دوست خوبم،
از قول من گفتی که گاهی اونایی که فکر می کنیم خیلی دورن ، از بس نزدیکن نمی بینیمشون ،
میدونی این یه حقیقته که من احساس کردم تو همین مواردی که از بچه های اینجا می بینم باعث شده خیلی ها یا به بیراهه برن یا در جا بزنن و جلو نرن.
یعنی برای مثال دخترای ما فکر می کنن باید شاهزاده آرزوهاشون تمام و کمال یکهو جلوی پاشون ظاهر بشه و اونارو با خودش به سرزمین خوشبختی ببره.
همینه که اونا از خیلی از شاهزاده های بالقوه ای که اطرافشون هست غافل میمونن و به چشم جوجه اردک زشت بهشون نگاه می کنن و تناسب خارق العاده ای که بینشون هست و توان بالایی که برای پیشرفت و رسیدن به معیارهاشون داره رو نمی بینن.
و البته آنچه که شما خودت ساخته باشی و به پاش نشسته باشی بسی دلچسب تر و منطبق تر با نیازهای شما هست تا آنچه که دیگه خودش شکل گرفته و راه و روش خودش رو داره .
و وای به زمانی که دخترای ما بخوان اگر نیاز شدیدی رو در خودشون می بینن یا پیش بینی می کنن، اونو به خاطر ارتقا شخصی خودشون نادیده بگیرن و فکر کنن با این حربه بهتر میتونن به شخص حاضر آماده و بی نقص خودشون برسن؛
چون حالا دیگه دو تا ساز جدا داریم که پیدا کردن کوکشون باهم بمراتب سخت تر و مشکل سازتره و به هیچ ترتیب با فرصت کم داشتن و عجله کردن و در اسرع وقت به نتیجه رسیدن جور در نمیاد و میشه هزار و یک مشکل دیگه که هیچ ارجحیتی به همون یک مشکل ابتدایی نداشتن همسر نداره.
پس اینم شاید خلاقیتی درش نهفته باشه که تو بتونی در افرادی که فعلا هیچ جلب توجهی نمی کنند شاهزادگی رو ببینی و تحویل بگیری و برد کنی.
موفق باشی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)