطا و انحراف هم ایجاد کنه بدون شک تلاشش رو میکنه.

نگاه کنید من یه مرد هستم جنس خودم رو هم خوب میشناسم ، نمیگم حتماً طرف نیت بدی داشته میگم بسیاری از افراد حتی با نیت خوب هم به خاطر عدم خودشناسی توی شرایط مختلف دچار انحراف میشن. من تا زمانی که به یه دختر خانمی علاقه مند نشم میتونم چهارچوب هام رو توی روابطم به طور معمول حفظ کنم ولی اگر علاقه مند بشم شخصاً هرگز باهاش قرار ملاقات خصوصی نمیذارم چون می دونم که ضریب احتمال خطا در من میتونه خیلی بالا بره ، حتی نمیگم توی قرار خصوصی حتی حرف خاصی میزنم ولی دیگه نمی تونم توی اون شرایط احتمالاً زبان بدنم یا نگاهم رو درست کنترل کنم.

پس نمیدونم شاید با توجه حرف هایی که خانم راه حل زدن بشه فضایی رو برای شروع رابطه ایجاد کرد ولی خیلی سریع باید این موضوع توی بستر خانواده بیاد ،این فضا در حد دادن یه اطلاعات کلی و شماره تماس منزل پدرتون کفایت میکنه و مردی که واقعاً قصد خواستگاری داره بعد از تذکر شما که شما تنها در بستر خانواده میتونین دوره شناخت رو طی کنید موضوع رو با خانوادش در میون میذاره و توی چهارچوب خواست شما ادامه میده در غیر این صورت این علاقه مندی هر چه هم که برای شخص مورد نظر زیاد باشه ولی هیچ عمقی نداره و از تحریک شدید احساسات سطحی نشأت گرفته نه یه علاقه پایدار که شخص در اون دارای مبانی برای علاقه اش هم هست.

حتی به خانم آی تک هم همین رو میگم ، مردی واقعاً قصد جدی و همراه با حفظ حرمت شما رو داره ک حاضر به قبول درخواست شما برای آشنایی در حریم خانواده تون باشه ، چون واقعاً هم نمیخواد هزینه چندانی برای یه خواستگاری رسمی بپردازه و کسی که حاضر به پرداخت چنین هزینه ای نیست دچار مشکل هست و حتی اگر با خودش هم صادق باشه زمینه های تربیتی و فکری درستی نداره و داره به انحراف میره.

به هر حال این پست خانم فرشته مهربان جمع بندی خوبی هست:

http://www.hamdardi.net/thread39215-3.html#post388354

2. 4 کاربر از پست مفید hamed-kr تشکرکرده اند .

lalejam (یکشنبه 21 تیر 94), یه دختر سرگردان (شنبه 20 تیر 94), مصباح الهدی (شنبه 20 تیر 94), تروولث (یکشنبه 21 تیر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)